Bende ona kiyamiyorum zaten beni buraya getiren bu insanla ayni ortamda tutanda o zaten yalniz bu kadin bana mesaj atti v kaza gecirmis hastanede dedi hemen bana gel birlikde gidelim dedi bende eve bir ugrayim dedim sonra nedense bu olaydan onceydi v yi aramak gecti icimden bende aradim v olan kiside tovbe estagfurullah kiz ne kazasi sapasaglamim ben kim dedi sana dedi birsey buldum sonra bu kadina gelmicem ben canim sen git acil isim cikdi dedim bugun dedimki v kaza yapmis diye aradin sen beni dedim okudugum kuran carpsin demedim ben sana oyle birsey dedi sen yalnis anlamissin dedi ben sokkk beyin oyunu yapiyor

sanki hafiza kayibim var delimidir nedir yalaninin 1.ci yalani bu 2. Ci yalani kocam hic para vermiyor cocuklara bakmiyor dedi adam cocuklarin kolej paralarini oduyor ekstra ozel dersler aldiriyor tum cocuklarin masraflarini karsiliyor bunuda ogrendim yalan soyluyor 3.cu yalani cocuklara adam bakiyor haftanin 1 gunu annedeler

kadin arasira isterse aliyor sonra geri veriyor 4.cu yalani bosandim dedi en son gorustugumde bu olaydan once dun daha bosanma davasi bile acilmamis

hayati yalandan ibaret yinede esimde suclu diyorum o kadar gitmeseydi madem oyle hareketler ediyor ne halt yemeye gidiyor demi ama