- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #207.661
Tebriklerinizi sonra alırım kızlar o dikkatli üye benimAaaa ona soz veremem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebriklerinizi sonra alırım kızlar o dikkatli üye benimAaaa ona soz veremem![]()
Canim sonuc listeleri henuz hazirlanmadi ama genel olarak gördüğüm kadariyla en yuksek yuzde bizim, buyuk ihtimalle birinciyizNoldu şimdi bizim takımm1. Mi oldu?
Evet herkes hasta toptan geçmiş olsun diyorum bende yogundum cevap veremedim herkese bugünlük beni affedin kaptanım mesaj sayilarindada ben300 gecmisim cansu ile yarıştık ya onun için bakmistimOrticim nasil oldun daha iyi misinnilsub ??
Bu arada bütün takima ugramis hastalik gecmis olsun herkese kizlar![]()
ay sorma kış gelmeden fena oldum iyi gibiyim çay içiyorumOrticim nasil oldun daha iyi misinnilsub ??
Bu arada bütün takima ugramis hastalik gecmis olsun herkese kizlar![]()
Bugünkü menüm
inatettimolacak [USER İN 17924]
morordek [/USER] @ nilsub
toplight T tatlitambak
Sabah
2 bardak şekersiz çay
Öğle
Sade nescafe
Akşam
Kıymalı semizotu
Yoğurt limonlu pancar
Bugün hiç bir şey yemek istemiyordum birde ailevi meseleler kız kardeşim boşanacak galiba onlarla konuşurken unuttum yemeği
Su 2 litre
Ortim tebrikler takımda ve takımlar arası birinci olumsuz inş bu takımımıza iyi gelir evet biz senle yılbaşı hedefimizide tuttururuz inş Bütün takımımda tebrik ediyorum.![]()
İşte o telefon trafiğinde bi baktım akşam olmuş canimda istemedi aileme gitti oğlan tarafı onlar kayseride kardeşim son bi şans verdi bakalım hayırlısı olsun artık daha güzel menüler olacak insKardeşin için hakkında hayırlısı olsun zor bir süreç ccanım... ne sabah var ne öğlen Baro birer lokma atsaydin canim ya. Yarina daha guzel bir menu lutfen.
Yilbasi hedeflerini tutturacagiz tabiki de kim tutar bizi. Bu hafta ben de bireysel icin zorlayacagim kendimi ne kadar okursa tabi
Evet ortigim uğurlu geldik takıma daha nice haftalara inş hep beraber bekle bizi yılbaşı 5 .takım geliyor savulun Mohacta Almanların kaçtığı gibi kimse kalmayacak sahadaBen takıma başladığından beri ilk defa 1. Olduk galiba inşaallah haftaya da biz birinci oluruz
Tebrikler kizlar
İşte o telefon trafiğinde bi baktım akşam olmuş canimda istemedi aileme gitti oğlan tarafı onlar kayseride kardeşim son bi şans verdi bakalım hayırlısı olsun artık daha güzel menüler olacak ins
Arkadaşlar
Pazar günü Hicri yılbaşı "yeni yılınız kutlu olsun " oruç tutmak isteyenler için küçük bir hatırlatma olsun ister 10 gün isterseniz 8-9-10 tütün 11 ekim aşure günü pek severim asurwyi ama tüm kh ah ah gözüm kaldı şimdiden![]()
Günaydın sanada iyiyim biraz daha şimdi uyandım sen nasılsın... Oğlun huysuzluğu geçtimi canım.