Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi bari canim tek bununla gecmis olsun
Burasi da cok serin ya 2-3 gündür yaz erken mi bitecek ne? Daha tatil yapmadım oysa ki :KK43:

Valla ne yap et cumaya eksi gel yoksa kollontai'den ve benden cekecegin var. Listeye de aldik seni sıkı tut lutfen

Vallahi sıkı tutuyorum. Hatta cuma ya kada sıpsıkı. Ekşi gelirim tabiki de. Gerekirse aç kalırım yine de eksi gelirim canimm

Günaydın:KK200: dün gece biçuraya yazmaya utanacağım kadar çok kaçamak yaptım:KK43: iki haftadır akşam 6'dan sonra yemediğim için şu an midem ağzımda o kadar rahatsız ve pişmanım ki anlatamam:kızgın: dün zaten +400 çıkmıştım bugün iyice fırlsmışımdır sinirden kendimi kescem:KK62: bi daha o saatlerde meyve bile yemicem:mad: ilk ve sondu:KK67:

Günaydın kızlar
Bende dünkü menümü paylaşayım paylaşmasam daha iyi ama :( bu hafta çok kötü benim yaa motivasyonummu gitti bi diyetle alakam yok gibi.Nasıl yaparım toparlarım diye zorluyorum ama hergün yeniliyorum sanki
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
Sabah:1 kase yoğurt+1 ince dilim kavun
Öğlen:1 kase çorba+1 tabak bezelye yemeği+1 kase salata
Akşam: 1 tabak mantı :( işte burda film koptu
Su:3 lt üstü
Spor:malesef yapmadım erkenden uyudum

Bilmiyorumki yaa :KK43: hoşuma gitmişti benim aslında ama şişirecekse bırakmakmı lazımki.Ama şişirirsede kas yapar kas yapmak kötü bişey değil aynı zamanda yağ yakmakta lazım B blanche_ea sen ne dersin? Ne yapsakki biz
Bence tarti cok onemli degil, yag yakmak daha onemli; ayrica yakilacak yagin varsa zaten - gelirsin. Bence kardiyoyla birlikte yurutulmeli.

Kızlar bendede öğlende beri bir nefes darlığı var anlamadım . .... Sonrada hafif bir çarpıntı yapıyor doktora gideyim bari...
geçmiş olsun tatlım bende de bir haftadır hafif titreme ve güçsüzlük vardı iki yere gittim biri bakmadı diğeri viral enfeksiyon ilaca gerek yok dedi daha toparlayamadım ama daha iyiyim şu an..resmen yatalak kalacam heralde diye ağladım bacaklarımın güçsüzlüğünden ..dikkat et kendine

Kız yaz bitti yap tatilini:KK66:

nilsub nilsub geçmiş olsun canım
morordek morordek bende tatile gitcektim gidemedim şimdide bayrama kadar işler var onları bitirmeden alamam.Ancak bayramdan sonraya bende aynı dertten müzdaribim havalar soğuk olacak :KK43:
T tatlitambak hadi bakalım aynen böyle motivasyonla devam et
Ben haftaya gidecegim tatile anca. Insallah o zamana kadar iyice sogumaz havalar. Bu hafta sonu da kv'nin gelme ihtimali varmis off :silah:
günaydın nasılsınız gençler :KK66:
benim izin ne zaman bitiyordu bi sorayım dedim :KK70:
bu arada diyetisyene başladım ben yeaaaa:skandal:
En erken haftaya listeye girebilirsin, bu hafta da izinde olman gerekiyor kurallar geregi
Kollontai döndü artik o karar verir listeye girip girmeyecegine

Ben haftaya gidecegim tatile anca. Insallah o zamana kadar iyice sogumaz havalar. Bu hafta sonu da kv'nin gelme ihtimali varmis off :silah:

En erken haftaya listeye girebilirsin, bu hafta da izinde olman gerekiyor kurallar geregi
Kollontai döndü artik o karar verir listeye girip girmeyecegine
Ne diyelim Allah sabır versin o zaman :D

günaydın ben iki gecedir uyuyamıyorum oğlum diş çıkarıyor
biraz geç kalmış olabilirim ama takımımıza hoşgeldin canım.ben de yaklaşık2,5 aydır buradayım . çocuklar için bir haftalık izin almıştım uğrayamadjm. bebiş ne kadarlık? doğum kilolarını mı vermeye çalışıyorsun?

Back
X