- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #202.561
zaten çaktırmadım ama cipsleri gömen sendin diye aklımda kalmış nanelibal yerinesonradan dank etti
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten çaktırmadım ama cipsleri gömen sendin diye aklımda kalmış nanelibal yerinesonradan dank etti
![]()
heheh :)İyi iyi pisi pisine gitmeyelim arada
benimde telim yok pc den girebiliyorum tek :) pc gibisi yok :)Kk nın mobilini hiç sevemedim ya
Kullanımı pek pratik değil
Bilgisayara da giremiyorum.
Evet ya gerçekten çok rahatbenimde telim yok pc den girebiliyorum tek :) pc gibisi yok :)
Ebru sen naptin yahu, takima ilk basladiginda bile sen 63 degildin; inanamiyorum. Yavrum senin yasin kucuk birak semizotu falan duzgun ara ogunlu vs bir diyete basla; yavas yavas ama kalici ver. En son cok az yiyordun, biraz kacirinca boyle olmustur normal.Evet ya gerçekten çok rahat
misafir dediğin 3 günlük olur sen aylardır burdasınvicdansızlar ,misafire hürmete bakkk heleeeee
Bakınız kurban simdi de duygu sömürüsü kozunu kullaniyo kanmayin dostlarimonu farkettim ,herkes karşı cephe aldı ,hiç sevenim yokmuş![]()
ayyy canımmm benimmm yok yok ben öpcemmm seniii gızzzzz gel buraya muckkkkkBakınız kurban simdi de duygu sömürüsü kozunu kullaniyo kanmayin dostlarim
Kizaaam benle ugrasican mi bi daha bak boyle piranalar gibi sararlar etrafini
Neyse tamam gel affettim yaramazlik yapma bi daha tamam miöpim mi bi de
tamam tamam vurmayin yapmicakmis bi daha
![]()
gel gel senide öpecemmisafir dediğin 3 günlük olur sen aylardır burdasın![]()
ayyy canımmm benimmm yok yok ben öpcemmm seniii gızzzzz gel buraya muckkkkk![]()
gel gel senide öpecem![]()
![]()
bende olivia godfrey olarımmm görürsünSinsirella dedik vampirella cikti bi de.. kistt kizaaamm kisttdolunayda wolf olup istiririm seni sonra gorersin gününü
niklauscum gibi bela olurum basina
ortimi de birak valla musallat olurum sana kizim
![]()
şimdi seni unutmama mı trip atıyonnn yoksaaa cipsleri götüren dediğime mi
Sen anca pis pis şeyler ol zatibende olivia godfrey olarımmm görürsün![]()
onuda mı izledin kızSen anca pis pis şeyler ol zati![]()
Biz uslu duruyoruz asıl sen uslu durben var spora gitmek siz var akıllı uslu durmak![]()