Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlarrr giremedim dün bir türlü ee ramazanın son gününe topladım milleti ne edeyim okul tatile girdi 2 haftalığına:KK53:
Dünkü menü morordek morordek nilsub nilsub
Sahur
1 dilim ekmek
Peynir
Yumurta
İftar
Çorba
Salata
Enginar dolması:kk77:
Yoğurtlu sebze
2 litre su
Spor son günler dediğim gibi teravi namazına gidiyorum:63:
Bugün menüm
Sahur
1 dilim ekmek
Domates
Yumurta
Peynir
Zeytin
İftar
Çorba
Fırında köfte:kk77:
Cacık
Küçük bir kare ramazan pidesi yedim ayolll ilk kez yedim :halay:
2 şişe maden suyu içtim şiştim:eğlence:
Söylemeyeceğim cıııııızzzz tatlı yedimmm:duduk::duduk:
2 litre su
Spor aynen teravi namazı zaten o bittimi çok geç oluyor :lülülü:
ne oldu zumba derslerini bıraktın mı?

Bakin sevgili arkadaslar
Nasil beslenmemeliyiz:KK17::KK17:
Ornek menusu asagidadir:sinirli:
morordek morordek . nilsub nilsub
Saka bi yana dun yoldaydik ve tek oruc tutmayan ben oldugum icin sacma sapan yemek zorunda kaldim :KK43:(
Sabah
Simit peynir
Ogle
Ekmek arasi peynir domates
Visne
Aksam
Corba
1dolma
2 kasik kofte patates
Cacik
Dondurma
Su 2 lt icebildim

slm kızlar 2 gündür yokum nabersiniz bugunde deli gibi alışveriş yaptık neler aldım neler düğüne harika bir elbise aldım biraz önce geldik soframı kurup gelicem iftardan sonra görüşürüz....
Gule gule giy tatliiiimm;bende uzun zamandan beri ilk kez bayramlik aldim kocem almiiiisgerci ben beden degistirdiiimzira kendiai beni 38 saniyo da:silah:

evet hanımlar menüm morordek morordek
kahvaltı
1 kk peynir 4-5 dilim domates 1 dilim köy ekmeği şekersiz çay

öğlen 4 yk bulgur pilavı 4 yk yoğurt

akşam 1 bardak ayran 2-3 parça haş kuzu eti

spor 2 saat yürüyüş

su 1 lt oldu dışarda içemedim yatana kadar 2 lt yaparım

artık ara öğünleri kaldırıcam canım mor baykuşum azıcıkta öyle denicem:)
Sekerim menunu begendim ben hele spora bayildim :super:

bende 84 kilo başladım diyete canım şubat tı şuan 76 kiloyum ama 1 ay kadar izin kullandım böbreğimde taş vardı kırdırıp düşürdüm çok şükür 32 yaşındayım 2 çocuk annesiyim takımda organik derler bana evlendikten sonra balıkesirin küçük bir kasabasına taşındık bahçemde tavuklarım var yoğurdumu kendim yaparım peynirimide öyle o yüzden organik :halay: diyolar ..
Aaaa bunlari bende bilmiyoduuuum kiz ne guzel yasiyomusuun be oohhhh

Kızlar ben tatile başladım 2 gündür menülerim pek iyi değil ama sporumu ihmal etmiyorum
Sabah uyanır uyanmaz yapıyorum
Bu hafta biraz kilo alabilirim sanırım ama bayram sonrası telafi edeceğim
Birde telefon pek çekmiyor giremiyorum nete pek.
Telefon çeken yerdede pek telefonla uğraşacak vakit olmuyor pek hareketli geçiyor günlerim ama moral depoluyorum :) birazda Kalori :)

ay @btlbetul bir ciciler aldım sorma :rapci:
Ne aldın kızzz merak ettim:KK48:bende geçen kışlık beyaz gri kalın gömlek tarzı birşey aldım hiç giymedim :lülülü:onu giycem son dakika birşeyler almazsam yarın avmlerin gezicem:KK56: altınada beyaz kot pantalon alıcam streç :KK19:cimcimede 4-5 kıyafet aldım o süslü olsun yarında cicişşş tokalar alcazzz malum kendi seçeçek:super:ana kız yarın bakıma gidecez onun saçlarınıda bakıma sokturcam:süslü:

