Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gülüm o işler cidden boş iş ,sadece metabolizman durduğunda 2 ,3 günlük diyetisyenlerin verdiği diyetler var onları yaparsın yeter . onun dışında bence hiç bulaşma onlara . yap sevdiğin yemekleri , çok kaçırmadan hepsinden ye gitsin :)
Acaba diyorum ki vala bak canim sen şimdi deyince aklıma o geldi sevdiğim yemeklerden iki kaşık yesem kilo alirmiyim ki bu bitince :/

Acaba diyorum ki vala bak canim sen şimdi deyince aklıma o geldi sevdiğim yemeklerden iki kaşık yesem kilo alirmiyim ki bu bitince :/
canım diyetisyenler her öğünde eğer yemek etliyse 8 kaşık diyor yani benim diyetisyen öyle dedi. eğer yemek sebze yemeğiyse 1 tabak dedi. yoksa tabiki geri alırsın bırakır bırakmaz .en az 8 kaşık ye ,çorbanı,yoğurdunu salatanı koy yanına ,1dilim ekmeğini koy ,güzelce doyur karnını ...

canım diyetisyenler her öğünde eğer yemek etliyse 8 kaşık diyor yani benim diyetisyen öyle dedi. eğer yemek sebze yemeğiyse 1 tabak dedi. yoksa tabiki geri alırsın bırakır bırakmaz .en az 8 kaşık ye ,çorbanı,yoğurdunu salatanı koy yanına ,1dilim ekmeğini koy ,güzelce doyur karnını ...
6 günüm bitsin bende öyle yapicam canım hatta bak ben diyetisyenimin listesini atayım örnek babında hani bu liste bu diyetten sonra biranda fazla mi gelir bunları biraz daha mi kisayim hani biranda bu diyetten sonra kilo almamak adına :)yanına eklenti olan siyahla yazılmış şeyler seçenek oluyor sonradan eklemişti diyetisyenim

Eklentiler

• 1470650105789.webp
    1470650105789.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 32
Az evvel çok kötü çıkmış anlasilmamis bir daha ekledim

Eklentiler

• 1470650262715.webp
    1470650262715.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 35
Back
X