- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #201.201
Hahah Nilgün baska bir sebepten hayatta katılmazdı zatenbana inat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah Nilgün baska bir sebepten hayatta katılmazdı zatenbana inat
merakla bekliyorum bakalım ne yapacakHahah Nilgün baska bir sebepten hayatta katılmazdı zaten![]()
Ya dün aklıma geldi, bu yarısma 21 agustos'a kadar ya 22'sinde de eşimin dogum günü var. Acaba dedim hem dogum günü icin pasta yapsam hem de yarısmaya mı katılsammerakla bekliyorum bakalım ne yapacakD
:
kız sen link atıp katıl dedin ya:)bana inat
dene gerçekten olur katıl sendeYa dün aklıma geldi, bu yarısma 21 agustos'a kadar ya 22'sinde de eşimin dogum günü var. Acaba dedim hem dogum günü icin pasta yapsam hem de yarısmaya mı katılsam![]()
Ya ama ben gercekten süsleyemiyorum, rezil rüsva olurum milletedene gerçekten olur katıl sende
sağol canım:)kolay gelsin bol şanss![]()
feyza kadar olmazsınYa ama ben gercekten süsleyemiyorum, rezil rüsva olurum millete![]()
feyza yapınca sponsoru nasıl seçiyosun katılan herkes bir tane yazmış:)merakla bekliyorum bakalım ne yapacakD
:
Bence o gene güzel süslemis bana görefeyza kadar olmazsın![]()
o zaman katılma bence eşine pastada yapma hazır al...Bence o gene güzel süslemis bana göre![]()
Sen bi katıl da topa tutacagız elbetböyle atıyorum ama sizde benimkini beğenmezseniz ne olcak![]()
Yap da görelim :)bakalım beğenicekmisiniz?
Bakalım yapınca herkes yorumunu yazarYap da görelim :)