- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.441

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel işte iyi gitmesi.Ama ilginç olmasını anlayamadım neden öyle dedin :) yoksa yeni bi yöntemmi buldun nilsub gibi anlat dökül bakimbende de ilginç derecede iyi gidiyor.sonucu yarınyazarım ama
ya bu hafta sen de iyisin sanki oyle hissediyorum, ben de regl oldum nihayet.Ne güzel işte iyi gitmesi.Ama ilginç olmasını anlayamadım neden öyle dedin :) yoksa yeni bi yöntemmi buldun nilsub gibi anlat dökül bakim![]()
Gözün aydın ozaman :) kendime göre iyiyim ama tabi diğer arkadaşlar kadar değilya bu hafta sen de iyisin sanki oyle hissediyorum, ben de regl oldum nihayet.
ben de yine dondurma yedim reglime guvenerekGözün aydın ozaman :) kendime göre iyiyim ama tabi diğer arkadaşlar kadar değilben zaten azar azar vereyim sürekli olsun diyorum uzun vadede olsun benim olsun yani
![]()
canım hadi bakalım bu dönem deprresyonda olman çok normal kolay şeyler değil atlattığın şeyler hadi bakalım biz sana iyi geleceğiz emin olkızlar dun gelip kacmıs gibi oldu ama dr yeni bi antidepresan verdi, dun ilk defa kullandım ve son defa!!!! butun gun uyudum uyudum uyandım adı zestat berbat bi seydi ama sadece eski ilaclarıma devam edicem onu almıycam majör depresyondaymısım dr efendinin dedigine gore
gözün aydınya bu hafta sen de iyisin sanki oyle hissediyorum, ben de regl oldum nihayet.
evet canım kilom az haklısın aslında bu şekilde iyiyim de ben yine de incelmeliyim çünkü koca bir toto ya sahibim üzerim 38 altım 40 42 ye de kaciyorsenin kilo çok değil zaten, onun için azar azar gidiyordur. bu haftada güzel bir sonuç var tabi bugün aşırıya kaçmamam lazım. çeşitli sebeplerden dolayı canım sıkılıyor durmadan yeme isteğim var. şu iki gündür resmen nefsimle savaşıyorum. bakalım bugün tartıda gördüğüm sonucu yarın görebilecek miyim
Selamlar :)
Tamam canım o zaman ilk hedefin olarak 80 diyelim, sonra asagı cekebilirsin zaten
Gecmis olsun Nilgüncüm
evet canım kilom az haklısın aslında bu şekilde iyiyim de ben yine de incelmeliyim çünkü koca bir toto ya sahibim üzerim 38 altım 40 42 ye de kaciyor
yok kız ne yani yöntemi! yiyorum 1 gün içinde -1 geliyorum Nasıl oluyor onu anlamıyorum pazartesi sabittim salı artıdaydım bugün baya vermişgörünüyorum. onun için ilginç dediydimNe güzel işte iyi gitmesi.Ama ilginç olmasını anlayamadım neden öyle dedin :) yoksa yeni bi yöntemmi buldun nilsub gibi anlat dökül bakim![]()
sınavım var canım 21 agustosta sonra kesicem ilaclarıkollontai o ilaçları içme canım ya, seni sersemletir, hayattan zevk alamazsın. aslında kafaya çok takmamayı ve boşvermeyi öğrenmen lazım. bu arada hoşgeldin özletmiştin kendini
biliyorum kaptanım iyi ki yanımdasınız :) bi de kilo vereyim cok iyi olcamcanım hadi bakalım bu dönem deprresyonda olman çok normal kolay şeyler değil atlattığın şeyler hadi bakalım biz sana iyi geleceğiz emin ol
gözün aydın
betüşün de işine gelir tatlım zaten o da benim gibi aşağıya değil yukarıya doğru gidiyobtlbetul tatlım bu arada benden cok sıkı bi performans bekleme cunku daha duzenim oturmadı, onumuzdeki hafta ici eskisehire gidicem esya toplama isiyle ugrasıcam sonra istanbula don yerles derken iki haftayı bulur benim duzene girmem simdiden soyliim :)
btlbetul tatlım bu arada benden cok sıkı bi performans bekleme cunku daha duzenim oturmadı, onumuzdeki hafta ici eskisehire gidicem esya toplama isiyle ugrasıcam sonra istanbula don yerles derken iki haftayı bulur benim duzene girmem simdiden soyliim :)
betüşün de işine gelir tatlım zaten o da benim gibi aşağıya değil yukarıya doğru gidiyo
gerçi dün kendinden beklenmeyen bir performans gösterip spor yapmış ama![]()
Amma atmışsın kaç gün dayancan bakalımhee bende onu dicektim o zaman 2 hafta daha topitop serbest :)))
kollontai şaka leynnn ezer geçerim acımam.... gözüm üzerinde nasılsa tel nonda var arayıp taciz ederim abuksabuk sesler çıkarırım konuşmam hohh hoohh der kaparım bak..... rakip olduk..... yemene içmene dikkat etcen.... taşınamana mani değil bunlar.... (diyene bak çay demle :))) )
hem bu akşamda spor yapçem çekemeyen anten taksın hıhhhh :)))
Amma atmışsın kaç gün dayancan bakalım![]()