- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.461
satanı niye tavlayım almaya gelen bir sürü yakışıklı var market kocaman içinde kaybolursun .![]()
haaa iyi o zaman az da degajeli bişi giyeydin göster ama elletme :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
satanı niye tavlayım almaya gelen bir sürü yakışıklı var market kocaman içinde kaybolursun .![]()
benim göstermeme gerek yok yağlar heryerden fışkırıyo zatenhaaa iyi o zaman az da degajeli bişi giyeydin göster ama elletme :)))
boşver onu bana kek kalıbı al param yokkızlar blue house markasının ürünleri nasıl bu salata yapan zımbırtıdann alayım mı almayayım mı..... ucuza buldum da ? aliim miiihavucu koycam içine havuç salatası çıkçak ohhh mis....
boşver onu bana kek kalıbı al param yokadı kelepçemiymiş neymiş ondan işte
ben mezun Olarak ayrılacağım burada kaptanım ne diskalifiyesi
sorma ya kendin yapacakmışsın her haltı ,profiterolünü hazır alacaktım oda bana kaldı iyiymi .keki kendi mi yapıyomuş :))
yaşasın emzirmekMenü falan yazmıyosun ama gene de veriyosun valla kiloları kız :) Tebrik ederim.
Olsun canım, sonucun gayet güzel![]()
ne kurabiyesinden be kekinden ne profiterolünden bahsediyorsun kız! alma da yapma da, sonra duramaz yersinsorma ya kendin yapacakmışsın her haltı ,profiterolünü hazır alacaktım oda bana kaldı iyiymi .
oyle oyle de 1 basamak artiyor ya onluk sistemde, ne bileyim uzak geliyor simdilik. Simdilik 28 bile uzak halbuki dgunum eylulde :)B blanche_ea 30 lu yaşlar neden korkulu rüyaymış fıstık? her yaşın güzelliği tadı farklı oluyor. hem dediğin gibi önemli olan kaç yaş hissettiğin değil mi?
oyle oyle de 1 basamak artiyor ya onluk sistemde, ne bileyim uzak geliyor simdilik. Simdilik 28 bile uzak halbuki dgunum eylulde :)
Siz de pek kokosmussunuz anacım
Ben topukluyu anca cok yakın birinin dügünü olursa öyle giyerim![]()
sorma ya kendin yapacakmışsın her haltı ,profiterolünü hazır alacaktım oda bana kaldı iyiymi .
oyle oyle de 1 basamak artiyor ya onluk sistemde, ne bileyim uzak geliyor simdilik. Simdilik 28 bile uzak halbuki dgunum eylulde :)