- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.301
Benim ortim dellenmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedim valla bugun hic spor faaliyetinde bulundun mu yaramaz pisi seni.. evdeysen isin yoksa kalk bi 2mile leslie ablacim patlat bakem..aksama bi de yürüyüşe cikarsin.100zipcik aklimizda tabii.. senin bebisin yoktu sanirim bi de yesilcay patlattin mi günü anca kurtarirsin tatlim
Gitsin de eritsin gelsin
+1500 nedir yahu
bir T tatlitambak birebrusonmez beni şoklara ugratıyorlar kilo alma konusunda
![]()
Su içsem yarıyor dedikleri sizsiniz sanırımVallahi yedik mi hemencik hoooop 1 kilo geliyor bana... ben bile sasiyorum kendime
Su içsem yarıyor dedikleri sizsiniz sanırım![]()
Hahaha ben nefes alsam yarıyo bırak suyudaSu içsem yarıyor dedikleri sizsiniz sanırım![]()
Senin kocayı da sopalayacagım zaten o olacakEvet ama güzel dikkat ettim çabuk kilo verebiliyorum. Değişik bir vücudum var...
Bu arada sevgili kocam yine kaymak ve reçel den ye diye ısrar ederken. Hayır canım diye reddettim çok mutluyum
Nefes de alma o zamanHahaha ben nefes alsam yarıyo bırak suyuda![]()
Şişe şişe bu hale geldin zatenAy ben yürüyüşe çıkıyorum... Evde içim şişti :)
Hahaha biz seninle 2çocuk doğurduktan sonra konuşalım bu şişme konusunuŞişe şişe bu hale geldin zaten![]()
Dogurabilsem dogurucamHahaha biz seninle 2çocuk doğurduktan sonra konuşalım bu şişme konusunu![]()
İnşallah canım doğumdan şişte o zaman bende sana eziyet edicemDogurabilsem dogurucam![]()
Amanııın ne düserim dilinize yaaİnşallah canım doğumdan şişte o zaman bende sana eziyet edicem![]()
Biz zaten tambakla yarışıyoruzGitsin de eritsin gelsin
+1500 nedir yahu
bir T tatlitambak birebrusonmez beni şoklara ugratıyorlar kilo alma konusunda
![]()
Haklisin rakibem.Ama rakibem yaa az da degil +1500 yani
Bak ben o kadar şiştim spor yapmıyorum dedim dün aksam yemekten sonra tartıldım 61'dim, sabaha da 60 falanımdır yani 300-500 versem gene 59'lardayım. Accık ornek al![]()
Ben delirttim.Benim ortim dellenmiş![]()
Evet ya kilo verirken gram gram veriyorum. Alınca kilo kiloVallahi günü bunlar kurtarmaya bile yetmez bacim.ebrusonmez bildiğin bomba patlamış kendine bugün karbonhidrat bbombası. .
yazık kiz kilo vermek çok zor almak kolay vallahi azcık dikkat etmeye başla bence canım.