Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

btlbetul, post: 47216242, member: 147061"]naber efenim dün leslie bacıyla delirmecelere tekrar başladım hayırlısıyla.... anaamm yapmaya yapmaya unutmuşum leslie de zorlnadım yeminle :))

bir ara tartıda 66 küsurları görsemde bu sabah neyseki 65,2 ile fifti fifti dumumuu koruyorum..... bakalım karatay bacıma da geri döneceğim artık bir süre meyvelerlen vedalaşıciğiz çok özliciğim kirazları dondurmaları çaklıtları öhühühühüüüü..... neyse....

kollarım et kesmiş hep az sonra yine leslie yapıciğim.....[/QUOTE]
Bende 73 gördüm kızzz ödüm patladı :eek::eek:meğersem regl şişkinliğiymiş hemde afedersin bağırsaklarım çalışmıyordu :duduk:bu sabah baktım herşey yolundaaa:63: bende topladaım teyzoşları geldim dün yaptım bu sabah herkesler firarda aman bee onlar gelmesin ben kendim yaparım :dondurma:bu yola kendim çıkdım nasıl olsa :63:

Bu arada menümüde yazayım morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
Geç kalktım 11 gibi
Zeytin peynir
Yumurta
Yeşil biber
Domates
2 dilim kepek ekmeği
2 litre su:eğlence:
45 dk yürüyüş:KK6:
5 den sonra yemicem dedim onu bunu yap derken telefon alarmım çaldı saat 5 olmuş :cry:resmen aç kaldım açççç çokkk acım ama ölmem yaaa:KK71:zaten şuanda saat 12:56 gece :-)sabah eksi gelirim bariii:KK73::rolleyes::rolleyes:

Selam kizlar menüyü yazayim,siz de toparlanin artik

Sabah
2dl kadar koy peyniri sicagi gorunce eriyiveriyo 1yumurta kirdim içine de
3yk kadar da patlican biber soteledim tavada yagsiz yuksek ateste
Domates salatalik
Cay
Aksam
1kase tarhana corbasi
1servis kasigi yaz turlusu
2bardak ayran
1dl cavdar ekmegi
Su 2,5lt su
Spor bu aksam kina vardi 1,5 saat full hareket diyelim horondan oyun havasina ;)
Bu dugun mevsimini cok iyi kullanmaliyim :D
Bu arada aksam yemegini de saat 6da bitirdim.sabah gec kalkmistim o yuzden bugun 2öğün oldu sadece
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub T tatlitambak

Kizlar fire mi verdik biz bazi hatunlar pek gorukmuyo sanki..iyi mi herkes ben mi göremedim yoksa
Misal
Ozaly Ozaly @melampusefe @d_mndc @parkbyull ve digerleri..bayram kosturmacasi mi yoksa baska sıkıntılar mi var kizlat -iyisinizdir umarim-
Canım çok şükür bi sıkıntı yok.bayram ve tatil koşturmacası ve ben nete giremiyorum. Dışarı çıkınca anca giriyorum ama o da yanımda kalabalık çoluk çocuk o zamanda giremiyorum. Neyse ben Yarın normale dönücem inşallah kızlar beni mazur gçrün

Slm kızlarrr nerdesin canlarım kayboldunuz :KK12:daha çıkamıdınız ramazanla bayram havasından heee hAdi yeterrr bu kadarrrrr araaaaa toparlanın çabukkkkk oklavamı alıp geliyorum :sopa:
Menüm morordek morordek nilsub nilsub kızz nilsub o kadanda alet aldın inceldin demiii buraları terk ettin heee:lülülü:
Öğle
Mangal yaktı eşim
Tek tek yazmıyorum et yedim
Sadece :lülülü:
3 litre su:KK6:
45 dk yürüme
Ballarım yeni bir kür demiyorum adam düzenli kullanıldığı takdirde 3 haftada 10 kilo verirsiniz dedi çok heyecanla başladım :KK71::rolleyes::rolleyes:bugün 3 günüm bakalım işe yarıyacakmı yararsa hemencicik sizede yazarım ilk deney kobayı benim:confused::KK39:

Herkese merhaba merhabaaa...
9 gunluk tatilimizin sonuna geldiiiikkk:KK66:
Kızlar henüz eve geldik netim yoktu tatilde çok giremedim ;(
Abarttım abarttım abartmışım ye ye ye:sinirli:

Vurun beni öldürünn. Beni :sinirli:
Neyseki bir gram verip bir gram almamışım:KK51::KK51:
Nasılsınıııızzz
Sizde durumlar nasıl bakiiiiimmm:sopa::sopa:

Selam hanımlar nasılsınız bakalım? Ben dün itibariyle Ankara'ya döndüm, yarın da iş başı malum... Artık iki elim yakanızda ona göre :KK20: inatettimolacak inatettimolacak Özgecim malum nilsub ve kollontai buralarda yokken sen de yardımcı olursun bana, milleti uyar, kına, cezalar ver, eti senin kemigi benim misali elini korkak alıstırma:KK48: Yoksa cuma gününe artı gelirler mazaallah...

listede değilim ama bende kaçamaksız menüler paylaşıcam inşallah :)
Evet sen de güzel menülerle gel ki öteki hafta listeye alabilelim ;)
naber efenim dün leslie bacıyla delirmecelere tekrar başladım hayırlısıyla.... anaamm yapmaya yapmaya unutmuşum leslie de zorlnadım yeminle :))

bir ara tartıda 66 küsurları görsemde bu sabah neyseki 65,2 ile fifti fifti dumumuu koruyorum..... bakalım karatay bacıma da geri döneceğim artık bir süre meyvelerlen vedalaşıciğiz çok özliciğim kirazları dondurmaları çaklıtları öhühühühüüüü..... neyse....

