• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bu ara vitamin takviyesi yapmaya başladım kendime, inanın arada bariz enerji farkım var, bi eczacı olarak size de tavsiyede bulunayım, sınırlı beslendiğimizden vitaminleri tam alamıyoruz, enerjiniz düşük ve kendinizi yorgun hissediyosanız mutlaka bi takviye alın, @toplight kaptanım size de tavsiye ederim :)
nasıl takviyeler alalım özelden msj at

ben bu ara vitamin takviyesi yapmaya başladım kendime, inanın arada bariz enerji farkım var, bi eczacı olarak size de tavsiyede bulunayım, sınırlı beslendiğimizden vitaminleri tam alamıyoruz, enerjiniz düşük ve kendinizi yorgun hissediyosanız mutlaka bi takviye alın, @toplight kaptanım size de tavsiye ederim :)
netur tavsıyelerın var cnm

Bana doktor iMom verdi, bu ara havalar soguk gidiyor burda, o yüzden c vitamini almaya calısıyorum ben de ekstra. Hasta olmamam lazım benim :(

süper süper :KK9::KK9: maşallah güzel gidiyosun canım.Bu arada baya incelmişsindir ben bile 12 kilo vermeme rağmen pantolonlarım düşüyor dün bikaç tanesini kaldırdım daha elencek kıyafet var onca şeyin içinde 2 pantolon düzgün oluyo :-) onlarda hiç giyemediklerim dolap bekleyenler.Alışveriş yapmamak için zorluyorum resmen azcık daha kilo vercem ondan sonra diyorum.65 e yaklaşınca mecbur yapsam çünkü 2 kg daha versem bu giydiklerimde başlar düşmeye
Aynen canim cok verdim 2bavul diyebilirim.. e.arkadasim niye veriyorsun kilo alınca ne giyicen dedi seni fururum çocuk dedim :KK67::tokat: sigircik yaa.. ben de almaliyim biseyler ama erteliyim accik daha accik daha diye diye.. bi ara gidip guzel ciciler alabilirim ;)
valla çok hırs yaptım bu benim ortim bildiğin 10 kg:63: fark attı bana yaaaa :kızgın::kızgın::kızgın:
Zipla senin de olur şekerim :spor: :KK48: simdi kuymak deyip eski defterleri acmicimmm bir musibet bin nasihatten iyidir deyip konuyu topluyorum..artik kesseler yapamazsın o kadar kacamak :p ben yetistirecem seni kendime birak kendini benim sefkali kollarima bebisim :KK19:
OFF OGLEN YEMEGINDE COZUTTUM BEN YA:KK43:
Kizzzzz!!!! Bak bu benim kizma ifademdir :sinirli: daha bismillah yeni basladin hemen yaramazlik :mapus: 300zip ceza yazdim sana. :KK4:
cnm ben otelde calışıyorum hergun duzenlı yemek cıkıyor ama bugun fasfood cıktı:KK43:
4 nuget + patates kızartması + sutlac :KK43::KK51::KK51:
Ac kalaydin daha iyiydi valla. :olamaz: bu kadar kotu menulerle karsilasinca yemeyin daha iyi gorusundeyim ben valla..
Bana doktor iMom verdi, bu ara havalar soguk gidiyor burda, o yüzden c vitamini almaya calısıyorum ben de ekstra. Hasta olmamam lazım benim :KK43:
Ay aman aman yavrus ordekimiz hasta olmasin dikkat et kendine.. Nasl gecti gorusmen bu arada merak ettim.. Ben yedim günlük tribimi senden naber?? :silah::KK52::KK70:

Bana doktor iMom verdi, bu ara havalar soguk gidiyor burda, o yüzden c vitamini almaya calısıyorum ben de ekstra. Hasta olmamam lazım benim :KK43:
aman ha olma ilaç içemezsin çok fena oluyor insan kızıma hamileyken çok ağır bir grip oldum ilaçta içemedim ölü gibi yatıyodum ayyy doktora gittim serum taktılar 2 gün hastanede yatırdılar:(
çok dikkat et canım sen

Aynen canim cok verdim 2bavul diyebilirim.. e.arkadasim niye veriyorsun kilo alınca ne giyicen dedi seni fururum çocuk dedim :KK67::tokat: sigircik yaa.. ben de almaliyim biseyler ama erteliyim accik daha accik daha diye diye.. bi ara gidip guzel ciciler alabilirim :KK66:

Zipla senin de olur şekerim :spor: :KK48: simdi kuymak deyip eski defterleri acmicimmm bir musibet bin nasihatten iyidir deyip konuyu topluyorum..artik kesseler yapamazsın o kadar kacamak :p ben yetistirecem seni kendime birak kendini benim sefkali kollarima bebisim :KK19:

Kizzzzz!!!! Bak bu benim kizma ifademdir :sinirli: daha bismillah yeni basladin hemen yaramazlik :mapus: 300zip ceza yazdim sana. :KK4:

Ac kalaydin daha iyiydi valla. :olamaz: bu kadar kotu menulerle karsilasinca yemeyin daha iyi gorusundeyim ben valla..

Ay aman aman yavrus ordekimiz hasta olmasin dikkat et kendine.. Nasl gecti gorusmen bu arada merak ettim.. Ben yedim günlük tribimi senden naber?? :silah::KK52::KK70:
bırakıyorum canım kendimi senin şevkatli kollarına bir bu duvara bir karşı duvara çarp beni :kızgın:

marka yazmazsın belki diye dedim canım özelden at msj at diye :)

abooooo akşama telafi et canım hafif bir menü yoğurt salatalık elma gibi
aynen oyle yapıcam cnm ya:(
Aynen canim cok verdim 2bavul diyebilirim.. e.arkadasim niye veriyorsun kilo alınca ne giyicen dedi seni fururum çocuk dedim :KK67::tokat: sigircik yaa.. ben de almaliyim biseyler ama erteliyim accik daha accik daha diye diye.. bi ara gidip guzel ciciler alabilirim :KK66:

300 defa zıpılıyım yanı dımı :KK76::KK76:

14469728_777229832419390_3416827526724573081_n.webp

Back
X