Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ekmek zaten toplamda 2 dilimi geçmiyor günlük en az 3 km yürüyüş yqapıyorum su miktarı 2,5-3 lt civarı daha ne yapayım bilmiyorum hamurişi kızartma da yok hayatım da
o zaman leslie, ben de gecen haftalarda kardiyo olarak yuruyus yaptim hem de kmlerce, yuruyus malesef kilo verdirtmiyor ya kisa vadede; uzun vadede de etkisi cok cok az bence.

Vala şükür aramıyorum canım ya dediğim gibi açlık falan değilde ışte mide bulantısı çok yapıyor bu diyet bitince yumurta ıspanak falan görmek istemiyorum tiksindirdi:KK43:
canım diyeti bitirirsen tekrar kilo alırsın ,yaşam tarzına uygun şeylerle beslen ,sevmediğin şeyleri diyet uğruna yeme ,
ömür boyu uygulaya bileceğin bir diyet yap.

B blanche_ea Sabah tartildim 75kiloydum ya 73.7 geldim yani 1.3 kilo gitmiş bilmiyorum açıkçası bana az geldi o kadar uydum millet 3 günde en az 3 kg vermiş ama ben buna bile şükrediyorum çünkü benim hormonlar bozuk ya bu kadar gitmesi bile güzel :)) Zaten kilo bildirimi yapacaktım iyi oldu sordugun canım :)

B blanche_ea Sabah tartildim 75kiloydum ya 73.7 geldim yani 1.3 kilo gitmiş bilmiyorum açıkçası bana az geldi o kadar uydum millet 3 günde en az 3 kg vermiş ama ben buna bile şükrediyorum çünkü benim hormonlar bozuk ya bu kadar gitmesi bile güzel :)) Zaten kilo bildirimi yapacaktım iyi oldu sordugun canım :)
3 günde 3kg versem yaklaşık ımmm 26 günde buhar olurum :D su kaybıdır kız onlar 3 günde 3kg verilir mi hiç

canım diyeti bitirirsen tekrar kilo alırsın ,yaşam tarzına uygun şeylerle beslen ,sevmediğin şeyleri diyet uğruna yeme ,
ömür boyu uygulaya bileceğin bir diyet yap.
Vala canım bende o yüzden 6 gün yapicam çünkü en büyük korkum verdiğimi geri almak açıkçası su an onu düşünüyorum böyle şeylerde genelde normal düzene dönünce kilo alınıyor bakalim bende artık gimicik yicem 13 gün yapmicam cevremdekiler metabolizman bozulur o kadar süre azıcık yemeye alışır az yesende kilo alırsın dediler bende ilk 6 günümü tamamlayıp daha da yapmam dediğin doğru canım yani gecmiste de bi diyet yüzünden kabaktan soğudum hala daha yiyemem normalde en sevdiğim sebze yemegiydi :)

Vala canım bende o yüzden 6 gün yapicam çünkü en büyük korkum verdiğimi geri almak açıkçası su an onu düşünüyorum böyle şeylerde genelde normal düzene dönünce kilo alınıyor bakalim bende artık gimicik yicem 13 gün yapmicam cevremdekiler metabolizman bozulur o kadar süre azıcık yemeye alışır az yesende kilo alırsın dediler bende ilk 6 günümü tamamlayıp daha da yapmam dediğin doğru canım yani gecmiste de bi diyet yüzünden kabaktan soğudum hala daha yiyemem normalde en sevdiğim sebze yemegiydi :)
biz btlbetul btlbetul ile bi patates diyeti yaptık bi kaç gün patates yiyemedim :D tabi diyetimin başlarıydı sonra bilinçlendim artık yapmıyorum öyle şeyler

biz btlbetul btlbetul ile bi patates diyeti yaptık bi kaç gün patates yiyemedim :KK70: tabi diyetimin başlarıydı sonra bilinçlendim artık yapmıyorum öyle şeyler
Yapmamak en doğrusu ay bi ara bende salatalikla yapmıştım detox o neydi öyle şaka gibi :D çarşıya gidiyorum elimde salatalık herkes bana bakıyor :D hiyarli ana gibiydim :D

Ya kızlar ben şimdi bu diyet bitince napicam aklimda bi tek bu soru var verdiğimi almamam gerek çünkü bunlar biliyorsunuz hemen alınıyor nasıl bi yürütme yapabilirim bu konudaa yardimlarinizi bekliyorum :D

Yapmamak en doğrusu ay bi ara bende salatalikla yapmıştım detox o neydi öyle şaka gibi :KK70: çarşıya gidiyorum elimde salatalık herkes bana bakıyor :KK70: hiyarli ana gibiydim :KK70:
gülüm o işler cidden boş iş ,sadece metabolizman durduğunda 2 ,3 günlük diyetisyenlerin verdiği diyetler var onları yaparsın yeter . onun dışında bence hiç bulaşma onlara . yap sevdiğin yemekleri , çok kaçırmadan hepsinden ye gitsin :)

Back
X