Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oda bişeymi btlbetul btlbetul 34'e geldi hala evde :KK70::KK70::KK70:
erkek düşmanı o , zor evlenir :D btlbetul btlbetul ,lan betül hergün bdv de takılıyosun da bu gruba niye uğramıyosun len . seni cezalandırmam gerekecek bu şartlar altında :)zaten özel mesajlarıma da geç cevap veriyosun ,hiç hoşnut değilim senden cıkcıkcıck:işsiz:

erkek düşmanı o , zor evlenir :KK70: btlbetul btlbetul ,lan betül hergün bdv de takılıyosun da bu gruba niye uğramıyosun len . seni cezalandırmam gerekecek bu şartlar altında :)zaten özel mesajlarıma da geç cevap veriyosun ,hiç hoşnut değilim senden cıkcıkcıck:işsiz:
esereklidir o canı isterse gelir canı istemezse gelmez ....:KK70:

Slm kızlar menümü yazayım hemencik:63:@morordek nilsub nilsub kollontai kollontai
okul tatildeydi 2 haftadıt salı açılacak tembellik yapıyorum sabah 5 de uyuyor 10.30 kalkıyorum yarın eski düzenime geri dönüyorum:halay:
Öğle
Zeytin 4-5 tane
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
Menemen
Akşam
Yaban mersini 1 yemek kaşığı
1 çilek
1 mango
1 yemek kaşığı dut
3 kaşık yoğurt hepsini rondodan geçirip smothiee yaptım buz gibiydi midemi ağrıttı:KK12:
2.300 litre su:eğlence:
700 ml yeşil çay:eğlence:
30 dakika koşu yaptım dışarda:spor::KK6:

Slm kızlar menümü yazayım hemencik:63:@morordek nilsub nilsub kollontai kollontai
okul tatildeydi 2 haftadıt salı açılacak tembellik yapıyorum sabah 5 de uyuyor 10.30 kalkıyorum yarın eski düzenime geri dönüyorum:halay:
Öğle
Zeytin 4-5 tane
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
Menemen
Akşam
Yaban mersini 1 yemek kaşığı
1 çilek
1 mango
1 yemek kaşığı dut
3 kaşık yoğurt hepsini rondodan geçirip smothiee yaptım buz gibiydi midemi ağrıttı:KK12:
2.300 litre su:eğlence:
700 ml yeşil çay:eğlence:
30 dakika koşu yaptım dışarda:spor::KK6:
senin smothie'lerini seviyorum bende yapıcam diyorum ama yapmadım daha :)
şu an orda saat kaç canım ?

bakma bende odun gibiyim aslında , dilimde benimde :)
:-):-)

sende az değilmişsin kızzzzz.............:KK70::KK70::KK70:
:KK73::KK73:

odun olmanın havasıda ayrı boşver :):) cool cool takılıyoruz ortalarda :p
aynen ben böyle mutluyum :KK71:

tugce1325 tugce1325 nereye kayboldun hatun...:mapus:
burdayım canim:KK25:
Eşimle oğlusumu havuz gönderdim kızı uyuttum:temizlik:sıra temizlikte

hadi bugün başla akşam rapor ver :), bende de spor malzemesi tek stepper var ona başlayım bende, iyi hatırlattın ,nereye kadar oturcam kös kös
bende de Stepper var düzenli yapınca iyi sikilastiriyor canim

utandırdım kızı ,kocişe oyna felan diyince kaçtı :KK70:
yok kız utanmadım isim vardi:kahve:

morordek morordek canım sen nerelerdesin:)
Burdayım canım.

Valla cok haklısınız takımda motivasyon yerlerde. Kac kere toparlayayım diye ugrastım, menü yazın dedim ama tabi ki kimsenin umrunda degil. Birkac düzenli menü yazan kisi var onların dısında takıma bile ugranmıyor. Şu uyarı/kınama sistemini geri mi getirsek ki acaba?

Back
X