Iyi aksamlar kizlar trabzon yagmurdan yikiliyo resmen..bi dr temizlige gitmistik biz bizdr genetik hastaliklar hortladi gene..kronik romatizma vardi bende fena düşürdü beni sag tarafima basamiyorum resmen.bi de spora da ara verdim bikac gündür ister istemez cok fenayim cokkkk :( hatta savurganin deyimiyle çuuuuukkk aciyo mumy :(
Yazayim 2gunluk menuyu de 2aksam da ayniydi zaten
Sahur
Yok cay iciyorum sadece midem bulaniyo almadi icim
İftar
1kase sehriye corbasi
1kepce etli taze fasulye
2kup karpuz
Avuc ici kadar pide ilk defa yedim ramazanda sanirim
1bardak kirmizi erik kompostosu

Su
3ltden fazla diyebilirim
Spor temizlik ama bugun kaldi ama daha hareketsizdim maalesef
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek T tatlitambak toplight toplight

Kızlar ben tatile başladım 2 gündür menülerim pek iyi değil ama sporumu ihmal etmiyorum
Sabah uyanır uyanmaz yapıyorum
Bu hafta biraz kilo alabilirim sanırım ama bayram sonrası telafi edeceğim
Birde telefon pek çekmiyor giremiyorum nete pek.
Telefon çeken yerdede pek telefonla uğraşacak vakit olmuyor pek hareketli geçiyor günlerim ama moral depoluyorum :) birazda Kalori :)
Ben kilo verirken eğer kaçamak yapmışsam yada menüm iyi değilse ertesi gün akşamında meyveli diyet sütlü smoothie içtim 2-3 gün kilomda hiç durma olmadı her cuma vermiş oldum:super:yarından itibaren ekmek kaldırıyorum canlarım ekmek yediğim an kilo veremiyorum enterasan ama öyle ne yersem yiyeyim kilo veriyorum ekmek yediğim an kilo yerinde sayıyor kepeklisiymiş tam tahıllı tam buğday ekmeği falan fasooo fisooo zaten normal ekmeğin içine koyulan un koyup azıcıkda kepek unu koyulup al sana kepek ekmeği deniliyor :ıslık:tekrar ayuuuuu gibi :KK62:şişmek istemiyorum yazaaaa kendime elbiseler alıcam:cool:

Iyi aksamlar kizlar trabzon yagmurdan yikiliyo resmen..bi dr temizlige gitmistik biz bizdr genetik hastaliklar hortladi gene..kronik romatizma vardi bende fena düşürdü beni sag tarafima basamiyorum resmen.bi de spora da ara verdim bikac gündür ister istemez cok fenayim cokkkk :KK43: hatta savurganin deyimiyle çuuuuukkk aciyo mumy :KK43:
Yazayim 2gunluk menuyu de 2aksam da ayniydi zaten
Sahur
Yok cay iciyorum sadece midem bulaniyo almadi icim
İftar
1kase sehriye corbasi
1kepce etli taze fasulye
2kup karpuz
Avuc ici kadar pide ilk defa yedim ramazanda sanirim
1bardak kirmizi erik kompostosu

Su
3ltden fazla diyebilirim
Spor temizlik ama bugun kaldi ama daha hareketsizdim maalesef
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek T tatlitambak toplight toplight
Ayyy ben çok severim yaz yağmurunu bide çatıdan gelen çıt çıttt yağmur damlası sesiii miss gibi uyurum ruhum dinlenir resmen:KK66:evet annemdede var romatizma nemli havada oda felaket ağrır bacakları beliii:KK61:çok geçmiş olsun kuzummm rabbim acil şifalar versin:KK36:kızlarrr bugün camide çinli michael kardeşimiz herkesin huzurunda salavat getirip müslüman oldu :KK39:6 aydır kuranı kerimi okumuş allahın varlığını öğrenmiş müslümanlığı kAbul etti hoca dediki bu kardeşimiz şimdi anneden doğmuş gibi tertemiz çok duygusaldı :KK36:kız trabzonlu bizde eşimle trabzonu gezmek istiyoruz ama neresi güzel nereye gidicez bilmiyoruz :confused:nereler güzel turislik azıcık bilgi ver bakimmm:KK37:gerçiii ben dubaiii yada paris istiyorumda eşim gezmiş oraları önce vatanım diyorEn Büyük TÜRKİYEnot dubaii azıcık gezdim 2 gün kaldım birşeycikkk anlamadım:KK12:

Back
X