Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm
inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek @ nilsub toplight toplight T tatlitambak
Sabah
2 bardak şekersiz çay
Öğle
Sade nescafe
Akşam
Kıymalı semizotu
Yoğurt limonlu pancar

Bugün hiç bir şey yemek istemiyordum birde ailevi meseleler kız kardeşim boşanacak galiba onlarla konuşurken unuttum yemeği
Su 2 litre

Ortim tebrikler takımda ve takımlar arası birinci olumsuz inş bu takımımıza iyi gelir evet biz senle yılbaşı hedefimizide tuttururuz inş Bütün takımımda tebrik ediyorum.:-)

Orticim nasil oldun daha iyi misin nilsub nilsub ??

Bu arada bütün takima ugramis hastalik gecmis olsun herkese kizlar :KK43:
Evet herkes hasta toptan geçmiş olsun diyorum bende yogundum cevap veremedim herkese bugünlük beni affedin kaptanım mesaj sayilarindada ben300 gecmisim cansu ile yarıştık ya onun için bakmistim

Herkese hayırlı geceler :KK3::KK3::KK3::KK3:

Bendeniz 8. Takımın Kaptanı :KK24:
Sizleri tebrik etmek istedim 1.liğiniz için :KK66:
Eminim bir sonraki hafta dahada güzel rakamlar görürsünüz :KK66:
Hee bizimde 1.cilikte gözümüz var tabi ama kilolar gitsin sağlık gelsin en önemlisi o :KK60:

Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum ve Umarım hepimiz kaçamaksız bomba gibi bir haftaya başlarız :KK68:

Bu arada Takımım bir ara dağılacak gibi olmuştu :KK57: Sizlerde dahil olmak üzere tüm takımlar sayesinde bizde ufak ufak canlanmaya başladık :KK66: tekrar teşekkür ederiz :KK39:

Bugünkü menüm
inatettimolacak inatettimolacak [USER İN 17924] morordek morordek [/USER] @ nilsub toplight toplight T tatlitambak
Sabah
2 bardak şekersiz çay
Öğle
Sade nescafe
Akşam
Kıymalı semizotu
Yoğurt limonlu pancar

Bugün hiç bir şey yemek istemiyordum birde ailevi meseleler kız kardeşim boşanacak galiba onlarla konuşurken unuttum yemeği
Su 2 litre

Ortim tebrikler takımda ve takımlar arası birinci olumsuz inş bu takımımıza iyi gelir evet biz senle yılbaşı hedefimizide tuttururuz inş Bütün takımımda tebrik ediyorum.:-)

Kardeşin için hakkında hayırlısı olsun zor bir süreç ccanım... ne sabah var ne öğlen Baro birer lokma atsaydin canim ya. Yarina daha guzel bir menu lutfen.
Yilbasi hedeflerini tutturacagiz tabiki de kim tutar bizi. Bu hafta ben de bireysel icin zorlayacagim kendimi ne kadar okursa tabi

Kardeşin için hakkında hayırlısı olsun zor bir süreç ccanım... ne sabah var ne öğlen Baro birer lokma atsaydin canim ya. Yarina daha guzel bir menu lutfen.
Yilbasi hedeflerini tutturacagiz tabiki de kim tutar bizi. Bu hafta ben de bireysel icin zorlayacagim kendimi ne kadar okursa tabi
İşte o telefon trafiğinde bi baktım akşam olmuş canimda istemedi aileme gitti oğlan tarafı onlar kayseride kardeşim son bi şans verdi bakalım hayırlısı olsun artık daha güzel menüler olacak ins

Ben takıma başladığından beri ilk defa 1. Olduk galiba inşaallah haftaya da biz birinci oluruz
Tebrikler kizlar
Evet ortigim uğurlu geldik takıma daha nice haftalara inş hep beraber bekle bizi yılbaşı 5 .takım geliyor savulun Mohacta Almanların kaçtığı gibi kimse kalmayacak sahada:-)

Arkadaşlar
Pazar günü Hicri yılbaşı "yeni yılınız kutlu olsun " oruç tutmak isteyenler için küçük bir hatırlatma olsun ister 10 gün isterseniz 8-9-10 tütün 11 ekim aşure günü pek severim asurwyi ama tüm kh ah ah gözüm kaldı şimdiden :-)

İşte o telefon trafiğinde bi baktım akşam olmuş canimda istemedi aileme gitti oğlan tarafı onlar kayseride kardeşim son bi şans verdi bakalım hayırlısı olsun artık daha güzel menüler olacak ins

hayırlısı olsun kardeşin için mutlu mesut olur inşaallah. ..

Arkadaşlar
Pazar günü Hicri yılbaşı "yeni yılınız kutlu olsun " oruç tutmak isteyenler için küçük bir hatırlatma olsun ister 10 gün isterseniz 8-9-10 tütün 11 ekim aşure günü pek severim asurwyi ama tüm kh ah ah gözüm kaldı şimdiden :-)

ben tutardim ama regliyim o yuzden tutamayacagim. Asure yapan olur mu bilmiyorum etrafim da .ben de severim

Back
X