Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy çok fenaymış :KK57: yazık nerden bilsin yanlış adam olduğun.Allah öyle kandırıp aldatanları kahretsin :KK11:
Ah denizcim eşimle nasıl üzüldük nasıl üzüldük :KK61:resmen 1 gecede çöktü kızcağız artık yaşayan ölüden farkı yok o kızcağızı ortada bırakıpda mutlu olcak adi adam haftaya düğün yapacakmış face koymuş resimlerinide kızla meğer 3 yıldır kırıştırıyormuş ve kızın haberi varmış demişki evin kredisini ödetiyorum enayiye yoksa ne yapıcam o kocakarıyı sanki kendi 15 lik allahın belası oda 40 yaşında 25 likle evlencek yaa bunu yaşlı görmüş kuş beyniyle zavallı komşum şimdi bu yalancı pisliğemi üzülsün yoksa bir çırpıda biten canım yıllarınamı çok zor çoookkk :KK61:bazen diyorum bana 18 yaşım geri verilse kimse için ağlayıp üzülmem aşk acısı çekmem bu örnekleri görünce şükürler olsun rabbim diyorum en azından gönlüme düşen kaderimede düştü ne kadar yıpranmış olsakda biaradayız :KK66:

ay evet dun de cikardim, bugun de hic oyle dokunacak bir sey yemedim ya bu sicaklar yaramiyor bana neden oldugunu cok da iyi biliyorum aslinda!
Canım soda limon kahve bitki çayı biarada bunlardan ikisini içeyim bende direk çıkarıyorum o gün midem ağzımda geziyorum doktor reflüden dedi bana belki sanada dokunuyor:KK66:

Kayla nasıl canım?hergün yapıyosun o kasmı yapıyo sadece yoksa dediğin gibi leslir dahamı iyi kilolular için?
denizcim bence ikisini birden yapmak lazim; zaten kayla'nin programinda kardiyo var haftada en az 3 gun ben onlarda leslie yapiyorum.

yeğen mi geliyo yoksa
he canim he\ sicaklardan oluyor biliyorum neden oldugunu diyorum yanlis anlasilmis allah iyiligini versin.

Canım soda limon kahve bitki çayı biarada bunlardan ikisini içeyim bende direk çıkarıyorum o gün midem ağzımda geziyorum doktor reflüden dedi bana belki sanada dokunuyor:KK66:
ben kahve her gun iciyorum ya, sabah 2 yumurta yedim ya o bana cok geldi; oglen de tavugu yiyemedim hic 2 catal aldim. 2 litre su ictim hala icim kupkuru sanki.

Kızlar etaplar birlestirildigi icin yuzdeler de 2'ye bolunuyormus.
Ben bu hafta umutlayasasen'i de almaya karar verdim cunku onla da onsuz da ortalama berbat. Kesin nota alıyoruz. En azından haftaya eksi gelirse faydası olur, derece yaparsak da notamız silinir.

***5. Takım 474. Etap***

d_mndc (75) bildirim yapmadı, izne ayrılmak istiyor
tatlitambak (78,9) 1. kez bildirim yapmadı
savurgan (69,5/70/-0,5/%-0,36) yüzdesi 2'ye bölündü
denhizx (69,7) kilosu sabit
melampusefe (70,1/69,6/0,5/%0,36) yüzdesi 2'ye bölündü
parkbyull (91,5) 1. kez bildirim yapmadı
inatettimolacak (78/78,3/-0,3/%-0,19) yüzdesi 2'ye bölündü
Ozaly (57,9/57,8/0,1/%0,09) yüzdesi 2'ye bölündü
umutlayasasen (70/76,5/-6,5/%-0,07) 340. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 134'e bölündü
tugce1325 (61,8/61,3/0,5/%0,40) yeni üye başlangıç 22 Haziran, başlangıç kilo 64, hedef kilosu 56, yüzdesi 2'ye bölündü

5. takım ortalaması: %0,023

Kızlar etaplar birlestirildigi icin yuzdeler de 2'ye bolunuyormus.
Ben bu hafta umutlayasasen'i de almaya karar verdim cunku onla da onsuz da ortalama berbat. Kesin nota alıyoruz. En azından haftaya eksi gelirse faydası olur, derece yaparsak da notamız silinir.

***5. Takım 474. Etap***

d_mndc (75) bildirim yapmadı, izne ayrılmak istiyor
tatlitambak (78,9) 1. kez bildirim yapmadı
savurgan (69,5/70/-0,5/%-0,36) yüzdesi 2'ye bölündü
melampusefe (70,1/69,6/0,5/%0,36) yüzdesi 2'ye bölündü
parkbyull (91,5) 1. kez bildirim yapmadı
inatettimolacak (78/78,3/-0,3/%-0,19) yüzdesi 2'ye bölündü
Ozaly (57,9/57,8/0,1/%0,09) yüzdesi 2'ye bölündü
umutlayasasen (70/76,5/-6,5/%-0,07) 340. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 134'e bölündü
tugce1325 (61,8/61,3/0,5/%0,40) yeni üye başlangıç 22 Haziran, başlangıç kilo 64, hedef kilosu 56, yüzdesi 2'ye bölündü

5. takım ortalaması: %0,023
tatlıtambak bildirim yapamıcanı söylemişti ona sabit de istersen canım ya...

hayırlısı canım bir an önce toparlanda gel
bugunden itibaren burdayım canım, seni aradım ama bi turlu ulasamadım :(
kız boşanma vazgeç aaaa........ bir koca kolay mı bulunuyo bu devirde....
kocası da evliligi de yerin dibine batsın valla istemeeeeem :))))

***5. Takım 474. Etap***

d_mndc (75
tatlitambak (78,9
savurgan (69,5/70/-0,5/-%0,72)

melampusefe (70,1/69,6/0,5/%0,71)
parkbyull (91,5
inatettimolacak (78
Ozaly (57,9/57,8/0,1/%0,17)

tugce1325 (61,8/61,3/0,5/%0,81) yeni üye başlangıç 22 Haziran, başlangıç kilo 64, hedef kilosu 56

5. takım ortalaması: %

btlbetul btlbetul (65,3/64,6/0,7/%1,07) kız seni listeye alasım geldi vallahi :))

nilsub nilsub senin eski orti Duygu pek gelemiyor artık, bi ara konusulmustu ya onu izne mi ayırsak ne dersin?

Aa dogru, unutmusum. parkbyull da öyle aslında...
canım nota alıyoruz, ben geleylm bu haftada bi derece yapmaya bakalım :)

bugunden itibaren burdayım canım, seni aradım ama bi turlu ulasamadım :KK43:

sorma sünnet 3 gün sürdü tel evde kaldı ondan tatlım birde tel yine şarj almıyor:(

bugunden itibaren burdayım canım, seni aradım ama bi turlu ulasamadım :KK43:

ehh her şey gönlünce olsun o zaman......... dark side a hoş geldin :))

ne sünnet miş arkadaş 3 günde kesemediler mi :)))
yok şekerim ya buranın adetleri çok ağır bildiğin gibi deüil 3 gün butun eşe akrabaya dosta koluya komşuya yemek yapılıyor 7-8 çeşit kazanlarda pişiyor yemekler o derece yani baklavalar tatlılar havalarda uçuyor 50 tepsi dağıtmışızdır çok fenaydı...

Back
X