Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya evet ben pokemonu kücükken cok izler, cok severdim oyunu cıkınca da bi bakayım dedim. Öyle cok manyak bagımlısı degilim ama gittigim degisik yerlerde "aa burda pokemon var mı?" diye acıp oynuyorum, bi de kampüste iste :KK70:
bende bu öğleden sonra iphone na nasıl yüklenir onu araştırıp buldum sonunda yükledim pek bişey anlamadım akşama oğlumla poke avına çıkar biraz yürürüz o bahane ile
ooo tatlım nasılsın nerelerdesin eskişehir mi istanbul a geçtin mi

morordek morordek şuan çok oynayan var güzel mi gerçekten ?
Olmayacak bir kahve yapayım kendime en iyisi belki ayılırım ay bu son olsun bir daha uyumıcam bu kadar :|
Bence güzel yani, cizgi filmi gercek hayata uyarlamıslar :)
bende bu öğleden sonra iphone na nasıl yüklenir onu araştırıp buldum sonunda yükledim pek bişey anlamadım akşama oğlumla poke avına çıkar biraz yürürüz o bahane ile
Yükle kaptanım yükle birlikte oynayalım :))

edelim canım birbirimize en çok birbirine ettiğin dua geçermiş :)

hadi bakalım yiyin birbirinizi çiğ çiğ :KK62:

sende izle öyle.... hadi sende katıl....seninde görevin 69 olmak.... bizimki de 59 olmak.... ilk önce kim başaracak bakalım....

korkma kız oda saldı bu ara :KK48:

onun salık hali bile beni yer

sende izle öyle.... hadi sende katıl....seninde görevin 69 olmak.... bizimki de 59 olmak.... ilk önce kim başaracak bakalım....

onun salık hali bile beni yer
Yok yok izlemek daha keyifli olur sana bol şans canım iyi biriydin sevmiştik seni helvanı yerken takıma bir kereliğine helva izni veririz artık :D:D:D

Back
X