- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.201
utandırdım kızı ,kocişe oyna felan diyince kaçtı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
utandırdım kızı ,kocişe oyna felan diyince kaçtı
hadi bakalım başlayalım bugun:)hadi bugün başla akşam rapor ver :), bende de spor malzemesi tek stepper var ona başlayım bende, iyi hatırlattın ,nereye kadar oturcam kös kös
sorma oyna falan diye +18 e bağladınutandırdım kızı ,kocişe oyna felan diyince kaçtı![]()
anlaştık :)hadi bakalım başlayalım bugun:)
hahahahhahsorma oyna falan diye +18 e bağladın![]()
oda bişeymihahahahhahevde kalmanın vermiş olduğu ızdırap olsa gerek bu
![]()
erkek düşmanı o , zor evlenir
esereklidir o canı isterse gelir canı istemezse gelmez ....erkek düşmanı o , zor evlenir![]()
btlbetul ,lan betül hergün bdv de takılıyosun da bu gruba niye uğramıyosun len . seni cezalandırmam gerekecek bu şartlar altında :)zaten özel mesajlarıma da geç cevap veriyosun ,hiç hoşnut değilim senden cıkcıkcıck
![]()
bilmem miesereklidir o canı isterse gelir canı istemezse gelmez ....![]()
bilmem mi![]()
senin smothie'lerini seviyorum bende yapıcam diyorum ama yapmadım daha :)Slm kızlar menümü yazayım hemencik@morordek
nilsub
kollontai
okul tatildeydi 2 haftadıt salı açılacak tembellik yapıyorum sabah 5 de uyuyor 10.30 kalkıyorum yarın eski düzenime geri dönüyorum
Öğle
Zeytin 4-5 tane
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
Menemen
Akşam
Yaban mersini 1 yemek kaşığı
1 çilek
1 mango
1 yemek kaşığı dut
3 kaşık yoğurt hepsini rondodan geçirip smothiee yaptım buz gibiydi midemi ağrıttı
2.300 litre su
700 ml yeşil çay
30 dakika koşu yaptım dışarda![]()
bakma bende odun gibiyim aslında , dilimde benimde :)
sende az değilmişsin kızzzzz.............![]()
aynen ben böyle mutluyumodun olmanın havasıda ayrı boşver :):) cool cool takılıyoruz ortalarda![]()
burdayım canim
bende de Stepper var düzenli yapınca iyi sikilastiriyor canimhadi bugün başla akşam rapor ver :), bende de spor malzemesi tek stepper var ona başlayım bende, iyi hatırlattın ,nereye kadar oturcam kös kös
yok kız utanmadım isim vardiutandırdım kızı ,kocişe oyna felan diyince kaçtı![]()
sen kaçınca
aynen ben böyle mutluyum
burdayım canim
Eşimle oğlusumu havuz gönderdim kızı uyuttumsıra temizlikte
bende de Stepper var düzenli yapınca iyi sikilastiriyor canim
yok kız utanmadım isim vardi![]()
ben bisiklet almak istiyorum..
aynen ben böyle mutluyum
burdayım canim
Eşimle oğlusumu havuz gönderdim kızı uyuttumsıra temizlikte
bende de Stepper var düzenli yapınca iyi sikilastiriyor canim
yok kız utanmadım isim vardi![]()
ehh ama olcek o kadar öyle bir resim çizdin ..
sporda kullanılan bisiklet mi dışarda sürülenden mi:)ben bisiklet almak istiyorum..
ehh ama olcek o kadar öyle bir resim çizdin ..![]()
eliptik spor için burda dışarda bisiklet süren yoksporda kullanılan bisiklet mi dışarda sürülenden mi:)
ben sevmiyorum onu ya popom ağrıyor oturuncaeliptik spor için burda dışarda bisiklet süren yok![]()
Burdayım canım.morordek canım sen nerelerdesin:)