- Konu Sahibi Cherry Mom
- #195.861
Kizlar low carb diyetine basliyorum haftaya 45 gun icin; benle baslayan var midir? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl bir diyet tatlım biraz bahsedermisin?Kizlar low carb diyetine basliyorum haftaya 45 gun icin; benle baslayan var midir?![]()
Nasıl bir diyet canimKizlar low carb diyetine basliyorum haftaya 45 gun icin; benle baslayan var midir?![]()
Bende bakmıştım bu diyete ama başlamamıştım... Pardonda sen bu diyeti neden yapıyorsun 40kilomu olcen....Bu arada not : Bu diyeti 45 gun uygulamak, daha sonra normal duzene donmek gerekiyor. Bu diyet ciddi bir fat-loss diyeti; dusuk karbonhidratli fakat oyle olumcul sagliksiz dusuklukte de degil tabii ki![]()
Sen onu bende sıvı diyetini bitireyim bebiş bakalım hangimizinki iyi ona geçeriz"blanche_ea, post: 47269347, member: 566311"]Kizlar low carb diyetine basliyorum haftaya 45 gun icin; benle baslayan var midir?![]()
Sen onu bende sıvı diyetini bitireyim bebiş bakalım hangimizinki iyi ona geçeriz"blanche_ea, post: 47269347, member: 566311"]Kizlar low carb diyetine basliyorum haftaya 45 gun icin; benle baslayan var midir?![]()
Bu biraz fazla sert bi diyet değilmi tatlımSen onu bende sıvı diyetini bitireyim bebiş bakalım hangimizinki iyi ona geçerizbugün itibariyle başladım gayet iyiyim azıcık aç beynim ye kız desede hayır dedim
menümüde yazayım
morordek
nilsub
Sabah
5 çiğ badem
1 küçük muz
Slim süt hepsini mikserde karıştırıp içtim
Öğle
200 gr ananas
100 gr kiraz
Slim süt yine mikserde çırptım tadı harikaydıııı
Akşam
1 çap maydanoz
Ispanak yaprakları
Slim süt tadı çokkk kötüydüü
2 bardak yeşilçay
3 litre su
Kaçamak 2 tane badem
1 saat çöp poşati geçirdim içime yürüdüm su içinde kaldım![]()
Evet dahada sıkı tutmazsam zaten beni tutacak bişeylerSelamlaar,
Y Yuppiyayyeinatettimolacak artık bugun sıkı tutun, dün fazla kacırmıssınız sanırım :)
savurgan senin de diyet yarına kadar mı canım, cidden cok sert olmus ama artıdayım diye yapıyorsun diye hatırlıyorum.
T tatlitambak nerelerdesin sen bakayım? Yarın kilo bildirecek misin?
Burdayızda eskisi kadar hareketli değil sayfamız böyle ramazandı bayramdı derken bi saldık çayıra :)Kimse yok mu kızlar...![]()
Aaaaa toplanalım artık ama bayrammı kaldı ramazanmı kaldı...Burdayızda eskisi kadar hareketli değil sayfamız böyle ramazandı bayramdı derken bi saldık çayıra :)
Bencede toparlanmamız lazım bence yeterince saldık :) hedefler hayaller unutulmamalıAaaaa toplanalım artık ama bayrammı kaldı ramazanmı kaldı...![]()
Canım cok uzun süreli bu sekilde devam etmen saglıgın acısından da iyi olmaz. Böyle şok diyetler 3-5 günlük olur genelde.Y Yuppiyayyenilsub
morordek kızlar dayanabildiğim kadar yapacağım
bakdım dayanamıyorum hemen bırakırım
![]()