- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.481
tamam dengelemişsin iyi başarıcan senHepten kesmedim aslında kahvaltı da yiyorum 1-2 dilim falan ama sonra yemedim makarna vardı diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam dengelemişsin iyi başarıcan senHepten kesmedim aslında kahvaltı da yiyorum 1-2 dilim falan ama sonra yemedim makarna vardı diye
çok midem bulanıyo ben bişey yemdim zaten butun gün dışardaydım gelince yattım kalkınca 2 kayısı sade türk kahvesi içtim biraz öncede 2-3 dilim karpuz 1 kk peynir yedimHanımlar neredesiniz, menüler nerede?!
Hepinize basıcam eksileri haa!
Günlük 5 mesajı doldurmayanlara da eksi mi versem ne yapsam, hemen salıyorsunuz. Bugün persembe üstelik.
Yarın kaç bekliyorsun Nilgünüm? :)çok midem bulanıyo ben bişey yemdim zaten butun gün dışardaydım gelince yattım kalkınca 2 kayısı sade türk kahvesi içtim biraz öncede 2-3 dilim karpuz 1 kk peynir yedim
Menün güzel canım, yarın sen de güzel bir eksiyle geleceksin sanırım :)bugünkü menümmorordek
nilsub
inatettimolacak
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmekle yapılmış tost domates salatalık
öğle bir kase kısır 1 dilim kepek ekmekle yapılmış tost
akşam salata
su 2,5 litre
spor .---
Ya şu abur cuburu ne zaman keseceksin acaba tamamen?öldüm anaaaaam bittim beeen
giydim salak gibi sauna eşofmanı leslie yaptım terler çeşme gibi akiiiyyy akiyyy...... resmen altıma işemişim gibi...
menüm
sabah
1 tabak patates kavurma dün yaptım arkadaşa da ben tatmadım bile nasıl özendiysem sabah saldırdım :))) az yedim azzz
ara 1 paket form bisküviii + 1 adet kivili soda
ara 2 bardak limonata hazırlardan ucuzluk vardı soğuk soğuk ne güzel gittiiii...
akşam 1 kase sütlü yulaf ezmesi
su : 2 lt
spor
4 mil leslie
200 yana mekik
100 iç bacak
15 dk ebru şallı bacak - o kadın bioynik galiba gerçi benimde totom 100 gr olaydı bende uçuşurdum öyle.... gel 65 kiloyu kaldır bakiiim pehhh
ayyyy resmen bıcık bıcık sular akıyo her yanımdan ben duşa gidiyom beni özleyin anacım baayyy.... yıkanmaktanda nefret ediyorum.....yıkanma derdi olmasın günde 5 posta spor yapayım razıyım![]()
tamam dengelemişsin iyi başarıcan sen![]()
Yarın kaç bekliyorsun Nilgünüm? :)
Menün güzel canım, yarın sen de güzel bir eksiyle geleceksin sanırım :)
Ya şu abur cuburu ne zaman keseceksin acaba tamamen?
Neyse sporun falan iyi, cok laf etmeyeyim bu sefer sana :)
çok midem bulanıyo ben bişey yemdim zaten butun gün dışardaydım gelince yattım kalkınca 2 kayısı sade türk kahvesi içtim biraz öncede 2-3 dilim karpuz 1 kk peynir yedim
kötüye bişey olmaz,ne eşofmanı sütyen kilot yap gitsinöldüm anaaaaam bittim beeen
giydim salak gibi sauna eşofmanı leslie yaptım terler çeşme gibi akiiiyyy akiyyy...... resmen altıma işemişim gibi...
menüm
sabah
1 tabak patates kavurma dün yaptım arkadaşa da ben tatmadım bile nasıl özendiysem sabah saldırdım :))) az yedim azzz
ara 1 paket form bisküviii + 1 adet kivili soda
ara 2 bardak limonata hazırlardan ucuzluk vardı soğuk soğuk ne güzel gittiiii...
akşam 1 kase sütlü yulaf ezmesi
su : 2 lt
spor
4 mil leslie
200 yana mekik
100 iç bacak
15 dk ebru şallı bacak - o kadın bioynik galiba gerçi benimde totom 100 gr olaydı bende uçuşurdum öyle.... gel 65 kiloyu kaldır bakiiim pehhh
ayyyy resmen bıcık bıcık sular akıyo her yanımdan ben duşa gidiyom beni özleyin anacım baayyy.... yıkanmaktanda nefret ediyorum.....yıkanma derdi olmasın günde 5 posta spor yapayım razıyım![]()
kötüye bişey olmaz,ne eşofmanı sütyen kilot yap gitsinözlemiciiizzz işteee
İyi geceler pisicik, yarın kac geleceksin bakalım :)hadi iyi geceler kovalasın sizi cüceler :))
Kız dünden beri oğluşumla hastaneler de ne olcak yoruldum üzüldüm ...aaa sende dökülüyon beee toparlan gari....