• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok yok iyi butun gün açmışsın ben beğendim pilav makarna ekmek yok daha ne olsun :KK9:
İyi bari rahatladım :KK66:akşam öğününü genelde yoğurt çorba yada smoothie geçiren ben ramazandan beri yediğimden suçlu hissediyorum kendimi:KK23:

ızgara tavuk yemişsin canım,daha sağlıklı ne yiyceksin ,güzel olmuş bence :)
Tavuk zaten arap kasabından aldım hiç yağ yok kupkuru birşeydi iki ot atıp çöp şişe dizmişler beceruksuzzz şeylerr:63:mısırla yoğurtlu çokmu diye düşündüm
ama değilmiş rahatladım:KK48:

Tavuk zaten arap kasabından aldım hiç yağ yok kupkuru birşeydi iki ot atıp çöp şişe dizmişler beceruksuzzz şeylerr:63:mısırla yoğurtlu çokmu diye düşündüm
ama değilmiş rahatladım:KK48:
adamlar anlamış diyet yaptığını yağsızından vermişler :D

adamlar anlamış diyet yaptığını yağsızından vermişler :KK70:
Yukkkk kızzz hiçbirşeyden anladıkları yok kocaman yazıyla koftee yazmışlar adı koftee içinde sadece maydanoz koymuşlar ayol bu koftemi dedim adam hemen tarif istiyor:dondurma:gerçi ben maydanozlu olandan alıyorum bari maydanoz doğramaya uğraşmıyorum geriki malzemeyide ekliyorum :hamarat:çöp şişleri tüm etleri öyle yahuu iki ot bide baharatladık diye fazla paraya satıyorlar:olamaz:marketlerde süperleri varda helal değil :silah:ondan mecburrrrrr kuru kuru yiyozzz:KK53:

Kızlar eşim kitap almış bana içinde çok güzel protein diyetleri var
WP_20160718_001.webp
WP_20160718_002.webp
WP_20160718_003.webp

Yukkkk kızzz hiçbirşeyden anladıkları yok kocaman yazıyla koftee yazmışlar adı koftee içinde sadece maydanoz koymuşlar ayol bu koftemi dedim adam hemen tarif istiyor:dondurma:gerçi ben maydanozlu olandan alıyorum bari maydanoz doğramaya uğraşmıyorum geriki malzemeyide ekliyorum :hamarat:çöp şişleri tüm etleri öyle yahuu iki ot bide baharatladık diye fazla paraya satıyorlar:olamaz:marketlerde süperleri varda helal değil :silah:ondan mecburrrrrr kuru kuru yiyozzz:KK53:
Ay evet gurbetin en kotu yanı ..

niye helal değil marketlerde ki bilmediğim bişey mi var bana da söyle kız . şu diyet uğruna ot gibi besleniyoruz:KK61:

Back
X