- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #196.681
kızz maşallahh yakışıklıyaa :) balıkesir efesi tam yerim onu çokk tatlı allah nazarlardan korusun :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızz maşallahh yakışıklıyaa :) balıkesir efesi tam yerim onu çokk tatlı allah nazarlardan korusun :)
burası da buz gibi olsa bende donsam ne var sanki çok şey mi istiyorumminşallah iyi olursun canım ya bende üşüdüm şimdi camı kapattım burası serinledi bu gece buz gibi
onu da sen bul kızımı veriyorum kıza bi katkın olsunoda iyi fikir
eee koca nerde![]()
sanırım pervaneden oldu tatlım yaa uyuya kalmışım direk gelmiyodu ama genede çarpmışinşallah iyi olursun canım ya bende üşüdüm şimdi camı kapattım burası serinledi bu gece buz gibi
amin canım darısı başına allahım sanada versin boy boy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkızz maşallahh yakışıklıyaa :) balıkesir efesi tam yerim onu çokk tatlı allah nazarlardan korusun :)![]()
amin ,bencede çok tatlı :)kızz maşallahh yakışıklıyaa :) balıkesir efesi tam yerim onu çokk tatlı allah nazarlardan korusun :)![]()
çok geçmiş olsun canımsanırım pervaneden oldu tatlım yaa uyuya kalmışım direk gelmiyodu ama genede çarpmış![]()
hahahahahahahh herkes kendi goncasını kendi bulsun şekerimonuda sen bul kızımı veriyorum kıza bi katkın olsun![]()
inşallahhhh canımamin canım darısı başına allahım sanada versin boy boy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
dimii kızımda yok ki vereyim...kızı olanlar yaşadı vallaamin ,bencede çok tatlı :)
saol canımmmçok geçmiş olsun canım
şu göz kırpmayı atmaya gıcık oluyorum onahahahahahahahh herkes kendi goncasını kendi bulsun şekerim![]()
çarpmıştır birde kv sendeydi ister istemez yorulmuşsundur şimdi çıkıyordursanırım pervaneden oldu tatlım yaa uyuya kalmışım direk gelmiyodu ama genede çarpmış![]()
bul zati bize yararı yok sana varşu göz kırpmayı atmaya gıcık oluyorum onabulurum ne var
![]()
gelinin genlerinden bahsediyoruz burdabul zati bize yararı yok sana var![]()
sen nerdeydin canım ya ay ben dün gece pike ile üşüdüm bugun battaniyeleri çıkarıcam canım burası yayla gündüzleri sıcak olsada esiyor akşamları buz gibi çok şükürburası da buz gibi olsa bende donsam ne var sanki çok şey mi istiyorumm![]()
ben ankaradayım,sen karadenizdemisinsen nerdeydin canım ya ay ben dün gece pike ile üşüdüm bugun battaniyeleri çıkarıcam canım burası yayla gündüzleri sıcak olsada esiyor akşamları buz gibi çok şükür
hahahahaa dimi ama canım sen koca bulup kız doğurana kadar benim oğluşumu kaparlargelinin genlerinden bahsediyoruz burda![]()
balıkesir canım ..ben ankaradayım,sen karadenizdemisin
hiç umut görmüyosun bende yanihahahahaa dimi ama canım sen koca bulup kız doğurana kadar benim oğluşumu kaparlar
betüşle yatan kör kalkar ondanhiç umut görmüyosun bende yani![]()
senin uyku vaktin gelmedi ,sabah erken kalkıyosun :) betüşle pek takılmıyoruz artık ,beni tınlamıyo pekbetüşle yatan kör kalkar ondan![]()