• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben bi de bi şeyi çok merak ettim. Kaçamaklara ceza falan oluyo mu:KK53:
Ben kendimi çok kasınca biraz kilo vereyim, yiyeceklere saldırıyorum o yüzden kilo vereceğim zaman az az yiyorum tamamen kısmıyorum. Sorayım dedim:hamarat:
Ceza var canım o yüzden cuma günü kilo bildirimini yaptıktan sonra kahvenin yanında bi parça çikolata veya azcık tatlı yiyiyorsun ama 200 zıplıyosun yinede:) ama hafta içi yapma canım çünkü kilo veremezsin mevcut kilonu sabit tutarsın ...buda kotu olur moralin bozulur veremiceni duşunup bırakırsın

Ceza var canım o yüzden cuma günü kilo bildirimini yaptıktan sonra kahvenin yanında bi parça çikolata veya azcık tatlı yiyiyorsun ama 200 zıplıyosun yinede:) ama hafta içi yapma canım çünkü kilo veremezsin mevcut kilonu sabit tutarsın ...buda kotu olur moralin bozulur veremiceni duşunup bırakırsın
Aa ben karar defterini okumuştum sadece. 1. Sayfadaymış asıl kurallar. Daha neler kaçamak sayılıyo tam bilmiyorum genel şeyler dışında ama zamanla öğrenirim:KK6:

Aa ben karar defterini okumuştum sadece. 1. Sayfadaymış asıl kurallar. Daha neler kaçamak sayılıyo tam bilmiyorum genel şeyler dışında ama zamanla öğrenirim:KK6:
1.sayfadaki kurallara ek olarak her takım kendi bünyesinde takımın durumuna göre kaptan ve yardımcıları ek kurallar koyabiliyor tatlı herşey yasak kuzum şekerli kurabiyeler kıdaca diyete uymayan herşey yasak ama kuru incir kuru kayısı hurma gibi şeyler yasak değil mesela ben biraz önce sade kahvemin yanında 1tane kuru incir yedim sabah uyanınca 2kayısı 1bardak limonlu su içtim gibi canım zamanla öğrenirsin ;)

İyi yaptın canım bakma sen ooo kediye kendisi göbek çizgisi yapmaya çalışıyor:)
Kız btlbetul btlbetul olmadı kalemle çizelim uğraşma:KK70::KK70::KK70:

kıskaaaanççççç yanlarda çizgilerim var bi kere taaamm mııı...az göbüş yağları da erise sen o zamana gör... ablan star bebeğiim :)))

Evet canım bu yarışmalarda millet görselliği göre oy veriyor.

Rezil old diye dusunme canim... yasadigin hersey tecrube sana iste. Ben ilk pasta yapsam bunu bile yapamazdim yani. Icinde bir parilti var gordum ben:)
kız btlbetul btlbetul biz bu kızıda alalım aramıza bu bizi seviyo gibi :):)

kız yeme onu sakın körolmayasıca pasta bizim neyimize... sen rejimlik bişi icat etsene.... nerde link atsana...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ofiterollu-pasta-sutas-sponsorlugunda.946517/
profiterolünü yedim zaten :)göz hakkı diye bişii var ,dün pazara giderken kadın bahçeden çiçekleri koparıp göz hakkı dedi bana dönüp aklıma o geldi :D

o benim ekürim bi kere :)))

bişiden de kusur kal kız...
kalmaaaazzz ben yaptım ya illla yarışacak

Kız şimdi yazıcaktım biz ödem çayı yapıp foto atıyoz oda pasta yapıp foto atıyo bu durumda iyiki bizim takım da değil 4. Takımı batırması an meselesi :KK70::KK70::KK70:
:63::63:
Bi bo...nda geri kal diyon:KK70::KK70::KK70:
kibliycem seni , b....k dedin :D:D:D
Günaydın arkadaşlar, sabah tartıldım kilom 85.8
günaydın canım :) bakalım cumaya kaç olucaksın :)

kız btlbetul btlbetul biz bu kızıda alalım aramıza bu bizi seviyo gibi :):)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ofiterollu-pasta-sutas-sponsorlugunda.946517/
profiterolünü yedim zaten :)göz hakkı diye bişii var ,dün pazara giderken kadın bahçeden çiçekleri koparıp göz hakkı dedi bana dönüp aklıma o geldi :D

kalmaaaazzz ben yaptım ya illla yarışacak

:63::63:

kibliycem seni , b....k dedin :D:D:D
günaydın canım :) bakalım cumaya kaç olucaksın :)
Sende dedin...:D:D:D üsteki msjında yazdın:D:D dene bakalım bende seni banlarım:D:D

diyetlik yemek tarifi araştırıyorum ,betüşcüğümle akşama yapmak için ... üstüne bide lesli attırırız ohhh çatlayınnn ... btlbetul btlbetul

kız patlıcan var bende de onları fırınlıcam herse gibi bişi yapiim diyorum senin aklında ne var.... yarına dayancak bir tarif bulda işe de götüreyim bari...

Back
X