- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni sonsuza kadar banlamak lazım
sende polemik yaptın kzım sende banlancan büyük ihtimalseni sonsuza kadar banlamak lazım![]()
gebertirim seni valla....sende polemik yaptın kzım sende banlancan büyük ihtimal![]()
ahahhaah , ne varda geliyon peşimden ,betül bile gelmiyo benim peşimdengebertirim seni valla....![]()
buda bana ders olsunahahhaah , ne varda geliyon peşimden ,betül bile gelmiyo benim peşimdenÇ
:
![]()
ahahhaha
ben almam bak görürsünahahhahasana 1 gün ceza verir . ilk banın olacak sonuçta
![]()
Vallahi en çok o duyguyu merak ettigimden istiyorum ya zaten :) dogurduktan sonra o duyguyu da tadip ben niye yaptim bu cocugu demem insallahAllah kalbine göre versin şekerim dünyanın en güzel duygusu :) çocuğun olunca göğsüne yaslanınca sanki dünyanın en buyuk işini başarmıssın doğurdun diye anneler öyle hissediyo:)
61 baslangic kilon hedefin 55 miydi canim kusura bakma yazmamisim da galiba :)Yarışma şartlarını okudum kabul ettimm![]()
61 baslangic kilon hedefin 55 miydi canim kusura bakma yazmamisim da galiba :)
yok kız demezsin delimisin nasıl bir sevgi insanın gözü hiçbir şeyi görmüyor:)Vallahi en çok o duyguyu merak ettigimden istiyorum ya zaten :) dogurduktan sonra o duyguyu da tadip ben niye yaptim bu cocugu demem insallah
61 baslangic kilon hedefin 55 miydi canim kusura bakma yazmamisim da galiba :)
hee sallanıyon henüz yıkılmanda yakındıryıkılmadım ayaktayım .... henüz![]()
Sen de son mesajlarinda dalmissin birazyani ben banlanmamda feyza güme gitti artıkın![]()
sallanırsada yıkılmaz tahtım ,tabularımı kendim yazdımhee sallanıyon henüz yıkılmanda yakındır![]()