- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #203.201
Halla halla ne satışı besen aylarca bekle ortim asla bırakmam beklerim diye iki günde satışşşşşşşş![]()
Özledim sadece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halla halla ne satışı besen aylarca bekle ortim asla bırakmam beklerim diye iki günde satışşşşşşşş![]()
Evet kilosu iyi daha iyiolsun istiyor. Gelde kıskanmazaten verilicek çok bir kilosu yok çabuk mezun ederiz inşallah:)
Canım aç bırakma ama kendini yemeği artır. 3 kaşık yiyorsan 5 kaşık ye ama ekmeksiz yeİnşallah canm aslında çok yemek yiyen biri değilim ama ekmek çok yiyorum oda kilo yapıyo haliyle. Ekmeği azaltsam çok iyi olacak benim için :)
Hemen menumu yazayim, dukkani kapadim:
Sabahtan oglen 3'e kadar araliklarla 11 tane hurma,
Aksam: Tavuklu, peynirli, yumurta beyazli, avokadolu salata(Hepsini yiyemedim bile, midecim kuculmus)
Spor: Sabah yarim saat bacak antrenmani+ esneme hareketleri, gece de ya yuruyus ya leslie yaparim.
Su: 3 litre
aaa öylemi .... tamam ozmaan .bugün 80 im . bayrama kadar 4 kilo vermeyi hedefliyorum :)Feyzacım öyle değil bayrama kadar hedef koduk.
Bir de utanmadan yazıyor..bugünki menüm : orta boy pizzanın tamamı (arkasına bakmadan kaçan ifade )
O pizzayla biraz zor hanımefendiaaa öylemi .... tamam ozmaan .bugün 80 im . bayrama kadar 4 kilo vermeyi hedefliyorum :)
Bir de utanmadan yazıyor..
Kaçsanda kovalarım ben senii
2 dilim neyine yetmedi![]()
gözünü bile kırpmadan kaçan ifadeO pizzayla biraz zor hanımefendi
Az dikkat etsen gidecekte .....
Bak yarından itibaren senden atak bekliyorum.Az ye aç gez demiyorum ama kaçamak yapma; et ye tavuk ye sebze salata ye yoğurt ye ama o hedefe ulaş tatlımm.aaa öylemi .... tamam ozmaan .bugün 80 im . bayrama kadar 4 kilo vermeyi hedefliyorum :)
mecbur öyle yapıcam ,kaptan çok kızdı bana ,bide ceza olarak spor listesi çıkarıp verecekBak yarından itibaren senden atak bekliyorum.Az ye aç gez demiyorum ama kaçamak yapma; et ye tavuk ye sebze salata ye yoğurt ye ama o hedefe ulaş tatlımm.
Sen bunu yapabilirsin sadece biraz irade![]()
Kaç sen kaç sakın arkana bakma :)))gözünü bile kırpmadan kaçan ifade![]()
hep bu nilgünün yüzünden yazdım beni tehtit etti ,nankör kadın senin yüzünden bu azarlar ,elime düşme sen![]()
Bu tam yerine oturmuş bir cezamecbur öyle yapıcam ,kaptan çok kızdı bana ,bide ceza olarak spor listesi çıkarıp verecek![]()
Kaç sen kaç sakın arkana bakma :)))
En azından spor olur senin içinn![]()
bayrama 16 gün var doğru düzgün bir hedef koysana 4 kilo veremezsin 2 kilo de bari:)aaa öylemi .... tamam ozmaan .bugün 80 im . bayrama kadar 4 kilo vermeyi hedefliyorum :)