- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.021
Ya öyle deme canım ama vala bak dört gündür neler çekiyorum 2 olaydı iyiydi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya öyle deme canım ama vala bak dört gündür neler çekiyorum 2 olaydı iyiydi![]()
Acaba diyorum ki vala bak canim sen şimdi deyince aklıma o geldi sevdiğim yemeklerden iki kaşık yesem kilo alirmiyim ki bu bitince :/gülüm o işler cidden boş iş ,sadece metabolizman durduğunda 2 ,3 günlük diyetisyenlerin verdiği diyetler var onları yaparsın yeter . onun dışında bence hiç bulaşma onlara . yap sevdiğin yemekleri , çok kaçırmadan hepsinden ye gitsin :)
O zaman ben fighting deyip bastirayim3 litre su iç her gün spor yap cumaya 2 gitmezse ne olayım
![]()
canım diyetisyenler her öğünde eğer yemek etliyse 8 kaşık diyor yani benim diyetisyen öyle dedi. eğer yemek sebze yemeğiyse 1 tabak dedi. yoksa tabiki geri alırsın bırakır bırakmaz .en az 8 kaşık ye ,çorbanı,yoğurdunu salatanı koy yanına ,1dilim ekmeğini koy ,güzelce doyur karnını ...Acaba diyorum ki vala bak canim sen şimdi deyince aklıma o geldi sevdiğim yemeklerden iki kaşık yesem kilo alirmiyim ki bu bitince :/
6 günüm bitsin bende öyle yapicam canım hatta bak ben diyetisyenimin listesini atayım örnek babında hani bu liste bu diyetten sonra biranda fazla mi gelir bunları biraz daha mi kisayim hani biranda bu diyetten sonra kilo almamak adına :)yanına eklenti olan siyahla yazılmış şeyler seçenek oluyor sonradan eklemişti diyetisyenimcanım diyetisyenler her öğünde eğer yemek etliyse 8 kaşık diyor yani benim diyetisyen öyle dedi. eğer yemek sebze yemeğiyse 1 tabak dedi. yoksa tabiki geri alırsın bırakır bırakmaz .en az 8 kaşık ye ,çorbanı,yoğurdunu salatanı koy yanına ,1dilim ekmeğini koy ,güzelce doyur karnını ...
canım 1600 kalori vermiş tam bünyene uygun ,zayıfladıkça kalorisi düşürülecek bu listenin.seni çağırmıştır 1 ay sonraya zaten .Az evvel çok kötü çıkmış anlasilmamis bir daha ekledim
Sorma bacım sabah aklımdaydı sonra unuttum bugun ama yarın sabah senin için tartılıp yazıcam..nilsub seni yakın takibe aldım diyorum kiz. Hani kilo bildirmi yaptın da ben mi gormedim
önce dediğimi yapaydın yaaKızlar ben oğluşumu uyutucam yanınada uzanıyorum başım çok ağrıyo öpüldünüz
Kalkınca gelirim...
bende seviyorum bu kadını :)Aa sağol canım bu kadını biliyorum duymuştum ama denememistimhemen hemen yakın benim listeye
![]()
ay bize diyor kendi tartilmamis inanamiyorum :)Sorma bacım sabah aklımdaydı sonra unuttum bugun ama yarın sabah senin için tartılıp yazıcam..
yemek yemekten tartılmayı unutuyoray bize diyor kendi tartilmamis inanamiyorum :)
Bence gayet iyi diyet listesi ya, begendim. Sebze agirlikli beslenirsen daha cabuk kilo verirsin; aklinda bulunsun.Az evvel çok kötü çıkmış anlasilmamis bir daha ekledim
ottttların gücü adınaaaaaaaaaBence gayet iyi diyet listesi ya, begendim. Sebze agirlikli beslenirsen daha cabuk kilo verirsin; aklinda bulunsun.
sebze ve meyve ya ikisi de iyi bence.. Et, tavuk haftada 1 olsa yeter; hele hele balik yiyorsan ona da gerek yok diye dusunuyorum.ottttların gücü adınaaaaaaaaa![]()
![]()
meyve sevmiyorum ben : ot iyidir :)sebze ve meyve ya ikisi de iyi bence.. Et, tavuk haftada 1 olsa yeter; hele hele balik yiyorsan ona da gerek yok diye dusunuyorum.