Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 1862820 Eki Görüntüle 1862818 Kızçelerrr ben burayı neden sevdim biliyormusunuz çünküüü burası benim başarım olduuuu:rolleyes::KK9::KK9:bakınız kaç ay önce bu tarçın rengiii kazak tam geliyordu burayada koymuştum hatırlayanlar vardır şimdiii çok büyük geliyorrrrr
Nasıl da değişmişsin tatlım ya, maşallah sana. bacaklar da baya inceymiş. sen 70 olduğuna emin misin kız? sporun faydaları bu olsa gerek.

benim 3.5 yaşında bi de oğlum var canım onu devamlı evde tutamıyorum sklyor illaki skntlaninca egzema si artıyor hamileyken her gün parka markete götürdüm üşenmeden kiz doğdu 20 günlüktu hiç unutmuyorum yine götürdüm şimdi de fırsat oldukça kız ı arabaya koyuyor um oğlumun gönlünü ediyorum bir nevi bana da yürüyüş oluyor
aynı ben:KK45: saat 19 oldu mı dışarıdayız ve 21.30 da eve giriyoruz. ama ben yürümüyorum oğluşum parkta oynarken ben başında oturuyorum

Canim suyu sporu unutuyosun hep :KK66: bi de uzunca bi mesaja daha etiketlemistim sizi okumussundur onu umarim
okudum tatlım da cvp yazamadım dün evde çık az kaldım onda da çık işim vardı onları hallettim. spor yapamadığım için yazamıyorum suyu da ikimiz unuttum. bir daha dikkat ederim tatlım.

kızlar size iki farklı tarif buldum. emziren anneler bunu bizde yapabiliriz ç.
1. tarif : akşam yatmadan önce 3 kuru eriği bir bardak suya koyuyoruz sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce suyu içiyoruz sonra 1 bardak ılık su içip eriğimizi yiyoruz. bağırsakları çok çalıştırıyormuş haberiniz ola.
2. tarif : bu da karındaki yağları eritiyormuş 1 Şişemaden suyuna yarım limon sıkıyorsunuz 5 dk bekletiyorsunuz sonra 1 salatalık doğrayıp 3 dk bekletiyorsunuz ve yemek yerken bunu tüketiyorsunuz. hangi öğünde en çok yemek yiyorsanız o öğünde yapmanız tavsiye olunur.

Neler konuştunuz bakayim bizim arkamizdan..savurganin dediği gibi bana söyle demem kimseye valla bak :sus::ıslık: şurada biz bizeyiz datlum :KK66:
:ukala::ukala: konuştuk işte bişeyler :P ama kızlar B blanche_ea o kadar güzel o kadar güzel bir kızki fotoğrafları güzelliğinin 5 te 1 ini ancak yansıtıyo varın siz hesap edin :)

günaydınlarrrr
Kızlar ben kizimda emzirmeden keserken zorlanmadım hiç ama oğlum çok başka. 3 saat ağlama krizleri oluyor. Oylamaya çalışıyorum. Oyalayamadigim zaman da emziriyorum. Nasıl baş edecem bilmiyorum ama bayagi azalttım emmesi ni....
Bide oğlumun pipisi gömülü pipi hastalık değil ama hemencik yapisiyor. Dün tekrar açtırdık. Masaj yapıyorum kremler zeytin yağları falan.cani çok acıyor çok ağlıyor. Cidden zor bir süreçten geçiyorum. Iyi ki izne ayrilmisim. 75 olana kadar da dönmeyi düşünmüyorum. Zaten. Birazda sağlam istikrar yakalayayim dimi ama
çok dua edin bana
canım sünnet yaptırdın mı sünnet esnasında bu yapışıklığı da hallediyorlar
Kızlarr bugün B blanche_ea elifciğimle beraberdik akşam bir muhabbet bir muhabbet sizleride andık bol bol kulaklarınız çınladımı :KK70:
hainlerrrr
dur gelecegim yeni fikirlerle; biraz arastirma yapayim ama ptesinden itibaren? :KK70:

yahu ben hem yaparim hem gezerim ama ctesi pizzaciya gidecegiz bir tane ona simdiden yerimi yapayim :KK70:

eveet, cok guzel gecti valla dedikodunuzu da yaptik sevgili 5.takim :KK70:
deniz spor diyordum ya yalan ettim su an yatiyorum valla :KK70:
kızlar evliyiz diye mi bize haber vermediniz bakim haa hiç kıskanmadım
kızlar size iki farklı tarif buldum. emziren anneler bunu bizde yapabiliriz ç.
1. tarif : akşam yatmadan önce 3 kuru eriği bir bardak suya koyuyoruz sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce suyu içiyoruz sonra 1 bardak ılık su içip eriğimizi yiyoruz. bağırsakları çok çalıştırıyormuş haberiniz ola.
2. tarif : bu da karındaki yağları eritiyormuş 1 Şişemaden suyuna yarım limon sıkıyorsunuz 5 dk bekletiyorsunuz sonra 1 salatalık doğrayıp 3 dk bekletiyorsunuz ve yemek yerken bunu tüketiyorsunuz. hangi öğünde en çok yemek yiyorsanız o öğünde yapmanız tavsiye olunur.
birinciyi okumuştum denemekte fayda var canım

e ben yazdım ya etiketledim de seni sen beni takip etmiyor musun yoksa :sinirli::sinirli:
ben menülerimi bir gün sonra yazıyorum hep dünki menüm diye.

neyse şimdi gelelim dünki menüme
nilsub nilsub morordek morordek rakibem umutlayasasen umutlayasasen inatettimolacak inatettimolacak (inatçı şey seni :lülülü: :D:D:D )

sabah:bir kase yulaf gevreği
öğlen:tavada yağsız tavuk but ve yoğurt (no ekmek bebeğiiiiim :duduk:)
akşam: köfte ayran salata

2 litre su
oğlanla hoplamalı zıplamalı bir gece ...:D

günaydınlarrrr

hainlerrrr

Aaaa olurmu hiç tatlım dün konuşurken ankarada olan arkadaşlarlada buluşsak dedik.Senin adında geçti hatta morordek ankaradaymış.Bir ara ayarlasakya bişeyler süper olur :)

kızlar dünki menümü de yazayım akşam oğlumla pokemon aramaktan bir türlü sayfaya bakamadım iyi oldu gerçi dün öğleyin yürüyüş yapamamıştım anca 1,5 km yürümüştüm akşam da 4 km yürüdüm pokemon arama bahanesine
sabah
1/2 dilim kızarmış ekmek
1 lokma peynirli börek
1kk peynir
3 zeytin
ara
1 elma
öğle
peynirli cevizli semizotu salatası
ara
1 elma
akşam
1 dilim su böreği büyüklüğünde ev yapımı pizza
3 kaşık patlıcan yemeği
3 tatlı kaşığı irmik helvası
2 zeytin
ara
1/4 şeftali
4 badem
su 2-2,5 lt arası
spor yaklaşık 5 km yürüyüş

:ukala::ukala: konuştuk işte bişeyler :p ama kızlar B blanche_ea o kadar güzel o kadar güzel bir kızki fotoğrafları güzelliğinin 5 te 1 ini ancak yansıtıyo varın siz hesap edin :)

yaa denizcim cok tatlisin, tesekkurler :D Sensin esas guzel olan, deniz de cok zayiflamis bir de arklar :D

günaydınlarrrr

hainlerrrr

bir dahakine sen de gel kaptanim :D ama ganita olmasin, salata yiyelim :D

Back
X