• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım, hem kayseriliyim, hem kayseride yaşıyorum. ama avantaj dezavantaj durumu var, şahsen istanbulda yaşamayı da isterdim mesela.
Bende kayseri de yasiyorum canım başka şehirde mecburiyet dışı yaşayamazdım sanirim:KK48:

selam kızlarrr

Kizlar ben baya hastayim yatiyom 2gundur yatak döşek.. toparlaninca gelirim.. ordekcimi morordek morordek yanliz birakmayin kizlar nilgün de izinde zaten.. toplight toplight kaptanim sen de bikac gun yoklayabilirsen ara ara cok seviniriz gercekten
canım geçmiş olsun mesajını geç gördüm ama saolsun ordeğim halletmiş
Benim menüm belli erkenden yazayım.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
marul
yarım domates
1 dilim ekmek

ara
Çilekli dondurma 2 kaşık
çocuklara yaptım (20 çilek 1 çay bardağı süt 1 yk bal ile çok beğendik. Kızım anne bir daha dışardan almayalim hep evde yap. Hatta muzlusunu da yap diyor)

Öğlen 13.30
peynirli salata
1 bardak ayran

Ara 15.00
1 çay bardağı sarı tuzsuz leblebi ve kuru üzüm. Ama kuru üzüm miktari bayagi azdı
Limonlu yesilcay

Akşam 18. 30
3 kaşık bulgur pilavı
kavurma
salata

Su 3lt
sporu yapınca yazarım. Yaparsam:)

morordek morordek @inatettimolacak
tarifi soracaktım yazmışsın zaten tatlım
Selam ben kardes takiminizin (10.Takim) yeni kaptani Cansu :KK68: @tatlitambak menün cok hos :KK9: o dondurmayi nasil yaptin bende cok merak ettim :KK22:
cansu cum hayırlı olsun tatlım kaptanlığım eminim eriğim gibi iyi bir kaptan olacaksın
kızlar haftasonu bizim balkonlara da mantolama yaptılar evde inşaat var resmen o yüzden pek urayamadım

Kız bu cuma 89.9 gör artık.
Heyecanla bekliyorum.
Kabızlık için form çayı falan içsen işeyarar.
valla maydonoz limon su kürü yaptım alakayıda çözemedim benim tipitip bedenim işte..
diyetisyene çarşamba gideceğim bakalım.

selam kızlarrr

canım geçmiş olsun mesajını geç gördüm ama saolsun ordeğim halletmiş

tarifi soracaktım yazmışsın zaten tatlım

cansu cum hayırlı olsun tatlım kaptanlığım eminim eriğim gibi iyi bir kaptan olacaksın
kızlar haftasonu bizim balkonlara da mantolama yaptılar evde inşaat var resmen o yüzden pek urayamadım
Kolay gelsin kaptanim insaat tadilat islerini hic sevmiyorum yaa yer yerinden oynuyor evde

Back
X