• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar neredesiniz, menüler nerede?! :sopa:
Hepinize basıcam eksileri haa!:sinirli:
Günlük 5 mesajı doldurmayanlara da eksi mi versem ne yapsam, hemen salıyorsunuz. Bugün persembe üstelik.
çok midem bulanıyo ben bişey yemdim zaten butun gün dışardaydım gelince yattım kalkınca 2 kayısı sade türk kahvesi içtim biraz öncede 2-3 dilim karpuz 1 kk peynir yedim

öldüm anaaaaam bittim beeen

giydim salak gibi sauna eşofmanı leslie yaptım terler çeşme gibi akiiiyyy akiyyy...... resmen altıma işemişim gibi...

menüm

sabah
1 tabak patates kavurma dün yaptım arkadaşa da ben tatmadım bile nasıl özendiysem sabah saldırdım :))) az yedim azzz

ara 1 paket form bisküviii + 1 adet kivili soda

ara 2 bardak limonata hazırlardan ucuzluk vardı soğuk soğuk ne güzel gittiiii...

akşam 1 kase sütlü yulaf ezmesi

su : 2 lt
spor
4 mil leslie
200 yana mekik
100 iç bacak
15 dk ebru şallı bacak - o kadın bioynik galiba gerçi benimde totom 100 gr olaydı bende uçuşurdum öyle.... gel 65 kiloyu kaldır bakiiim pehhh

ayyyy resmen bıcık bıcık sular akıyo her yanımdan ben duşa gidiyom beni özleyin anacım baayyy.... yıkanmaktanda nefret ediyorum.....yıkanma derdi olmasın günde 5 posta spor yapayım razıyım :(

çok midem bulanıyo ben bişey yemdim zaten butun gün dışardaydım gelince yattım kalkınca 2 kayısı sade türk kahvesi içtim biraz öncede 2-3 dilim karpuz 1 kk peynir yedim
Yarın kaç bekliyorsun Nilgünüm? :)
bugünkü menüm morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmekle yapılmış tost domates salatalık
öğle bir kase kısır 1 dilim kepek ekmekle yapılmış tost
akşam salata
su 2,5 litre
spor .---
Menün güzel canım, yarın sen de güzel bir eksiyle geleceksin sanırım :)

giydim salak gibi sauna eşofmanı leslie yaptım terler çeşme gibi akiiiyyy akiyyy...... resmen altıma işemişim gibi...

menüm

sabah
1 tabak patates kavurma dün yaptım arkadaşa da ben tatmadım bile nasıl özendiysem sabah saldırdım :))) az yedim azzz

ara 2 bardak limonata hazırlardan ucuzluk vardı soğuk soğuk ne güzel gittiiii...

spor
4 mil leslie
200 yana mekik
100 iç bacak
15 dk ebru şallı bacak - o kadın bioynik galiba gerçi benimde totom 100 gr olaydı bende uçuşurdum öyle.... gel 65 kiloyu kaldır bakiiim pehhh

ayyyy resmen bıcık bıcık sular akıyo her yanımdan ben duşa gidiyom beni özleyin anacım baayyy.... yıkanmaktanda nefret ediyorum.....yıkanma derdi olmasın günde 5 posta spor yapayım razıyım :KK43:
Ya şu abur cuburu ne zaman keseceksin acaba tamamen?
Neyse sporun falan iyi, cok laf etmeyeyim bu sefer sana :)

Yarın kaç bekliyorsun Nilgünüm? :)

Menün güzel canım, yarın sen de güzel bir eksiyle geleceksin sanırım :)

Ya şu abur cuburu ne zaman keseceksin acaba tamamen?
Neyse sporun falan iyi, cok laf etmeyeyim bu sefer sana :)

sende hiç bişiyi beğenmiyon yaa aaaaaa....

ben yeşil çayımı içip nalları dikiyorum müsadenizle efenim......

