• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

7 agustos kahvaltı öncesi kilom..61
kahvaltıda hiç ekmek yemedim. ama patates kızartması yedim:-) yanında da beyaz peynir salatalık ve domates yedim.
4 bardak su içtim.
kahvaltıyı geç yaptığımdan acıkmadım şimdi bi şekersiz türk kahvesi içeceğim.
şimdilik benim menüm böylee:KK52:

Allah kalbine göre versin şekerim dünyanın en güzel duygusu :) çocuğun olunca göğsüne yaslanınca sanki dünyanın en buyuk işini başarmıssın doğurdun diye anneler öyle hissediyo:)
Vallahi en çok o duyguyu merak ettigimden istiyorum ya zaten :) dogurduktan sonra o duyguyu da tadip ben niye yaptim bu cocugu demem insallah :D
Yarışma şartlarını okudum kabul ettimm:KK36:
61 baslangic kilon hedefin 55 miydi canim kusura bakma yazmamisim da galiba :)

Vallahi en çok o duyguyu merak ettigimden istiyorum ya zaten :) dogurduktan sonra o duyguyu da tadip ben niye yaptim bu cocugu demem insallah :KK70:

61 baslangic kilon hedefin 55 miydi canim kusura bakma yazmamisim da galiba :)
yok kız demezsin delimisin nasıl bir sevgi insanın gözü hiçbir şeyi görmüyor:)

Kiz manyak fyzanur fyzanur ve nilsub nilsub neymis olay diye gidip bakayim dedim de :KK70:
Feyza kesin banlanacak yani o yazdıkları baya sert. Seni bilemedim organigim artik kismet :KK70: ilk mesaji da silmis zaten basligi acan arkadas, millet yagmalayinca dayanamadı heralde :)
yani ben banlanmamda feyza güme gitti artıkın :KK70::KK70::KK70::KK70:

Kiz manyak fyzanur fyzanur ve nilsub nilsub neymis olay diye gidip bakayim dedim de :KK70:
Feyza kesin banlanacak yani o yazdıkları baya sert. Seni bilemedim organigim artik kismet :KK70: ilk mesaji da silmis zaten basligi acan arkadas, millet yagmalayinca dayanamadı heralde :)
yıkılmadım ayaktayım .... henüz :D:D

Back
X