Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy o adamında almadığı kadın kalmamıştı ya ,alayına aşık oluyordu herif ::KK70::KK70:
Sorma ya herife cok uyuzum zaten.
kız ben ilk cnbc de vermişlerdi diziyi deli gibi izlemiştim tvden geç kalmışsın çok güzeldir birde the white queen oda güzeldir:)
Evet ya ben geriden geliyorum baya :) Hikayeyi biliyordum, Anne Boleyn'i severdim zaten, filmini falan da izlemistim ama dizisini izlememistim.
Cnbc'de muhtemelen baya keserek vermislerdir diziyi, malum baya sehvetli sahneler var :D

Sorma ya herife cok uyuzum zaten.

Evet ya ben geriden geliyorum baya :) Hikayeyi biliyordum, Anne Boleyn'i severdim zaten, filmini falan da izlemistim ama dizisini izlememistim.
Cnbc'de muhtemelen baya keserek vermislerdir diziyi, malum baya sehvetli sahneler var :KK70:
kesmeseler nilgün güzel diyemezdi zaten :D:Dahh zavallım masum bir dizi sanıyor :D

ama en çok oğlunun annesi sarışın kadını sevmişti bence ama kadın bu öldürmeden kendi öldüydü:)
Evet, oglan dogurdu diye sevmistir :D Yoksa Anne Boleyn ugruna mezhep yarattı adam, kadının yeri ayrı o yüzden gönlümde :KK200:

adam içki bağımlılığı yüzünden dracula dizisinide yarım bıraktı aklıma geldi bak yine sinir oldum
Dracula dizisine de baslayayım demistim ama baktım yarım kalmıs o yüzden hic baslamadım :)
Ben az once herife uyuzum derken Henry'i kastediyordum yoksa Jonathan abimiz müthis :D

Evet, oglan dogurdu diye sevmistir :KK70: Yoksa Anne Boleyn ugruna mezhep yarattı adam, kadının yeri ayrı o yüzden gönlümde :KK200:

Dracula dizisine de baslayayım demistim ama baktım yarım kalmıs o yüzden hic baslamadım :)
Ben az once herife uyuzum derken Henry'i kastediyordum yoksa Jonathan abimiz müthis :KK70:
aynen onun gözlerinin renginde boğuluyor insan :)

ben kalkıp mutfağa gidiyorum kızlar şu fırında kabaklı mücveri denicem atarım foto sonrada pasta yarışması için pandispanya pişiricem pastanın kekini 1 gün önceden pişirmek lazım yarın süslerim artık

Back
X