Bende menümü paylaşayımda uyuycam :)
morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah:1 dl ekmek+1,5 kk peynir+4 zeytib+domates, salatalık
Öğlen:1 adet fırında but+1 kase salata+1 bardak ayran
Akşam: yarım tabak bamya+1 patlıcandan patlıcan salata+yarım kase yoğurt+1 adet kanat
Su:3 lt üstü
Spor: yapmadın :olamaz:
İyi geceler kızlar sabah görüşmek üzere

menüm

sabah

spor
4 mil leslie
200 yana mekik
100 iç bacak

ayyyy resmen bıcık bıcık sular akıyo her yanımdan ben duşa gidiyom beni özleyin anacım baayyy.... yıkanmaktanda nefret ediyorum.....yıkanma derdi olmasın günde 5 posta spor yapayım razıyım :KK43:
kötüye bişey olmaz,ne eşofmanı sütyen kilot yap gitsin :Dözlemiciiizzz işteee

Kizlar bi selam vereyim dedim..başım kalabalikti kizlara bi ses anca verebildim..
nilsub nilsub cum gecmis olsun canim duzeldi mi oglusun??
kollontai kollontai hoşgeldin canim 3gundur aklima düşmüştün napiyodur diye de ses etmedim kafani dinlemek istersin diye.. don aramiza ozledik seni bebegimm

Bi de yeni arkadaslar varmis ses veremedim ben onlara..3kisi mi geldi yeni??

@dagyolu plasticwoman plasticwoman simdi hatirladiklarim bunlar yeni baska arkadas da varsa bi ses eder artik ;)
Kizlar ilk sayfayi okuduysaniz gormussunuzdur zaten kaptanimiz kollontai bu ara biraz mesgul doner bikac haftaya.. kaptan yatdimciligina da ben morordek ve nilsub bakiyo..gunluk menulerinizi bize etiketleyebilirsiniz takibi kolay oluyo ;)
Kendimden bahsedeyim ben de..
Adim özge 25yasindayim bekarim y.lisans öğrencisiyim 3ay once 91ile basladim 76civarindayim su anda.normalde istanbuldayim eğitim icin ama simdi trabzonda tatildeyim bizim tontiklerin yaninda kafa dinlemelerdeyim yani ;) . Kizlarla olmak bana cok iyi geldi umarim size de iyi gelir cenabazdir herkes muhabbetlere katilin sizde sık sık ;)
Zaten yazmissinizdir ama ben gibi sonradan gelenlere bi kez daha kendinizi anlatabilirseniz seviniriz ;) ;)

kötüye bişey olmaz,ne eşofmanı sütyen kilot yap gitsin :KK70:özlemiciiizzz işteee

hep muhalefet hep muhalefet.... yok yaa çok zor bir leslie oldu sauna eşofmanla.... zorlanmıyorum lesliede ama eşofman mahvetti beni yok yapıştı tekme hareketinde resmen paçalardan terler fışkırdı.....yapış yapış bir acayipti... ama etkili olcaksa bu eziyete de katlanırım napiim....

Kızlar listeyi bırakıyorum aşağıya, ben öglene dogru gelebilirim, herkes kilosunu girsin listeye :)
İyi geceler, bol eksiler :)

***5. Takım 476. Etap***

nilsub (76,7/)
savurgan (69/)
denhizx (69,5/)
melampusefe (68,6/)
parkbyull (93,1/)
inatettimolacak (77,3/)
umutlayasasen (76,5/)
tugce1325 (60,3/)

5. Takım Ortalama: %

Takım içi liste:
d_mndc (77,6/) 474. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 75
plasticwoman (107/) yeni üye başlangıç: 27 Temmuz, hedef: 79 kg
btlbetul (65,8/)
toplight
blanche_ea

Bugün arkadaşımın kınası vardı pek giremedim kızlar menüyü yazıyım yarında misafirim var
Sabah
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir salatalık bir domates
Bir kk peynir 3 yeşil zeytin
Öğle
İki parça fırında tavuk 7 dilim patates
Aksam
Etli yeşil fasulye 5 yemek kaşığı

Şu 2.5 litre
Spor düğünde oynadım :halay:

Back
X