• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

btlbetul btlbetul bu tarifte salçalı su koydum ben patatesler anca pişiyor . yağsını az koyduğumuz için yaparsan sende salçalı su koy . üstünede sarımsaklı yoğurt döküp yedim .çok güzel oldu

ay bi alemsin çok mu zor sanki görende içli köfte ile su böreği yaptı sanıcak ben hem msj yazıp hem ne işler yapıyorum görsen :KK70:
Aa ben hic yapamam ya oyle yemek yapıyorsam birakirim telefonu falan, tum dikkatimi yemege veririm :D
Zaten ben de hep düşünüyordum bu hatun tum gun burda cene caliyor ne ara cocuklara bakıyor ne ara yemek yapıyor diye :D
btlbetul btlbetul bu tarifte salçalı su koydum ben patatesler anca pişiyor . yağsını az koyduğumuz için yaparsan sende salçalı su koy . üstünede sarımsaklı yoğurt döküp yedim .çok güzel oldu
Afiyet olsun :)

Aa ben hic yapamam ya oyle yemek yapıyorsam birakirim telefonu falan, tum dikkatimi yemege veririm :KK70:
Zaten ben de hep düşünüyordum bu hatun tum gun burda cene caliyor ne ara cocuklara bakıyor ne ara yemek yapıyor diye :KK70:

Afiyet olsun :)
kız ben butun işlerimi sabah çocuklar uyurken yapıyorum biraz önce oğlumu bile uyuttum :)

sorma bacım valla motor takıyo çocuklar totona :KK70:
Evet bi arkadaşım var o da 1 sene once dogum yapti oyle demisti :D ana olunca anlarim belki ben de :p
Çocuklar sayesinde öğreniyoruz herseyi. Onlarla birlikte bizde büyüyoruz...

En yakın zaman da mutlu haberini alırız buradan
Di mi ya oyle sanirim herkes ayni seyi diyor :)
Valla umarim en kisa surede veririm guzel haberi :dua:

Evet bi arkadaşım var o da 1 sene once dogum yapti oyle demisti :KK70: ana olunca anlarim belki ben de :p

Di mi ya oyle sanirim herkes ayni seyi diyor :)
Valla umarim en kisa surede veririm guzel haberi :dua:
Allah kalbine göre versin şekerim dünyanın en güzel duygusu :) çocuğun olunca göğsüne yaslanınca sanki dünyanın en buyuk işini başarmıssın doğurdun diye anneler öyle hissediyo:)

Hosgeldiin aramıza :)
Senin vermen gereken kilo da az sayılırmıs ya, listeye girene kadar bile verirsin belki de :)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazman gerekiyor. Her gün menülerimizi paylasıyoruz, menü yazmayana ceza veriyoruz cunku. Günde en az 5 mesaj göndermen gerekiyor grupta aktif olmak icin :KK66:

Yarışma şartlarını okudum kabul ettimm:KK36:

Back
X