Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kızlar ölüyorum.Şu jillian belasını yapim dedim bugün level 1 yaptım ama nasıl yaptım :ruh: mahvetti beni yaa aralarda mecbur durdurdum kendim mola verdim kalbim o kadar hızlı attıki.küt diye yığılcam sandım :KK48: ama hepsini yaptım bitirdim.Bide sağ kolum hala yanıyo ordaki kas yalama oldu hala çalışıyo galiba :KK48: kollontai dışında yapan varmıydı bunu?Değermi yapmaya hakikaten iyi sonuçlar verirmi kızlar ya.1 ay sonra tatile gitcem çok çalışmam lazım o zamana kadar istediğim kiloya inmem lazım.Durdum durdum arap atı gibi sonradan açılayım diyorum :KK70:
Canm ben bitirememiştim ama gerçekten işe yarıyor.

Sizin balkon genisti baya gerci, gecen foto atmıstın orda gördüm, cocuklarla oyun niyetine yıkayın madem :)

Bel agrısı egzersiz yapınca da azalıyor ya, ben resmen bunu fark ettim.Gecen ekim ayından mayıs sonuna kadar yoga yapmıstım, neredeyse hic agrım olmadı, bel kaslarım güclenmisti muhtemelen. Heralde artık gücsüzlesmeye basladı yeniden, agrımaya basladı :KK43:

Evet balkon kocaman. DDün havuz vardı bayagi eglendiler
Evet canım egzersiz yapmak çok iyi geliyor bele. Ev temizlik sürecinde belki başlarım. Çok değişik huyu var Rahat ken bişeylere baslayacam ama zor olan zamanlarda yapamam dedigim şeylere başlıyorum. Belki spora da baslarim

morordek morordek im beni ne zaman listeye almayi düşünürsün. Eğer cumaya 77.9 u gorursem al beni bence olmaz mi
Sen 80 kg ile izne ayrıldıgın icin 80 ya da daha az olursan alabilirim tambagım. Bir de düzenli bildirim yapacak ve diyet isini ciddi tutacaksan alırım ona göre :p

Sen 80 kg ile izne ayrıldıgın icin 80 ya da daha az olursan alabilirim tambagım. Bir de düzenli bildirim yapacak ve diyet isini ciddi tutacaksan alırım ona göre :p

Ama bak taaa geçen pazartesiden beri kaçamaksız düzenli ve sağlıklı besleniyorum ve hep menüleri mi de yazdım yani... Bugün 79.2 idim...
Sağlıklı beslenme nin zevkine vardım birakirmiyim hiç.

Günaydınlar hanımlar
Ben bu aralar çarpıldım mı ceyrandan bilmiyorum baya rahatsızım ayaklarımda güç kuvvet kalmadı tam zamanında izne ayrılmışım,inşaallah bi,r toparlayayım psikolojimide toparlarım :KK66:

ebrusonmez ebrusonmez
izne ayrıldım kuzum biraz toparlayayım geleceğim inşaallah:KK66:
Bekliyorum canım.İzindeyken kilo alma dikkat et

Gunaydinlaaarr bugün günlerden benim için temizlik... hatta dün akşam başladım 1 hafta sürecek detaylı bir temizlik olacak.
Halı bile yikiyorum ben yaaa...
evlendiği beri ilk defa yikiyorum. Gerci kocam çok söylendi yıkama diye ama malum bel fıtığı var ya...
Sağlam bir kahvaltı yaptım. Güç lazım bana dimi ama. Ara ara ugrarim
Kolay gelsin kuzum ben halı yıkamayı çok severim ama paspasla yetiniyorum.:KK48:

@bahar98 @Pirayesu kizlar gunluk menulerinizi yazmayi unutmayin, dunku menulerinizi goremedim
Bende vakit kaybetmeden yazayım.
Dünün menüsü
Kahvaltı bi limonlu maden suyu
Öğle: 2 yumurta
Akşam: fırında but patates
1 avuç leblebi
2 bardak şalgam

Biliyorum çok kötü bi menü
Ama seninde desteklerinle toparlayacağım

Hoşbulduk canım..
Kuralları okudum kabul ediyorum ama şu an tatildeyim cuma tartı bulup tartışmam mümkün değil. Haftasonu döneceğiz döner dönmez katılacağım. Şimdilik tanışma ve motive için aranızda olsam da kafi...
1.5 yaşında bir bebeğim var. Lohusayken çok kg aldım ve hamile kaldım. İkinxi bebeğim 40 günlük oldu.
Emziriyorum..
Kilolarını verdim derken tatlde 10 kg almışım belki de daha fazla...
Hedefim 65 kg olmak.. Sanırım şimdi 85 falanımdır:KK43:(
Hoşgeldin canım.

Senin jillian maceralarını biliyoruz canım yetmez üstüne cilasınıda atarsın :) sen tam 30 günlük seriyi yaptınmı? ben yapabilecekmiyim bakıcam inşallah yapabilirim.
ben 6 ay duzenli yaptım tatlım jillianı sonrada en az haftada 3 gun yaptım, bi baslarsan gerisi gelir bugun bende lvl 3 yapıcam insallah :)

seni görsem yazardımda gören yok ki.... hep arazi spor....

yooo almadımda vermedim de eeeeyyleeee çakıldım kaldım.... 65,2 ..... ne 65 miş arkadal bana aşık oldu resmen :)
geldim geldim burdayım yaz surekli 15 gunde 62 olmam lazım :(((((

Çok Yeme kizzz piknikte

onunla geçmiş olsun toplight toplight cim

dikkat ediyorum canım regl im 3. Günü şu an 6 7 gün sürüyor pek bir düşüş yok gibi
:KK51:

hoşgeldin canim nasıl olsa emziriyorum diye düşünme günlük düzenli emzirmede 500 kalori yakıyor vücut oda düzenli olunca eğer sen dikkat edersen gider yoksa artı olur kalir sana sağlıklı kilo vermeler canim

geçmiş olsun kaptan

Ya aslında evde yıkama taraftarı değilim ama son gonderdigim 2 hali yıkama dan neredeyse aynı geldi. Bide malum oğluma çiş öğrettiğim için her yere yapmıştı. Hava sicak çocuklara da eğlence oldu.
zaten kocam da izin vermedi yıkama yazık diye. Ill yikayacagim diyorsan beni bekle dedi.

Fıtık ta arada tutuyor ama çok kötü . Isleri mi dinlenerek yapıyorum zaten... kilo verdikçe hafifledi

Çok geçmiş olsun kaptanım.
teşekkür ederim kızlar az önce de diş randevum vardı kaplamanın provası yapıldı öğleyin yürüyemiyecem diye yürüyerek gittim geldim 3,5 km ama pestilim çıktı çok sıcak dışarısı yaaaa

ben 6 ay duzenli yaptım tatlım jillianı sonrada en az haftada 3 gun yaptım, bi baslarsan gerisi gelir bugun bende lvl 3 yapıcam insallah :)

geldim geldim burdayım yaz surekli 15 gunde 62 olmam lazım :KK43:((((
Nee 6 aymı :skandal: ben 6 gün yaparsam iyi :KK48: şaka maka bugün kol kaslarım ve göbek kaslarım ağrıyo.Akşam yapabilirsem iyi.1 ayda benimde toparlamam lazım baya bakalım ne kadar etkisi olacak

Back
X