Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nanelibal Nanelibal kız senin ismin bile yemekli sen nasıl zayıflıycan :KK70: ayyy bunu diyende bugün dondurma yemiş biri :KK70:
Ara ara bunu ben de düşünüyorum:KK70: dondurma mı dedin:KK200::KK200: burda bu kadarını yapan var mı bilmiyorum ama şu kutudaki litrelik dondurmaları bi oturuşta kaşık kaşık yediğim günleri bilirim:oha::KK45:

Sabah:
2 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı:
1dilim tost
1 yumurta
1 dilimçavdar ekmeği
Öğle_akşam:
2 parça tavuk mangal
1 avuç ceviz
4 hurma
Su: 3 litreye tamamlarım.Kocişle yarış yapıyoruz.
Bu arada suyuma limon dlimleyip atıyorum.Faydası saymakla bitmez.En önemlisi kansere karşı direnç oluşturuyor.
Bunun dışında kahve, yeşil çay ve hazır kuşburnu çayıiçerim.
Kocacım mısır patlat film izleyelim dedi yemesem çok çok süper bi gün olacak.

Sabah:
2 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı:
1dilim tost
1 yumurta
1 dilimçavdar ekmeği
Öğle_akşam:
2 parça tavuk mangal
1 avuç ceviz
4 hurma
Su: 3 litreye tamamlarım.Kocişle yarış yapıyoruz.
Bu arada suyuma limon dlimleyip atıyorum.Faydası saymakla bitmez.En önemlisi kansere karşı direnç oluşturuyor.
Bunun dışında kahve, yeşil çay ve hazır kuşburnu çayıiçerim.
Kocacım mısır patlat film izleyelim dedi yemesem çok çok süper bi gün olacak.
yeme kız bol bol yeşil çay iç

menün güzel canım benimde reglim geçsin başlıcam spora birde bugun yaptığım bu toplar bütün tatlı isteğimi kesti canım süpermiş yaptım chia lı puding dolapta yarına artık :) birde ne dicem ikindiye doğru yemek daha doğruymuş bu tarz şeyleri çünkü ikindi vucudun enerjisinin düşüp tatlı isteğinin artış olduğu saatlermiş kahve ve tatlı süper olur 2. ara olarak

Ben de genelde o vakitlerde yiyorum. Öyle bir doyurucu oluyor ki aksam yemegi hafif geçiyor. Zaten benim en tehlikeli vaktim. Ikindi vakti. O saati atlattım mi gerisi tamam.onunla da baş etmeyi öğrendim. Bu tarz şeyler süper oluyor.
Bugün sabah tercih etmemiz nedeni. Eşim geceye döndü yani kalkması 12 1 oluyor. Ama bugün erken kalacağını bildiğim için tatlı ve hafif olsun diye tercih ettim

Kizlar hedef kilo belirleyebiliriz takima renk gelir hem ses verin bakem bacilar siz ne diyonuz belki ust yonetimden ödül bile çıkar @kollontai @morordek nilsub nilsub
Evdeyim simdi pc me kavustum tablo yaparim ben size :KK66:
Bu kk nin herseyi iyi hos da keske her istediğimizi kolayca yukleyebilsek..misal excelde yaptığım tum tablocuklari citir citir atabilsemmm eyyy yönetim duy sesimi :) kiz morbaykusum sen muhendistin dimi yanlis hatirlamiyosam sitenin yazilimina bi el atsan olmuyo boyle bacim tablo yapicaz diye kod yaziyoz burda :p :KK66:

Ay bana uyar canım. Benim hedef de bayrama 75. Ödül olaraktan da sarma istiyom ben bayrama özel sınırsız. Ohhhh

Ben de genelde o vakitlerde yiyorum. Öyle bir doyurucu oluyor ki aksam yemegi hafif geçiyor. Zaten benim en tehlikeli vaktim. Ikindi vakti. O saati atlattım mi gerisi tamam.onunla da baş etmeyi öğrendim. Bu tarz şeyler süper oluyor.
Bugün sabah tercih etmemiz nedeni. Eşim geceye döndü yani kalkması 12 1 oluyor. Ama bugün erken kalacağını bildiğim için tatlı ve hafif olsun diye tercih ettim
kendine göre ayarla tabi doktor anlatmıştı ondan sana söyliyim dedim:)

Ben de bim den aldım ama sanki şimdi yol. Belli bir dönem gelmiş gibi geldi bana da .tabi şehirden şehire farkeder.
Kızlar karabugdayin protein oranı bayagi yüksekmis yavaş yavaş onu da sokacam hayatima
inatettimolacak inatettimolacak

Back
X