kollarım et kesmiş hep az sonra yine leslie yapıciğim.....
Sen de kendine çeki düzen ver pisicik Leslie mi yaparsın artık Jillian mı bilemiiiycim
Bende 73 gördüm kızzz ödüm patladı :eek::eek:meğersem regl şişkinliğiymiş hemde afedersin bağırsaklarım çalışmıyordu :duduk:bu sabah baktım herşey yolundaaa:63: bende topladaım teyzoşları geldim dün yaptım bu sabah herkesler firarda aman bee onlar gelmesin ben kendim yaparım :dondurma:bu yola kendim çıkdım nasıl olsa :63:
73 mü :oha:
Sakın cumaya artı geleyim deme! Aç mı kalırsın ne yaparsın bilemem artık ona göre :KK12:

Selam hanımlar nasılsınız bakalım? Ben dün itibariyle Ankara'ya döndüm, yarın da iş başı malum... Artık iki elim yakanızda ona göre :KK20: inatettimolacak inatettimolacak Özgecim malum nilsub ve kollontai buralarda yokken sen de yardımcı olursun bana, milleti uyar, kına, cezalar ver, eti senin kemigi benim misali elini korkak alıstırma:KK48: Yoksa cuma gününe artı gelirler mazaallah...

Evet sen de güzel menülerle gel ki öteki hafta listeye alabilelim :KK66:

Sen de kendine çeki düzen ver pisicik Leslie mi yaparsın artık Jillian mı bilemiiiycim

Sakın cumaya artı geleyim deme! Aç mı kalırsın ne yaparsın bilemem artık ona göre :KK12:
tamam :)

Kizz rakibem nerelerdesin bitmedi mi daha tatilin donmedin mi evine...nedir tatil bilançosu direncini kaybetmemissindir umarim T tatlitambak

Yok canım daha dönemdim evime. Dün dugunumuzu yaptık bitti. Ama ben de bittim yani. Inşallah tam 1 hafta sonra evimde olacağım. Kayınvalidedeyim.
Evime gitmek istiyorum. Pazartesi ben de menümü yazarım artık canım.... kilo aldım mi bilmiyorum ama 78 79.5 arası olduğumu düşünüyorum.
neyse bugunude atlatayim buralardayım.
Sen döndün mu evine

Yok canım daha dönemdim evime. Dün dugunumuzu yaptık bitti. Ama ben de bittim yani. Inşallah tam 1 hafta sonra evimde olacağım. Kayınvalidedeyim.
Evime gitmek istiyorum. Pazartesi ben de menümü yazarım artık canım.... kilo aldım mi bilmiyorum ama 78 79.5 arası olduğumu düşünüyorum.
neyse bugunude atlatayim buralardayım.
Sen döndün mu evine
boyun kaç canım , bende bugün 79.7 çıktım :( ama boyum senden kısadır 159 :-)

morordek, post: 47224077, member: 717924"]Selam hanımlar nasılsınız bakalım? Ben dün itibariyle Ankara'ya döndüm, yarın da iş başı malum... Artık iki elim yakanızda ona göre :KK20: inatettimolacak inatettimolacak Özgecim malum nilsub ve kollontai buralarda yokken sen de yardımcı olursun bana, milleti uyar, kına, cezalar ver, eti senin kemigi benim misali elini korkak alıstırma:KK48: Yoksa cuma gününe artı gelirler mazaallah...

Evet sen de güzel menülerle gel ki öteki hafta listeye alabilelim :KK66:

Valla aç geziyom artık :KK76:bende şokaaa girdim 73 görünce tamamen yeşil kahve çayımı kestiğimden kaynaklandı ama istemiyorum yoksaaa alışıyor 2 gün ara bağırsaklarda gr hareketlenme olmuyor son 2 haftadır içmiyorum sadece su:eğlence:içiyorum :KK19:cumaya var daha kaptan yardımcım bikeremmm ben çalışırsam veririm taaaaaammmıııı:63:veremezsem atın beniiiiii denizlereeee yalannnn dünya size kalsınnn:KK12::olamaz:

nilsub, post: 47228322, member: 738404"]Kızlar slm yeni geldim eve çok yorgunum tatilde bitti yarın herkesler burda olsun artık tatil rehavetinden kurtaralım kendimizi öpüyorum hepinizi iyi geceler :)[/QUOTE]
Öp kızzz bakimmm bayramlaşalım:KK74::KK60:çık tabikii kuzu bu neydiii beee ramazan bayram yakında kurban eee benim gibi delüyeee hergün bayram olmuyor olmuyor kimse olmayınca geri şişiyorum sizin yüzünüzdennn sizi yüzünüzdennnnn benim suçummmm neeee:KK61::KK70::KK70::KK70:

[="fyzanur, post: 47226043, member: 384361"]boyun kaç canım , bende bugün 79.7 çıktım :KK43: ama boyum senden kısadır 159 :-)[/QUOTE]
Boyu yazıyorya kızzz 1.73 lük hatunnn depeden bakıyor bizeeee:kızgın:genel gözlemlerime göre uzun boylular totodan normal boylular göbek basen üst kısımdan kısa boylular göbüşden alıyor:anneadayı:gözlemlerim bu yönde araştırmaya devam edicem:lülülü:öpüldünüz canlarım:KK36:bakın bana efinimmm 15 yıl önceki çoçukluk arkadaşımı bulmuş insanım sosyal medyadan :-)araştırmacı yazarmı olsam kızzzzz bi o kaldııııı yapmadığım:KK73:

Back
X