Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben kaptan yardımcısı nilgün hoş geldin kendinden bahsedermisin :)
teşekkür ederim ben aysenur yaş 30 ev hanımıyim 4 ay önce doğum yaptım malum kilolar arttı artık daha fazla kendimi sarmadan dur demem lazım sizde kendinizden bahsedermisiniz

sakın başka yerlere gitme biz kucak açarız sana :KK19:
burdayım inşallah sagolasin iz

Canım hoşgeldiiiinn ben zeynep grubun yeni üyelerinden ve sanırsam en yaşlılarındanım :KK66:)))
memnun oldum bende aysenur benim yaşta 30 aramızda çok yok

hoş geldin canım
teşekkür ederim

hoş geldin canım , ben feyza , bu grupta değilim ama hergün burdayım :):):)
teşekkür ederim Feyza peki hangi gurupta sin

sagolasin toplight cim demek hala devam maşallah

kore miii ayyy çekik gözlü ne yakışıklılar demi :KK70: patatesini yeseydin :)
Bizim kaldığımız otelde hep tipi bozuk yaşlılar vardııı:63:yalnız otelin kahvaltısı süper yalan yok diğer yemekleri hep haşlama bol suyun içinde spagetti içine doğranmış yeşil soğan ıyyy haşlanmış pilav heryer sanki haşlanmış sebze kokuyor gibi geldi kızzz eşime dedim bu ne yaa sanki birileri tencere elinde bizi takip ediyor:confused:hem benim çok samimi arkadaşım var koreli geçen dedimkii bizim türk kızları bayılıyor koreli delikanlılara buda neyi cazip geliyor bende çok yakışıklı buluyorlarmış kız kadın kendi dediki aktörler artisler özellikle güzel fizikliler seçiliyor ondan etkileniyorlar yoksa çoğunluk kore erkeği zayıf cılımsız sevimsizler ve bakımsızlar dedi:confused:

öyle bira yazmışsın ki 45 zannettim kız. ben de 31 :KK8:
Ayyy burda çok yaş sorunu var nideeennn acaba kız benim iki yengem ben çoçukluğumdan beri 30 yaşındalaryaaa:KK70:en küçük çoçukları oldu birinin 34 diğerinin 22 bunlar 30 bitiremediler :pinsanı ruhu genç olsun yavrularım ne 19 luklar görüyorum ben hayattan bezmiş gibi bakım 0 hareket 0 enerji 0 niye gelmiş dünyaya sor onuda bilmez:confused:

yaa işyerinde olmuyo ama bunlar yaaa

zeyep bak sopayla kovalayacam seni
kızım 32 yaşın neresi yaşlı
Kapyancim simdi tatildeyim ama normalde laba frenchpress almistim ben ordan demliyodum yesilcayimi gun icinde tüketiyodm rahatca..sicak su bulma imkanın varsa demleme aparatlari bile var cayini icine koyup bardağın icine atiyosun cok tatlis modeller de var üstelik ;)

Ayyy burda çok yaş sorunu var nideeennn acaba kız benim iki yengem ben çoçukluğumdan beri 30 yaşındalaryaaa:KK70:en küçük çoçukları oldu birinin 34 diğerinin 22 bunlar 30 bitiremediler :pinsanı ruhu genç olsun yavrularım ne 19 luklar görüyorum ben hayattan bezmiş gibi bakım 0 hareket 0 enerji 0 niye gelmiş dünyaya sor onuda bilmez:confused:
Kiz benim de var oyle bi yengem :D kizi uni ye gidiyo bu hala 30 oldugunda israrci.. bikac yil once onun hesabina göre kuzeni 14yasindayken dogurmus gozukuyodu.bu yilki hesaba gore 12yasinda dogurmus olmali :D :D

teşekkür ederim ben aysenur yaş 30 ev hanımıyim 4 ay önce doğum yaptım malum kilolar arttı artık daha fazla kendimi sarmadan dur demem lazım sizde kendinizden bahsedermisiniz

burdayım inşallah sagolasin iz

memnun oldum bende aysenur benim yaşta 30 aramızda çok yok

teşekkür ederim

teşekkür ederim Feyza peki hangi gurupta sin

sagolasin toplight cim demek hala devam maşallah
bebeğin hayırlı olsun canım biz hala buralarda dolanıp duruyoruz

