• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar birde bir ara eş zamanlı spor yapıyorduk biz ortilerimizle aralarında uygun bir saat belirleyip lesli 4 mile yada 2 mile beraber başlayıp bitiriyorduk haberiniz olsun yapmak isteyen olur belki:KK49:

Bu arada kilomu yazayim ben de 70.3 tey tey teyyyy :halay::halay::halay:
Cuma 72 idim bugun isvecte 3.gun 1.7gitti h.sonu cuma neler olacak meraklardayim :KK59:
@morordek toplight toplight nilsub nilsub sen de merak ediyodun canim Y Yuppiyayye :KK66:
süper süper :KK9::KK9: maşallah güzel gidiyosun canım.Bu arada baya incelmişsindir ben bile 12 kilo vermeme rağmen pantolonlarım düşüyor dün bikaç tanesini kaldırdım daha elencek kıyafet var onca şeyin içinde 2 pantolon düzgün oluyo :-) onlarda hiç giyemediklerim dolap bekleyenler.Alışveriş yapmamak için zorluyorum resmen azcık daha kilo vercem ondan sonra diyorum.65 e yaklaşınca mecbur yapsam çünkü 2 kg daha versem bu giydiklerimde başlar düşmeye

hadi bakalım eşlemeler de yapılmış kolay gele ben kızlar hala toparlanamadım sanırım nezle olacağım sürekli üşüyorum yorgunluktan da her tarafım kırılıyor inşallah hasta olmadan bi atlatırsam düzenli yemeye bugün itibari ile de başladım

ben bu ara vitamin takviyesi yapmaya başladım kendime, inanın arada bariz enerji farkım var, bi eczacı olarak size de tavsiyede bulunayım, sınırlı beslendiğimizden vitaminleri tam alamıyoruz, enerjiniz düşük ve kendinizi yorgun hissediyosanız mutlaka bi takviye alın, toplight toplight kaptanım size de tavsiye ederim :)

hadi bakalım eşlemeler de yapılmış kolay gele ben kızlar hala toparlanamadım sanırım nezle olacağım sürekli üşüyorum yorgunluktan da her tarafım kırılıyor inşallah hasta olmadan bi atlatırsam düzenli yemeye bugün itibari ile de başladım
ay bendede var sürekli bir gıcık öksürük havalar feci çarpıyor ne sıcak ne soğuk tam hastalık havası:(

Back
X