Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalim döndüğünde 75leri gorursen sana da minik bir ödül olacak. Gerci sen o minik ödülü kocaman da yapabilirsin bilemedim :KK70: düşüneyim ben biraz daha

Ama yaaa... benim de bir denge yok biliyorum ki zaten. Olsun sen minik ver de.. ben uyarım galiba herhalde sanirsam

Allah kolaylık versin maşallah ne güzel bi çok şeyin organik:KK9:
sağol canım simdi astım suyu süzülsün diye birkaç gün sonra resim atarım çok güzel oldular bende herşeyi buraya gelince öğrendim komşularım yapıyordu bende madem böyle güzel biryerde yaşıyorum nimetlerinden faydalanayım dedim sıvadım kolları hepsini öğrendim :halay:
şimdi annemlere istanbula gidince ay bunun tadı kötü yoğurt kötü diyorum kızıyor sen orda alıştın tabi doğalına diye :rapci::KK50:

sağol canım simdi astım suyu süzülsün diye birkaç gün sonra resim atarım çok güzel oldular bende herşeyi buraya gelince öğrendim komşularım yapıyordu bende madem böyle güzel biryerde yaşıyorum nimetlerinden faydalanayım dedim sıvadım kolları hepsini öğrendim :halay:
şimdi annemlere istanbula gidince ay bunun tadı kötü yoğurt kötü diyorum kızıyor sen orda alıştın tabi doğalına diye :rapci::KK50:
Canım sizin oralarda satılık ev arsa filan yokmu yaaa yine özendim gelip yerleşcem balıkesirde iyidir.hem sana komşu olurum senden öğrenirim bende peynir yapmayı filan olmazmı :)

inatettimolacak inatettimolacak hemşerim naber nasıl oralar bende 20gün sonra samsuna gidicem nasip olursa sahil kenarında annemin evi bol bol denize giricem :eğlence:

Yüz yüz yuzdukce acıkır yersin bol bol.... ben de seni sollarim arkamdan bakarsın.
Annenin yanında ne kadar kalacan

Yüz yüz yuzdukce acıkır yersin bol bol.... ben de seni sollarim arkamdan bakarsın.
Annenin yanında ne kadar kalacan
buyuk ihtimalle 1 ay kadar daha fazlada olabilir bakalım ...
evet yüzmek çok güzel kalori yaktırıyor canım birde yediklerime dikkat dersem süper olur zaten annem 55 57 kilo falan kilodan nefret eder o yüzden ben yemek yerken ye falan demez hatta ben tabağımı bitiriyim deyince doyduysan yeme dök der hemen o yüzden kilo veripte gelirim büyük ihtimal :KK49:

evet yüzmek çok güzel kalori yaktırıyor canım birde yediklerime dikkat dersem süper olur zaten annem 55 57 kilo falan kilodan nefret eder o yüzden ben yemek yerken ye falan demez hatta ben tabağımı bitiriyim deyince doyduysan yeme dök der hemen o yüzden kilo veripte gelirim büyük ihtimal :KK49:
birisi ankaraya deniz getirse de bende yüzsem :D

Inşallah canım ya veripte gelirsin.ben hep alarak döndüm de... e benim ablalarim var 2 tane 3 tane de yegenim . Ortalık çürük o yüzden hersey yeniliyor

Ama yaaa... benim de bir denge yok biliyorum ki zaten. Olsun sen minik ver de.. ben uyarım galiba herhalde sanirsam
Bak kendin bile emin degilsin :D
Neyse bakiciiiz
Ooo organigime bak sen yüzmelere de gidermis.
Sen de artık izne ayrıldıgın kilolarına yaklas da listeye alalım seni ya :)

Back
X