Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar blue house markasının ürünleri nasıl bu salata yapan zımbırtıdann alayım mı almayayım mı..... ucuza buldum da ? aliim miiihavucu koycam içine havuç salatası çıkçak ohhh mis....

selam kızlar kusura bakmayın nete çok giremiyorum. sürekli bir koşturmaca içindeyim. kısmetse 1 hafta sonra bakıcımız başlayacak o Zaman biraz rahatlamış olurum. bu dönemde yediklerde de çok dikkat edemiyorum. menü yazmaya utanıyorum resmen.zaten almışım kırmızı kartımı:KK43:

M melampusefe nilsub nilsub dünkü menülerinizi göremedim??? :sinirli:
Valla diskalifiyeye kadar yolunuz var ona göre :KK11:
ben mezun Olarak ayrılacağım burada kaptanım ne diskalifiyesi:eek: menümü yazarsam kızmayacaksın ama:110:
neyse
kahvaltı 2 çeri domates 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir 1 dilim ekmek 2 zeytin
ara 1 kahve 1 kurabiye
akşam 1 porsiyon makarna Sprite
:eek: bu hafta en az 1 kilo vermeyi hedefliyorum, geçen hafta çokk boş geçti çünkü

B blanche_ea 30 lu yaşlar neden korkulu rüyaymış fıstık? her yaşın güzelliği tadı farklı oluyor. hem dediğin gibi önemli olan kaç yaş hissettiğin değil mi?
oyle oyle de 1 basamak artiyor ya onluk sistemde, ne bileyim uzak geliyor simdilik. Simdilik 28 bile uzak halbuki dgunum eylulde :)

Ay yeni oturdum derken yemek yapmam lazım mutfağa girmeliyim. Aksama tavuklu salata vaaarrr ben de.

2016-08-06 19.23.57.webp

Ara 1
1 bardak ayran elma

oglen yemegini hazirlarken 1 mercimekli kofte saati gecince aciktim da o yuzden

oglen yemeğime 1 dilim ekmek cekmeyi unuttum

Ara 2
1 cay bardagi nescafe sekersiz

su 3lt oldu bile
spor hala yok. Spor aşkim daha gelmedi.

nilsub nilsub bu hafta da senden resimli menuler bekliyorum

Back
X