- 20 Şubat 2012
- 43
- 76
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.181
Kaptanım yanlıs anlasıldım sanırım, öyle kücük bir bozuldum, kadınız neticede hormonlar gel -git yapıyor :)) Bi sorun yok, burdayım :)
burada ki herkes cok tatlii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım yanlıs anlasıldım sanırım, öyle kücük bir bozuldum, kadınız neticede hormonlar gel -git yapıyor :)) Bi sorun yok, burdayım :)
ben aromalı olanları sevmiyorum sade olcak:)günaydin herkese:)
bende ictim turk kahvemi. damla sakiz aromaliydi yeni denedim cok guzelmis oneririm![]()
adam içki bağımlılığı yüzünden dracula dizisinide yarım bıraktı aklıma geldi bak yine sinir oldumama en çok oğlunun annesi sarışın kadını sevmişti bence ama kadın bu öldürmeden kendi öldüydü:)
Sorma ya herife cok uyuzum zaten.ayyy o adamında almadığı kadın kalmamıştı ya ,alayına aşık oluyordu herif :![]()
Evet ya ben geriden geliyorum baya :) Hikayeyi biliyordum, Anne Boleyn'i severdim zaten, filmini falan da izlemistim ama dizisini izlememistim.kız ben ilk cnbc de vermişlerdi diziyi deli gibi izlemiştim tvden geç kalmışsın çok güzeldir birde the white queen oda güzeldir:)
en çok kim tatlı ?burada ki herkes cok tatlii![]()
kesmeseler nilgün güzel diyemezdi zatenSorma ya herife cok uyuzum zaten.
Evet ya ben geriden geliyorum baya :) Hikayeyi biliyordum, Anne Boleyn'i severdim zaten, filmini falan da izlemistim ama dizisini izlememistim.
Cnbc'de muhtemelen baya keserek vermislerdir diziyi, malum baya sehvetli sahneler var![]()
evet 1. sezonu izledim 2. sezonu yapmadılar:)adam içki bağımlılığı yüzünden dracula dizisinide yarım bıraktı aklıma geldi bak yine sinir oldum
valla tvde izledim yoksa izlemezdimkesmeseler nilgün güzel diyemezdi zatenahh zavallım masum bir dizi sanıyor
![]()
tv de her yeri kesiyorlar , hayatta tv den izlemem dizilerivalla tvde izledim yoksa izlemezdim![]()
ayrim yapamadimmen çok kim tatlı ?
Evet, oglan dogurdu diye sevmistirama en çok oğlunun annesi sarışın kadını sevmişti bence ama kadın bu öldürmeden kendi öldüydü:)
Dracula dizisine de baslayayım demistim ama baktım yarım kalmıs o yüzden hic baslamadım :)adam içki bağımlılığı yüzünden dracula dizisinide yarım bıraktı aklıma geldi bak yine sinir oldum
oysa cevabı merakla bekliyordumayrim yapamadimm![]()
aynen onun gözlerinin renginde boğuluyor insan :)Evet, oglan dogurdu diye sevmistirYoksa Anne Boleyn ugruna mezhep yarattı adam, kadının yeri ayrı o yüzden gönlümde
Dracula dizisine de baslayayım demistim ama baktım yarım kalmıs o yüzden hic baslamadım :)
Ben az once herife uyuzum derken Henry'i kastediyordum yoksa Jonathan abimiz müthis![]()
Aaa sen de mi katılıyorsun yarısmaya?ben kalkıp mutfağa gidiyorum kızlar şu fırında kabaklı mücveri denicem atarım foto sonrada pasta yarışması için pandispanya pişiricem pastanın kekini 1 gün önceden pişirmek lazım yarın süslerim artık
sapıkkk.......................tv de her yeri kesiyorlar , hayatta tv den izlemem dizileri
bana inatAaa sen de mi katılıyorsun yarısmaya?
ben kalkıp mutfağa gidiyorum kızlar şu fırında kabaklı mücveri denicem atarım foto sonrada pasta yarışması için pandispanya pişiricem pastanın kekini 1 gün önceden pişirmek lazım yarın süslerim artık