Kapyancim simdi tatildeyim ama normalde laba frenchpress almistim ben ordan demliyodum yesilcayimi gun icinde tüketiyodm rahatca..sicak su bulma imkanın varsa demleme aparatlari bile var cayini icine koyup bardağın icine atiyosun cok tatlis modeller de var üstelik :KK66:
özgecim
demleme yeşim çayı bende yapıyom da salatalık maydonoz yeşil çay soda dörtlüsü için diyorum bunu
bi de ben suyumun içine tarçın klabuğu atıoyom onu içiyorum

@melampusefe tugce1325 tugce1325 canım sizde yapın lütfen maydanoz limon sade maden suyu salatalık 1lt suya koyup için ödemleriniz ve metabolizmanız cildiniz güzelleşir :eğlence:
tamam. Canım yapacağım inşallah soğuk suya değil mi

tercüman lazım bu msj :KK70:
bende okuyorum okuyorum anlamiyoRum ne dedin canım bu mesaj da umutlayasasen umutlayasasen

teşekkür ederim sagolasin fazla inceleyemedim ama gurup baskani sizsiniz toplight herhal yok şimdi aslında gurup tamamen değişmiş
Hoşgeldin canım aramıza ben Tuğçe
b

ugün başlayayım ben de Can'ım. yoksa cumaya artı geleceğim. oysa çok bir şeyde yemiyorum
kız ortim + gelmek yok ezerler bizi haa hem ödül var onu düşün

bende havuza getirdim oğluşumu. o arkadaşlarıyla suda oynuyor bende arkadaşlarla takılıyorum
ohhh ne güzell

ya dün hiç kaçamak yapmadım, ama sabah tartıda artı gördüm:KK61:
olabilir canım o yüzden her gün tartılmayın diyorlar sen dikkat et akşam yemeğini erken yemeye bak ve ödem atıcı bişeyler yap ve iç tatlım sana guveniyorum:KK60:

Ay mesajımın türkçe mealini yapayım kızlar ;))
Sabah malum kulak ağrısıyla uyandım tüm gece uyumadım üsütmüsüm sıcak kompleks yaptık geçti şükür:silah:
Sonrasında kahvaltı bitti annem çıkarttı önüme yirmi kilo kayısı neymiş kışın kurusu güzel oluyormuş,temizledim bir güzel serdik bakalım kuruycakmış:KK51:
Sonrasında on kilo şeftali çıktı reçel yapalım kışınn yeriz dedi yıkadık temizledik koyduk akşama kaynıycakmış:KK51:
Şimdi önümde bi sürü yaprak salamura yapılmayı bekliyor :KK51:
Evli ve çocuklu olmak kış.için hazırlık yapmayı mı gerektiriyor yahu:KK51:
Yaşa gelince aslında hiiiiç işim olmaz yaşla hep pozitif bakarım hayata umrumda bile olmaz yaşım ama bilemedim neden neredeyse ilk kez haminne gibi hissediyorum kendimi bugünlerde :KK51::KK51:

Ay eşim geldi çocukları bırakıp yürüyüşe gidicem akşama gelirim ona göre herkes menu bildirimini yapsın ceza listesi oluşturuldu öpüldünüz akşam hafif yiyin tutun o boğazınızı ne geldiyse boğazımdan geldi başımıza zatiiii.....:D

ya ben yarin baslayamam, haftasonu sehirdisindayim da; haftaya ptesi baslayalim ama daha net bir diyet de yapabiliriz bana olur. Kushan mi dersin?

Bana ne dersen uyar canım... net diyet derken. Fikirlere açığım. Kuşhan da seviyorum. Kararı sen ver.

Back
X