- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #195.561
vayyyyyyyyyyyyyy tambağıma bak senKilo vermenin lezzetini aldım artık inan ki hedefim 68 di ama ben onu 62 ye çekeceğim. Yaşasın zayiflamak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayyyyyyyyyyyyyy tambağıma bak senKilo vermenin lezzetini aldım artık inan ki hedefim 68 di ama ben onu 62 ye çekeceğim. Yaşasın zayiflamak
Allah kolaylık versin maşallah ne güzel bi çok şeyin organiksorma canım bende sabahtan beri peynir yaptım bahçede şimdi çıktım eve hem çok yoruldum hemde evimin işleri duruyor daha peynir yarım günümü alıyor
Hadi bakalim döndüğünde 75leri gorursen sana da minik bir ödül olacak. Gerci sen o minik ödülü kocaman da yapabilirsin bilemedimdüşüneyim ben biraz daha
sağol canım simdi astım suyu süzülsün diye birkaç gün sonra resim atarım çok güzel oldular bende herşeyi buraya gelince öğrendim komşularım yapıyordu bende madem böyle güzel biryerde yaşıyorum nimetlerinden faydalanayım dedim sıvadım kolları hepsini öğrendimAllah kolaylık versin maşallah ne güzel bi çok şeyin organik![]()
tabi tabiiiiiAma yaaa... benim de bir denge yok biliyorum ki zaten. Olsun sen minik ver de.. ben uyarım galiba herhalde sanirsam
vayyyyyyyyyyyyyy tambağıma bak sen![]()
tabi tabiiiii![]()
Canım sizin oralarda satılık ev arsa filan yokmu yaaa yine özendim gelip yerleşcem balıkesirde iyidir.hem sana komşu olurum senden öğrenirim bende peynir yapmayı filan olmazmı :)sağol canım simdi astım suyu süzülsün diye birkaç gün sonra resim atarım çok güzel oldular bende herşeyi buraya gelince öğrendim komşularım yapıyordu bende madem böyle güzel biryerde yaşıyorum nimetlerinden faydalanayım dedim sıvadım kolları hepsini öğrendim
şimdi annemlere istanbula gidince ay bunun tadı kötü yoğurt kötü diyorum kızıyor sen orda alıştın tabi doğalına diye![]()
olur olur olmazmı buyur gelCanım sizin oralarda satılık ev arsa filan yokmu yaaa yine özendim gelip yerleşcem balıkesirde iyidir.hem sana komşu olurum senden öğrenirim bende peynir yapmayı filan olmazmı :)
hadi bakalım göreceğizzz.....Kız bi kerem ben bayramda tatlı bile yemeyecem ki. Yersen de 1 dilimi asla gecmem
inatettimolacak hemşerim naber nasıl oralar bende 20gün sonra samsuna gidicem nasip olursa sahil kenarında annemin evi bol bol denize giricem
![]()
buyuk ihtimalle 1 ay kadar daha fazlada olabilir bakalım ...Yüz yüz yuzdukce acıkır yersin bol bol.... ben de seni sollarim arkamdan bakarsın.
Annenin yanında ne kadar kalacan
birisi ankaraya deniz getirse de bende yüzsembuyuk ihtimalle 1 ay kadar daha fazlada olabilir bakalım ...
evet yüzmek çok güzel kalori yaktırıyor canım birde yediklerime dikkat dersem süper olur zaten annem 55 57 kilo falan kilodan nefret eder o yüzden ben yemek yerken ye falan demez hatta ben tabağımı bitiriyim deyince doyduysan yeme dök der hemen o yüzden kilo veripte gelirim büyük ihtimal![]()
Melih amcamız bi denizi getiremedi getireydi iyiydibirisi ankaraya deniz getirse de bende yüzsem![]()
zalim adamMelih amcamız bi denizi getiremedi getireydi iyiydi![]()
buyuk ihtimalle 1 ay kadar daha fazlada olabilir bakalım ...
evet yüzmek çok güzel kalori yaktırıyor canım birde yediklerime dikkat dersem süper olur zaten annem 55 57 kilo falan kilodan nefret eder o yüzden ben yemek yerken ye falan demez hatta ben tabağımı bitiriyim deyince doyduysan yeme dök der hemen o yüzden kilo veripte gelirim büyük ihtimal![]()
inşallah canım bakalım ne olcek gitmeden birazcık daha kilo vermem lazım yoksa annem çok kızar ..Inşallah canım ya veripte gelirsin.ben hep alarak döndüm de... e benim ablalarim var 2 tane 3 tane de yegenim . Ortalık çürük o yüzden hersey yeniliyor
Bak kendin bile emin degilsinAma yaaa... benim de bir denge yok biliyorum ki zaten. Olsun sen minik ver de.. ben uyarım galiba herhalde sanirsam
Ooo organigime bak sen yüzmelere de gidermis.buyuk ihtimalle 1 ay kadar daha fazlada olabilir bakalım ...