Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ızgara tavuk yemişsin canım,daha sağlıklı ne yiyceksin ,güzel olmuş bence :)
Tavuk zaten arap kasabından aldım hiç yağ yok kupkuru birşeydi iki ot atıp çöp şişe dizmişler beceruksuzzz şeylerr:63:mısırla yoğurtlu çokmu diye düşündüm
ama değilmiş rahatladım:KK48:

adamlar anlamış diyet yaptığını yağsızından vermişler :KK70:
Yukkkk kızzz hiçbirşeyden anladıkları yok kocaman yazıyla koftee yazmışlar adı koftee içinde sadece maydanoz koymuşlar ayol bu koftemi dedim adam hemen tarif istiyor:dondurma:gerçi ben maydanozlu olandan alıyorum bari maydanoz doğramaya uğraşmıyorum geriki malzemeyide ekliyorum :hamarat:çöp şişleri tüm etleri öyle yahuu iki ot bide baharatladık diye fazla paraya satıyorlar:olamaz:marketlerde süperleri varda helal değil :silah:ondan mecburrrrrr kuru kuru yiyozzz:KK53:

Kızlar eşim kitap almış bana içinde çok güzel protein diyetleri var
WP_20160718_001.webp
WP_20160718_002.webp
WP_20160718_003.webp

Yukkkk kızzz hiçbirşeyden anladıkları yok kocaman yazıyla koftee yazmışlar adı koftee içinde sadece maydanoz koymuşlar ayol bu koftemi dedim adam hemen tarif istiyor:dondurma:gerçi ben maydanozlu olandan alıyorum bari maydanoz doğramaya uğraşmıyorum geriki malzemeyide ekliyorum :hamarat:çöp şişleri tüm etleri öyle yahuu iki ot bide baharatladık diye fazla paraya satıyorlar:olamaz:marketlerde süperleri varda helal değil :silah:ondan mecburrrrrr kuru kuru yiyozzz:KK53:
Ay evet gurbetin en kotu yanı ..

niye helal değil marketlerde ki bilmediğim bişey mi var bana da söyle kız . şu diyet uğruna ot gibi besleniyoruz:KK61:

Back
X