- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #195.521
yaparım tabihiç moral bozma bende başladığımda 84 kiloydum şimdi 75 sende yaparsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaparım tabihiç moral bozma bende başladığımda 84 kiloydum şimdi 75 sende yaparsın![]()
aferin çekirge umutsuzluk yok ...yaparım tabi![]()
ne oldu zumba derslerini bıraktın mı?Slm kızlarrr giremedim dün bir türlü ee ramazanın son gününe topladım milleti ne edeyim okul tatile girdi 2 haftalığına
Dünkü menümorordek
nilsub
Sahur
1 dilim ekmek
Peynir
Yumurta
İftar
Çorba
Salata
Enginar dolması
Yoğurtlu sebze
2 litre su
Spor son günler dediğim gibi teravi namazına gidiyorum
Bugün menüm
Sahur
1 dilim ekmek
Domates
Yumurta
Peynir
Zeytin
İftar
Çorba
Fırında köfte
Cacık
Küçük bir kare ramazan pidesi yedim ayolll ilk kez yedim
2 şişe maden suyu içtim şiştim
Söylemeyeceğim cıııııızzzz tatlı yedimmm
2 litre su
Spor aynen teravi namazı zaten o bittimi çok geç oluyor![]()
Polatli'ya daha yakin zaten Yapracikyapracığı hiç duymadım , ben aydınlık evlerdeyim :)
Tesekkur ederim canim :)hayırlı yolculuklar canım ..
Hanımlar bu hafta ücüncü olmusuz tum takımlar arasında, hepinizi tebrik ediyorum, güzel bir bayram hediyesi oldu![]()
Hpsgeldiiiiin hosgeldin caniiiimmmtakım kurallarını okudum kabul ediyorum .
ismim:feyza nur
yaş 25.5
meslek: hala öğrenci
yer :ankara
bekarım
hoşbuldum tatlım , çok sağ ol sizinle birlikte keyifli hale gelecek inşallahHpsgeldiiiiin hosgeldin caniiiimmm
Kolay kolay keyiflikilo vermeleeeeeer![]()
Gule gule giy tatliiiimm;bende uzun zamandan beri ilk kez bayramlik aldim kocem almiiiisgerci ben beden degistirdiiimzira kendiai beni 38 saniyo daslm kızlar 2 gündür yokum nabersiniz bugunde deli gibi alışveriş yaptık neler aldım neler düğüne harika bir elbise aldım biraz önce geldik soframı kurup gelicem iftardan sonra görüşürüz....
Sekerim menunu begendim ben hele spora bayildimevet hanımlar menümmorordek
kahvaltı
1 kk peynir 4-5 dilim domates 1 dilim köy ekmeği şekersiz çay
öğlen 4 yk bulgur pilavı 4 yk yoğurt
akşam 1 bardak ayran 2-3 parça haş kuzu eti
spor 2 saat yürüyüş
su 1 lt oldu dışarda içemedim yatana kadar 2 lt yaparım
artık ara öğünleri kaldırıcam canım mor baykuşum azıcıkta öyle denicem:)
Aaaa bunlari bende bilmiyoduuuum kiz ne guzel yasiyomusuun be oohhhhbende 84 kilo başladım diyete canım şubat tı şuan 76 kiloyum ama 1 ay kadar izin kullandım böbreğimde taş vardı kırdırıp düşürdüm çok şükür 32 yaşındayım 2 çocuk annesiyim takımda organik derler bana evlendikten sonra balıkesirin küçük bir kasabasına taşındık bahçemde tavuklarım var yoğurdumu kendim yaparım peynirimide öyle o yüzden organikdiyolar ..
Ne aldın kızzz merak ettimay @btlbetul bir ciciler aldım sorma![]()
Ben kilo verirken eğer kaçamak yapmışsam yada menüm iyi değilse ertesi gün akşamında meyveli diyet sütlü smoothie içtim 2-3 gün kilomda hiç durma olmadı her cuma vermiş oldumKızlar ben tatile başladım 2 gündür menülerim pek iyi değil ama sporumu ihmal etmiyorum
Sabah uyanır uyanmaz yapıyorum
Bu hafta biraz kilo alabilirim sanırım ama bayram sonrası telafi edeceğim
Birde telefon pek çekmiyor giremiyorum nete pek.
Telefon çeken yerdede pek telefonla uğraşacak vakit olmuyor pek hareketli geçiyor günlerim ama moral depoluyorum :) birazda Kalori :)
Ayyy ben çok severim yaz yağmurunu bide çatıdan gelen çıt çıttt yağmur damlası sesiii miss gibi uyurum ruhum dinlenir resmenIyi aksamlar kizlar trabzon yagmurdan yikiliyo resmen..bi dr temizlige gitmistik biz bizdr genetik hastaliklar hortladi gene..kronik romatizma vardi bende fena düşürdü beni sag tarafima basamiyorum resmen.bi de spora da ara verdim bikac gündür ister istemez cok fenayim cokkkkhatta savurganin deyimiyle çuuuuukkk aciyo mumy
Yazayim 2gunluk menuyu de 2aksam da ayniydi zaten
Sahur
Yok cay iciyorum sadece midem bulaniyo almadi icim
İftar
1kase sehriye corbasi
1kepce etli taze fasulye
2kup karpuz
Avuc ici kadar pide ilk defa yedim ramazanda sanirim
1bardak kirmizi erik kompostosu
Su
3ltden fazla diyebilirim
Spor temizlik ama bugun kaldi ama daha hareketsizdim maalesef
kollontai
nilsub
morordek T tatlitambak
toplight
Sen istedin alsanavurun bana vurunnnnnn![]()