Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dedim valla bugun hic spor faaliyetinde bulundun mu yaramaz pisi seni.. evdeysen isin yoksa kalk bi 2mile leslie ablacim patlat bakem..aksama bi de yürüyüşe cikarsin.100zipcik aklimizda tabii.. senin bebisin yoktu sanirim bi de yesilcay patlattin mi günü anca kurtarirsin tatlim

Vallahi günü bunlar kurtarmaya bile yetmez bacim. ebrusonmez ebrusonmez bildiğin bomba patlamış kendine bugün karbonhidrat bbombası. .

yazık kiz kilo vermek çok zor almak kolay vallahi azcık dikkat etmeye başla bence canım.

Su içsem yarıyor dedikleri sizsiniz sanırım :işsiz:

Evet ama güzel dikkat ettim çabuk kilo verebiliyorum. Değişik bir vücudum var...

Bu arada sevgili kocam yine kaymak ve reçel den ye diye ısrar ederken. Hayır canım diye reddettim çok mutluyum

Evet ama güzel dikkat ettim çabuk kilo verebiliyorum. Değişik bir vücudum var...

Bu arada sevgili kocam yine kaymak ve reçel den ye diye ısrar ederken. Hayır canım diye reddettim çok mutluyum
Senin kocayı da sopalayacagım zaten o olacak :sinirli:
Resmen kilo alma sebebin ya

Vallahi günü bunlar kurtarmaya bile yetmez bacim. ebrusonmez ebrusonmez bildiğin bomba patlamış kendine bugün karbonhidrat bbombası. .

yazık kiz kilo vermek çok zor almak kolay vallahi azcık dikkat etmeye başla bence canım.
Evet ya kilo verirken gram gram veriyorum. Alınca kilo kilo

Back
X