- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.061
ay evet dun de cikardim, bugun de hic oyle dokunacak bir sey yemedim ya bu sicaklar yaramiyor bana neden oldugunu cok da iyi biliyorum aslinda!sen bi doktora git elif ya miden çok sık bozuluyo..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay evet dun de cikardim, bugun de hic oyle dokunacak bir sey yemedim ya bu sicaklar yaramiyor bana neden oldugunu cok da iyi biliyorum aslinda!sen bi doktora git elif ya miden çok sık bozuluyo..![]()
Ah denizcim eşimle nasıl üzüldük nasıl üzüldükAyyy çok fenaymışyazık nerden bilsin yanlış adam olduğun.Allah öyle kandırıp aldatanları kahretsin
![]()
ay evet dun de cikardim, bugun de hic oyle dokunacak bir sey yemedim ya bu sicaklar yaramiyor bana neden oldugunu cok da iyi biliyorum aslinda!
Canım soda limon kahve bitki çayı biarada bunlardan ikisini içeyim bende direk çıkarıyorum o gün midem ağzımda geziyorum doktor reflüden dedi bana belki sanada dokunuyoray evet dun de cikardim, bugun de hic oyle dokunacak bir sey yemedim ya bu sicaklar yaramiyor bana neden oldugunu cok da iyi biliyorum aslinda!
denizcim bence ikisini birden yapmak lazim; zaten kayla'nin programinda kardiyo var haftada en az 3 gun ben onlarda leslie yapiyorum.Kayla nasıl canım?hergün yapıyosun o kasmı yapıyo sadece yoksa dediğin gibi leslir dahamı iyi kilolular için?
he canim he\ sicaklardan oluyor biliyorum neden oldugunu diyorum yanlis anlasilmis allah iyiligini versin.yeğen mi geliyo yoksa
ben kahve her gun iciyorum ya, sabah 2 yumurta yedim ya o bana cok geldi; oglen de tavugu yiyemedim hic 2 catal aldim. 2 litre su ictim hala icim kupkuru sanki.Canım soda limon kahve bitki çayı biarada bunlardan ikisini içeyim bende direk çıkarıyorum o gün midem ağzımda geziyorum doktor reflüden dedi bana belki sanada dokunuyor![]()
Hayret nasıl sabit çıktın kız sen ...Kizlarr elektrikler kesik sabahtan beri sarjimda yoktu anca girdim..sabitim ben..78,3yine
tatlıtambak bildirim yapamıcanı söylemişti ona sabit de istersen canım ya...Kızlar etaplar birlestirildigi icin yuzdeler de 2'ye bolunuyormus.
Ben bu hafta umutlayasasen'i de almaya karar verdim cunku onla da onsuz da ortalama berbat. Kesin nota alıyoruz. En azından haftaya eksi gelirse faydası olur, derece yaparsak da notamız silinir.
***5. Takım 474. Etap***
d_mndc (75) bildirim yapmadı, izne ayrılmak istiyor
tatlitambak (78,9) 1. kez bildirim yapmadı
savurgan (69,5/70/-0,5/%-0,36) yüzdesi 2'ye bölündü
denhizx (69,7) kilosu sabit
melampusefe (70,1/69,6/0,5/%0,36) yüzdesi 2'ye bölündü
parkbyull (91,5) 1. kez bildirim yapmadı
inatettimolacak (78/78,3/-0,3/%-0,19) yüzdesi 2'ye bölündü
Ozaly (57,9/57,8/0,1/%0,09) yüzdesi 2'ye bölündü
umutlayasasen (70/76,5/-6,5/%-0,07) 340. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 134'e bölündü
tugce1325 (61,8/61,3/0,5/%0,40) yeni üye başlangıç 22 Haziran, başlangıç kilo 64, hedef kilosu 56, yüzdesi 2'ye bölündü
5. takım ortalaması: %0,023
Aa dogru, unutmusum. parkbyull da öyle aslında...tatlıtambak bildirim yapamıcanı söylemişti ona sabit de istersen canım ya...
evet canım sabit yaz onlara :)Aa dogru, unutmusum. parkbyull da öyle aslında...
bugunden itibaren burdayım canım, seni aradım ama bi turlu ulasamadımhayırlısı canım bir an önce toparlanda gel
kocası da evliligi de yerin dibine batsın valla istemeeeeem :))))kız boşanma vazgeç aaaa........ bir koca kolay mı bulunuyo bu devirde....
***5. Takım 474. Etap***
d_mndc (75
tatlitambak (78,9
savurgan (69,5/70/-0,5/-%0,72)
denhizx (69,7) kilosu sabit
melampusefe (70,1/69,6/0,5/%0,71)
parkbyull (91,5
inatettimolacak (78
Ozaly (57,9/57,8/0,1/%0,17)
tugce1325 (61,8/61,3/0,5/%0,81) yeni üye başlangıç 22 Haziran, başlangıç kilo 64, hedef kilosu 56
5. takım ortalaması: %
btlbetul (65,3/64,6/0,7/%1,07) kız seni listeye alasım geldi vallahi :))
nilsub senin eski orti Duygu pek gelemiyor artık, bi ara konusulmustu ya onu izne mi ayırsak ne dersin?
canım nota alıyoruz, ben geleylm bu haftada bi derece yapmaya bakalım :)Aa dogru, unutmusum. parkbyull da öyle aslında...
sorma sünnet 3 gün sürdü tel evde kaldı ondan tatlım birde tel yine şarj almıyorbugunden itibaren burdayım canım, seni aradım ama bi turlu ulasamadım
kocası da evliligi de yerin dibine batsın valla istemeeeeem :))))
canım nota alıyoruz, ben geleylm bu haftada bi derece yapmaya bakalım :)
bi müsait olunca dertleşelim o zaman :)sorma sünnet 3 gün sürdü tel evde kaldı ondan tatlım birde tel yine şarj almıyor![]()
sorma sünnet 3 gün sürdü tel evde kaldı ondan tatlım birde tel yine şarj almıyor![]()
bugunden itibaren burdayım canım, seni aradım ama bi turlu ulasamadım
kocası da evliligi de yerin dibine batsın valla istemeeeeem :))))
canım nota alıyoruz, ben geleylm bu haftada bi derece yapmaya bakalım :)
yok şekerim ya buranın adetleri çok ağır bildiğin gibi deüil 3 gün butun eşe akrabaya dosta koluya komşuya yemek yapılıyor 7-8 çeşit kazanlarda pişiyor yemekler o derece yani baklavalar tatlılar havalarda uçuyor 50 tepsi dağıtmışızdır çok fenaydı...ne sünnet miş arkadaş 3 günde kesemediler mi :)))
tamam canımbi müsait olunca dertleşelim o zaman :)