- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.501
yok canım 4.gruptayım ben :)Feyzacığım sen bu grupta değil misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım 4.gruptayım ben :)Feyzacığım sen bu grupta değil misin?
Ahahaha yok ebrusum bu 4.takimin delusuFeyzacığım sen bu grupta değil misin?
Bugün nasılsın daha iyisindir umarımben bu hafta sabitim kızlar üzgünümortim hem stres hem hastalık hem regli davul gibiyim birazcık sende durum ne
hep senin yüzüünden ne biçim neydi onun adı ...bulamadım hala dur...hah kaptan kaptansın ne biçim kaptansın sen. niye zayıflatmıyon beni ...istifa et beceremiyon sen bu işiSen onu bunu birak da naptin sen oyle hem vermemis hem almis double skandalhem yaramazlik yapiyo hem zayiflayanlara karsi propaganda.. kizaaammmm bak koyarim gene elimi belime hanimm hanimmm diye görersin gününü
![]()
hahahahahahAhahaha yok ebrusum bu 4.takimin delusugordugun gibi ordan cok burda.. yazın tenhalasti oralar bize sardi simdi de kıştt diyoz pist diyoz gitmiyo..bi de gelmis bana satasiyo..litfen beni savunur musunuz plizzz
![]()
Günah çıkardın yaniİlk yediğimde cesaret edememiştim kaçamak diyip geçmiştim de içimde kaldı yazıvereyim dedim+ çıkmış olsam yine yazmazdım
![]()
kanıma mı girmeye çalışıyonnn,,,rakip takımın bana komploları demi bunlar... doğru söyle seniHem de antep fıstıklıydı![]()
Vayy masallahGecen hafta 74,6
Guncel 72,8
Fark 1,8
Yüzde %2,41
Teeeyy teeyyy teeyy regli olmasaydi bireyseli bile zorlardim da hadi neyseeee
@kollontai @morordeknilsub
Aaa nasıl satıverdikanıma mı girmeye çalışıyonnn,,,rakip takımın bana komploları demi bunlar... doğru söyle seniinatettimolacak yolladı demi
![]()
Ahaha kim ayakta tutuyormuş takımıda sen ortime laf söylüyor bacım ben olmasam sen bir hiçsinhahahahahahbu takımı ben ayakta tutuyorumm hanımmm hanımmmm ...seni attırıp yerine geçiciiimmm yakındaaaaa
![]()
çelişkiye gel hem bacın oluyorum hem bir hiçH
Ahaha kim ayakta tutuyormuş takımıda sen ortime laf söylüyor bacım ben olmasam sen bir hiçsin![]()
Ahahaha yok ebrusum bu 4.takimin delusugordugun gibi ordan cok burda.. yazın tenhalasti oralar bize sardi simdi de kıştt diyoz pist diyoz gitmiyo..bi de gelmis bana satasiyo..litfen beni savunur musunuz plizzz
![]()
Hiçlik kraliçesiçelişkiye gel hem bacın oluyorum hem bir hiç![]()
Olsun almayız falan demeyelim de severim kendisini azcık gelsinnn yazıkHaahhaa bide sana sataşıyor demek.
4. Takımın delisi :))
Benim çıtır ve azimli arkadaşıma karışma yoksa seni köyümüze almayiz aaa![]()
Kız dur senin için özel sihirli degnegini çıkarsın:))hep senin yüzüünden ne biçim neydi onun adı ...bulamadım hala dur...hah kaptan kaptansın ne biçim kaptansın sen. niye zayıflatmıyon beni ...istifa et beceremiyon sen bu işi