Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu program tabii ciddi spor yapan insanlar icin ozellikle faydali : Ama emin olu kilolar patir patir gidiyor.
Diyet 6 gun uygulanacak; daha sonra da 1 gun cheat day yapilacak. Cheat dayde ozellikle saglikli karbonhidrat alimi oneriliyor. Soslu makarna, kisir, bulgur pilavi, tam tahil sandvicler vs gibi.

Ben gramajlari kendime gore ayarladim kizlar, siz de + - yapabilirsiniz.
Sabah (Saatleri kendiniz düzenleyin)

· En az 2-3 yumurta ( 2 tanesi sarısıyla birlikte) veya az zeytinyağlı omlet/krep vs

Öğlen 12.30

· 120 gr yagsiz et tavuk ya da balık

· 30 gram mercimek/ bulgur pilavı ya da kepekli makarna(minimum derecede yağlı olmalı ya da lapa)

· Tercihen yanında az zeytinyağından bir salata yapabilirsiniz

İkindi 15.00

· 120 gr et tavuk ya da balık

· 30 gram mercimek/ bulgur pilavı ya da makarna(minimum derecede yağlı olmalı ya da lapa)

Ara 17.00

· Kabizlik problem cekmemek adina kuru incir, hurma veya kuru kayisi veya 1 porsiyon meyve eklenebilir

Akşam 19.00

· 120 gr et tavuk ya da balık (Spordan sonra whey aldıysanız bu maddeyi atlayabilirsiniz)

· 30 gram mercimek/ bulgur pilavı ya da makarna(minimum derecede yağlı olmalı ya da lapa)

· Mercimek ve bulgur yerine 1 porsiyon susuz sebze yemeği de tercih edebilirsiniz

Gece 22.00(Opsiyonel)

· 10 adet çiğ badem

· 100 lor peyniri

"blanche_ea, post: 47269347, member: 566311"]Kizlar low carb diyetine basliyorum haftaya 45 gun icin; benle baslayan var midir? :KK70:[/QUOTE]
Sen onu bende sıvı diyetini bitireyim bebiş bakalım hangimizinki iyi ona geçeriz:KK53:bugün itibariyle başladım gayet iyiyim azıcık aç beynim ye kız desede hayır dedim:63:menümüde yazayım morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
5 çiğ badem
1 küçük muz
Slim süt hepsini mikserde karıştırıp içtim:eğlence:
Öğle
200 gr ananas
100 gr kiraz
Slim süt yine mikserde çırptım tadı harikaydıııı:eğlence:
Akşam
1 çap maydanoz
Ispanak yaprakları
Slim süt tadı çokkk kötüydüü:KK12:
2 bardak yeşilçay:eğlence:
3 litre su:KK50:
Kaçamak 2 tane badem:duduk::eek:
1 saat çöp poşati geçirdim içime yürüdüm su içinde kaldım:işsiz:

Bu arada not : Bu diyeti 45 gun uygulamak, daha sonra normal duzene donmek gerekiyor. Bu diyet ciddi bir fat-loss diyeti; dusuk karbonhidratli fakat oyle olumcul sagliksiz dusuklukte de degil tabii ki :D
Bende bakmıştım bu diyete ama başlamamıştım... Pardonda sen bu diyeti neden yapıyorsun 40kilomu olcen....

"blanche_ea, post: 47269347, member: 566311"]Kizlar low carb diyetine basliyorum haftaya 45 gun icin; benle baslayan var midir? :KK70:
Sen onu bende sıvı diyetini bitireyim bebiş bakalım hangimizinki iyi ona geçeriz:KK53:bugün itibariyle başladım gayet iyiyim azıcık aç beynim ye kız desede hayır dedim:63:menümüde yazayım morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
5 çiğ badem
1 küçük muz
Öğle
200 gr ananas
100 gr kiraz
Akşam
1 çap maydanoz
Ispanak yaprakları
1 saat çöp poşati geçirdim içime yürüdüm su içinde kaldım:işsiz:[/QUOTE]
Bu biraz fazla sert bi diyet değilmi tatlım :110: kısa süreli yapacaksan olabilir ama bence uzun vadede sıkıntı getirir.Yani ben en fazla 3 gün yapabilirdim :KK48: sen kaç gün yapacaksın? B blanche_ea ninki sağlıklı bir diyet protein ağırlıklı tabi onunda belirttiği gibi spor yapanlar için.Ben onuda yapamam :KK48: Ben listelere dayanamıyorum onu anladım

"blanche_ea, post: 47269347, member: 566311"]Kizlar low carb diyetine basliyorum haftaya 45 gun icin; benle baslayan var midir? :KK70:
Sabah
5 çiğ badem
1 küçük muz
Öğle
200 gr ananas
100 gr kiraz
Akşam
1 çap maydanoz
Ispanak yaprakları
1 saat çöp poşati geçirdim içime yürüdüm su içinde kaldım:işsiz:[/QUOTE]
Anam senin kaçamağında pek hoş 2tane badem T tatlitambak bak bak örnek al :D

Sabah
5 çiğ badem
1 küçük muz
Öğle
200 gr ananas
100 gr kiraz
Akşam
1 çap maydanoz
Ispanak yaprakları
1 saat çöp poşati geçirdim içime yürüdüm su içinde kaldım:işsiz:
Bu biraz fazla sert bi diyet değilmi tatlım :110: kısa süreli yapacaksan olabilir ama bence uzun vadede sıkıntı getirir.Yani ben en fazla 3 gün yapabilirdim :KK48: sen kaç gün yapacaksın? B blanche_ea ninki sağlıklı bir diyet protein ağırlıklı tabi onunda belirttiği gibi spor yapanlar için.Ben onuda yapamam :KK48: Ben listelere dayanamıyorum onu anladım[/QUOTE]
Bende sıkılıyorum listeye uymaktan evde ne varsa kendime göre ayarlamak daha iyi geliyor banada..

Back
X