- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.461
olsun liste dışı yeni katılmış gibi burdan hiç gitmiyorki sağolsun..Pardon canim yeni katilan arkadaslardan sandim senin de![]()
gitsede ben yollamam zatiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun liste dışı yeni katılmış gibi burdan hiç gitmiyorki sağolsun..Pardon canim yeni katilan arkadaslardan sandim senin de![]()
hahahha ben severim diyosunyok işte napıyımbetüşle beni kıyaslama o erkek düşmanı
![]()
olsun liste dışı yeni katılmış gibi burdan hiç gitmiyorki sağolsun..
gitsede ben yollamam zatiii![]()
sancın geçtimi biraz?Pardon canim yeni katilan arkadaslardan sandim senin de![]()
iyice adımı sapığa çıkardın de getttttthahahha ben severim diyosun![]()
ay geberdim bazanın altını temizledim akşama ne pişirsem acaba ?
fırında tavukay geberdim bazanın altını temizledim akşama ne pişirsem acaba ?
ay geçen çok yedim üst üste havalarda sıcak azcık ara vereyim..fırında tavuk![]()
benimde canım çekiyo yapan yok ,sen ye bari dediydim :)ay geçen çok yedim üst üste havalarda sıcak azcık ara vereyim..
dün iki kelime konuştu sonra kayboldubtlbetul nerelerdesin hatun ?
dün hiç gelmedi geldide benmi görmedim ?dün iki kelime konuştu sonra kayboldu
onun profil sayfasında konuştukdün hiç gelmedi geldide benmi görmedim ?
sizi gidi hainler bizden gizli ittifakmı kuruyonuzonun profil sayfasında konuştuk
bida senide etiketlerim gelirsin ,ama hemen kaçıyo ,tutamıyomki :)sizi gidi hainler bizden gizli ittifakmı kuruyonuz![]()
aneeemmm bırak bırakk ondan gelin olmaz ,her gün vayy benim bahtsız oğlum diye ağlarsınartık bizi takmıyo anlaşılan
birde gelinim olcek![]()