- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.441
İyi bari rahatladımyok yok iyi butun gün açmışsın ben beğendim pilav makarna ekmek yok daha ne olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari rahatladımyok yok iyi butun gün açmışsın ben beğendim pilav makarna ekmek yok daha ne olsun![]()
İnşallah canım inşallahoooo 800 gr çok iyi beybi böyle devam et cuma 1kg ı geçer :)
Evet oluyorum daha çok dikkat edesim geliyoraa işimiz zor o zaman
olsun canım motive olursun işte![]()
Tavuk zaten arap kasabından aldım hiç yağ yok kupkuru birşeydi iki ot atıp çöp şişe dizmişler beceruksuzzz şeylerrızgara tavuk yemişsin canım,daha sağlıklı ne yiyceksin ,güzel olmuş bence :)
adamlar anlamış diyet yaptığını yağsızından vermişlerTavuk zaten arap kasabından aldım hiç yağ yok kupkuru birşeydi iki ot atıp çöp şişe dizmişler beceruksuzzz şeylerrmısırla yoğurtlu çokmu diye düşündüm
ama değilmiş rahatladım![]()
Yukkkk kızzz hiçbirşeyden anladıkları yok kocaman yazıyla koftee yazmışlar adı koftee içinde sadece maydanoz koymuşlar ayol bu koftemi dedim adam hemen tarif istiyoradamlar anlamış diyet yaptığını yağsızından vermişler![]()
Ay evet gurbetin en kotu yanı ..Yukkkk kızzz hiçbirşeyden anladıkları yok kocaman yazıyla koftee yazmışlar adı koftee içinde sadece maydanoz koymuşlar ayol bu koftemi dedim adam hemen tarif istiyorgerçi ben maydanozlu olandan alıyorum bari maydanoz doğramaya uğraşmıyorum geriki malzemeyide ekliyorum
çöp şişleri tüm etleri öyle yahuu iki ot bide baharatladık diye fazla paraya satıyorlar
marketlerde süperleri varda helal değil
ondan mecburrrrrr kuru kuru yiyozzz
![]()
Adam nasıl bıktıysa kilolarımdanKızlar eşim kitap almış bana içinde çok güzel protein diyetleri var
Eki Görüntüle 1859301 Eki Görüntüle 1859302 Eki Görüntüle 1859303
niye helal değil marketlerde ki bilmediğim bişey mi var bana da söyle kız . şu diyet uğruna ot gibi besleniyoruzYukkkk kızzz hiçbirşeyden anladıkları yok kocaman yazıyla koftee yazmışlar adı koftee içinde sadece maydanoz koymuşlar ayol bu koftemi dedim adam hemen tarif istiyorgerçi ben maydanozlu olandan alıyorum bari maydanoz doğramaya uğraşmıyorum geriki malzemeyide ekliyorum
çöp şişleri tüm etleri öyle yahuu iki ot bide baharatladık diye fazla paraya satıyorlar
marketlerde süperleri varda helal değil
ondan mecburrrrrr kuru kuru yiyozzz
![]()
hahahahahah koptumAdam nasıl bıktıysa kilolarımdan![]()
Kızım çok cilveden olmasın adam kiloları unutmadan gözüne gözüne sokuyorumhahahahahah koptumben dedim adama az cilve yap gözü bişey görmez diye dinlemedin al şişte
![]()
haaaa oda olabiluuuuuKızım çok cilveden olmasın adam kiloları unutmadan gözüne gözüne sokuyorum![]()
![]()
![]()
haaaa oda olabiluuuuu![]()
tabi ben ne anlarım evli bilem değilim ,sevgilim bilem yok ,ot gibi yaşıyorum demiiiortasını bulmak lazım bu cilve işinin yalnız senin dediklerine uymamak lazım
![]()
Tamam anladık evli değilsin ama sevgilin niye yok yahu al betuşu vur Feyzayatabi ben ne anlarım evli bilem değilim ,sevgilim bilem yok ,ot gibi yaşıyorum demiii![]()
yok işte napıyımTamam anladık evli değilsin ama sevgilin niye yok yahu al betuşu vur Feyzaya![]()
Pardon canim yeni katilan arkadaslardan sandim senin decanım ben 4.takımda yarışıyorum bu takıma misafir olarak uğruyorum![]()
Pardon canim yeni katilan arkadaslardan sandim senin de![]()