- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.721
olsun cumaya kadar geçer :)Adet oldum çok fena sisim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun cumaya kadar geçer :)Adet oldum çok fena sisim![]()
Ne ara dogradin ne ara fırına attın ne ara pisti ya :)
niye akşama yiyorum,akşama yiycek olsam akşam yaparım ,yedim bileakşama yersin artık
ay bi alemsin çok mu zor sanki görende içli köfte ile su böreği yaptı sanıcak ben hem msj yazıp hem ne işler yapıyorum görsen![]()
Allah kurtarsınAdet oldum çok fena sisim![]()
Aa ben hic yapamam ya oyle yemek yapıyorsam birakirim telefonu falan, tum dikkatimi yemege veririmay bi alemsin çok mu zor sanki görende içli köfte ile su böreği yaptı sanıcak ben hem msj yazıp hem ne işler yapıyorum görsen![]()
Afiyet olsun :)btlbetul bu tarifte salçalı su koydum ben patatesler anca pişiyor . yağsını az koyduğumuz için yaparsan sende salçalı su koy . üstünede sarımsaklı yoğurt döküp yedim .çok güzel oldu
kız ben butun işlerimi sabah çocuklar uyurken yapıyorum biraz önce oğlumu bile uyuttum :)Aa ben hic yapamam ya oyle yemek yapıyorsam birakirim telefonu falan, tum dikkatimi yemege veririm
Zaten ben de hep düşünüyordum bu hatun tum gun burda cene caliyor ne ara cocuklara bakıyor ne ara yemek yapıyor diye
Afiyet olsun :)
İşte ana olmak boyle bi sey demek ki :)kız ben butun işlerimi sabah çocuklar uyurken yapıyorum biraz önce oğlumu bile uyuttum :)
Diren Feyza tut kendiniöffff bi konu var yorum yapmamak için zor duruyorum ,nerdesinbtlbetul birileri beni tutsunnn,kurban gidiyom valla
![]()
sorma bacım valla motor takıyo çocuklar totonaİşte ana olmak boyle bi sey demek ki :)
Ben hic pratik degilim ya, bi de bu halimle cocuk yapayim diyorum![]()
link at bakalım merak ettim:)öffff bi konu var yorum yapmamak için zor duruyorum ,nerdesinbtlbetul birileri beni tutsunnn,kurban gidiyom valla
![]()
İşte ana olmak boyle bi sey demek ki :)
Ben hic pratik degilim ya, bi de bu halimle cocuk yapayim diyorum![]()
sorma bacım valla motor takıyo çocuklar totona![]()
Evet bi arkadaşım var o da 1 sene once dogum yapti oyle demistisorma bacım valla motor takıyo çocuklar totona![]()
Di mi ya oyle sanirim herkes ayni seyi diyor :)Çocuklar sayesinde öğreniyoruz herseyi. Onlarla birlikte bizde büyüyoruz...
En yakın zaman da mutlu haberini alırız buradan
kız yoksa evde 2 çocuk ev işi nasıl yapılır pratik olmazsa:)O motor ben de de var valahi. 7 yıldır ilk defa akşam yemegimi erkenden yaptim:)son dakika işlerini pek bir severimde
Allah kalbine göre versin şekerim dünyanın en güzel duygusu :) çocuğun olunca göğsüne yaslanınca sanki dünyanın en buyuk işini başarmıssın doğurdun diye anneler öyle hissediyo:)Evet bi arkadaşım var o da 1 sene once dogum yapti oyle demistiana olunca anlarim belki ben de
Di mi ya oyle sanirim herkes ayni seyi diyor :)
Valla umarim en kisa surede veririm guzel haberi![]()
Hosgeldiin aramıza :)
Senin vermen gereken kilo da az sayılırmıs ya, listeye girene kadar bile verirsin belki de :)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazman gerekiyor. Her gün menülerimizi paylasıyoruz, menü yazmayana ceza veriyoruz cunku. Günde en az 5 mesaj göndermen gerekiyor grupta aktif olmak icin![]()