- Emoji Skoru
- 11.686
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #204.741
Bu arada hanımlar size genel bi duyurum var..
Bayram da etaplar birleştirilse bile herkes buraya devam etmeli bence.. Gün içinde girip muhabbet edemeyebilirz ama herkes günlük menüsünü yazmaya devam etsin.. Hadi gez toz sporların olmaması tolere edilebilir ama bunun içinde menülerinize daha çok dikkat etmelisiniz.. Ben hergün tek tek kontrol edip liste tutucam ve ceza yazmaya devam edicem.. Bayram gezmelerine zıplaya zıplaya gitmek istemiyosanız ağzınıza sahip çıkıcaksınız hanımlar
Bir diğer yol da şöyle olabilir: Yook ben köye gidicem tatil boyunca girip menü yazamam onun için de ceza yazılmasın diyosa bir hatun kişisi cuma bildirimlerini not alıcam kenara. Tatil bitip de kilo alarak dönen olursaaaaaa... Yani hem menü yazmayıp hem yediklerine dikkat etmeyen hem de kilo alanlar.. Yakarım gençliğinizi hanımlar.. Çılgın ceza kombinasyonları yazarım ona göre
Bu kadar sert ve katı önlemler almak istememin sebebi bayram dönüşü herkes dağılıyo kilo alıp dönüyo ve morali bozulduğu için salıyo kendini 1ay milleti toplamaya çalışıyoz
Yoksa delilik kanıma işlemedi hergün milleti soteye yatıp beklemem ben de menü yazsınlar diye.. Ama takım olarak hareket ediyosak hepimiz kurallara uymalıyız diye düşünüyorum..
Bayramda yasak olanlar listesi de yazayım mı size???

Bayram da etaplar birleştirilse bile herkes buraya devam etmeli bence.. Gün içinde girip muhabbet edemeyebilirz ama herkes günlük menüsünü yazmaya devam etsin.. Hadi gez toz sporların olmaması tolere edilebilir ama bunun içinde menülerinize daha çok dikkat etmelisiniz.. Ben hergün tek tek kontrol edip liste tutucam ve ceza yazmaya devam edicem.. Bayram gezmelerine zıplaya zıplaya gitmek istemiyosanız ağzınıza sahip çıkıcaksınız hanımlar

Bir diğer yol da şöyle olabilir: Yook ben köye gidicem tatil boyunca girip menü yazamam onun için de ceza yazılmasın diyosa bir hatun kişisi cuma bildirimlerini not alıcam kenara. Tatil bitip de kilo alarak dönen olursaaaaaa... Yani hem menü yazmayıp hem yediklerine dikkat etmeyen hem de kilo alanlar.. Yakarım gençliğinizi hanımlar.. Çılgın ceza kombinasyonları yazarım ona göre

Bu kadar sert ve katı önlemler almak istememin sebebi bayram dönüşü herkes dağılıyo kilo alıp dönüyo ve morali bozulduğu için salıyo kendini 1ay milleti toplamaya çalışıyoz
Yoksa delilik kanıma işlemedi hergün milleti soteye yatıp beklemem ben de menü yazsınlar diye.. Ama takım olarak hareket ediyosak hepimiz kurallara uymalıyız diye düşünüyorum..Bayramda yasak olanlar listesi de yazayım mı size???
- Baklava-börek çörek bilimum hamurişi ve tatlılar
- Sarmalar dolmalar pilavlar
- Mangalların yanında somun somun ekmekler!!!
- Bayram şekeri-çikelatı-jelibonu-toitopu vs. vs.
- Kavurmayı daha doğrusu eti de çok abartmadan tüketmeye çalışın
salak ayağına yattım
eşim kalktı kahvaltı yaptık çekmeceliğin üzerinden teli aldı çıkkkkçıkkkk yaparak içeri girdi al işte deliii çoşmuş gene dedi
bu pisliklerden
ben yinede dua edeyim iyiki olmuş kuzum iyikiii
babası kim önemli değil o benim canımın yarısı can parçam
kuma olarakmı? OOO Çok fena dur bakalım daha neler çıkacak
haftaya tekrar kaldığım yerden diyetime başlıyorum