Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öncelikle olumsuz düşünceleri bi yana bırakıp yapacağına inanmalisin benim birde diyet günlüğüm var oraya motivasyon artırıcı planlar falan yazıyorum kardeşim kayseride beni en son 22 temmuzda gördü 2 aralıkta resim atacam ona yeni halimle buda bir motivasyon

Kız ben ablamlara resim attım. Dün akşam herkes şok oldu çok. Zayiflamişsin diye. 7 kilo fark var onlar beni en son temmuz 10 da görmüşlerdi. Yaşasın zayiflamak. Bu ara motivasyonum tavan..

Sabah
-1 haşlanmış yumurta
Öğle
-Soğuk sandviç, şekersiz çay (simit dünyasından aldım, sandviç ekmeği arası peynir, domates, salatalık, salam)
Ara
-Sütlü şekersiz neskafe, 2 gün kurusu, 8 badem
Akşam
-2,5 3 kase kadar çorba:olamaz: (içinde minik köfteler ve bulgur vardı. analı-kızlı çorbaydı galiba adı)
Ara
-1 armut

Su:2.5 litre
Spor: -

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

Çorba biraz fazla olmuş evet yanına yoğurt salata olsaydı bu kadar fazla olmaz di bence. Ama eminim önceki menülerine göre bu çok çok iyidir. Toparlanmaya başladın bozma artık

Öncelikle olumsuz düşünceleri bi yana bırakıp yapacağına inanmalisin benim birde diyet günlüğüm var oraya motivasyon artırıcı planlar falan yazıyorum kardeşim kayseride beni en son 22 temmuzda gördü 2 aralıkta resim atacam ona yeni halimle buda bir motivasyon

Diyet günlüğünün adı ne kiz oraya da bakayım arada

Diyet günlüğünün adı ne kiz oraya da bakayım arada
Canım dükan diyeti deneyimlerimiz giriyorum arada benim actigim pek faal değil ben evde karaduzen ajandaya yazıyorum şekerim onu nasıl okutsam ki sana aslında motivasyon amaçlı bi sayfa açıp karalayabilirim arada bakalim

Kız ben ablamlara resim attım. Dün akşam herkes şok oldu çok. Zayiflamişsin diye. 7 kilo fark var onlar beni en son temmuz 10 da görmüşlerdi. Yaşasın zayiflamak. Bu ara motivasyonum tavan..
Neden acaba:-) ben zayiflamasamda gittiğim yere motivasyon görüyorum önce yapacaz olacak ortak o kilolar nurdan gidecek

Sabah 8 de kahvaltı
1 tam + 1 beyazı haşlanmış yumurta
lor peyniri
salatalık domates

Ara 11
tarçınlı turk kahvesi
7 findik+1 kuru kayısı

ara 14.30
şekersiz nescafe
2 hurma

Aksam 18.30
2 lahmacun önceydi ki 1 ini zorla yedirir eşim.
Çok sevdiğimi biliyor.ah ah eskiden 6 tane yerdim
salata
Yarım bardak ayran

Su 3lt
Spor
1 saat yuruyus
300 ip atlama
50 sumo squat
50 duvarda şınav
100 ayakta mekik
50 dağa tırmanış
30 dambillarla kol hareketleri.
Esneme toplamda 30 dk sürdü

morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight medusa38 medusa38

Son düzenleme:
Çorba biraz fazla olmuş evet yanına yoğurt salata olsaydı bu kadar fazla olmaz di bence. Ama eminim önceki menülerine göre bu çok çok iyidir. Toparlanmaya başladın bozma artık
Aynen ben yoğurtla çorbayı çok severim aslında da, marketten yoğurt almayı unutmuşum. Okuldan kendimi eve zor attım, üşendim salata yapmaya da. Diğer günlere göre baya baya bi iyi , bozmam ya :KK53:
Bi öğün çok kalorili yesem de diğerinde yemeyince kilo veriliyo, benim sorunum bozunca tüm gün yemek. :sopa:

Sabah 8 de kahvaltı
lor peyniri
salatalık domates

Ara 11
tarçınlı turk kahvesi
7 findik+1 kuru kayısı

ara 14.30
şekersiz nescafe
2 hurma

Aksam 18.30
salata
Yarım bardak ayran

Su 3lt
Spor
1 saat yuruyus
300 ip atlama
50 sumo squat
50 duvarda şınav
100 ayakta mekik
50 dağa tırmanış
kız ne spor bu maşallah dağa tırmanış nasıl oluyor

Sabah 8 de kahvaltı
lor peyniri
salatalık domates

Ara 11
tarçınlı turk kahvesi
7 findik+1 kuru kayısı

ara 14.30
şekersiz nescafe
2 hurma

Aksam 18.30
salata
Yarım bardak ayran

Su 3lt
Spor
1 saat yuruyus
300 ip atlama
50 sumo squat
50 duvarda şınav
100 ayakta mekik
50 dağa tırmanış

morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight medusa38 medusa38
Spora bak maşallah :nazar: Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama spor yapmayı özledim, özellikle squat ı :KK43::KK43:

Sabah 8 de kahvaltı
lor peyniri
salatalık domates

Ara 11
tarçınlı turk kahvesi
7 findik+1 kuru kayısı

ara 14.30
şekersiz nescafe
2 hurma

Aksam 18.30
salata
Yarım bardak ayran

Su 3lt
Spor
1 saat yuruyus
300 ip atlama
50 sumo squat
50 duvarda şınav
100 ayakta mekik
50 dağa tırmanış

Tek kelimeyle süper sin ortim bu sporla gitti lahmacunlar lahmacun da iki çeşit var biri küçük biri büyük seninki hangisinden sen 62 ye bi ulasta 10 tane yersin odul olarak bende çok severim de en son3 ay önce yedim :-)

kız ne spor bu maşallah dağa tırmanış nasıl oluyor

Spor çok güzel toparlıyor canım ya.bacaklarim
Çok inceldi kalça toparlandı. Fark bariz yani

dağa tırmanış iki şekilde var
Screenshot_2016-10-03-20-55-33.webp
Screenshot_2016-10-03-20-55-23.webp

Spora bak maşallah :nazar: Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama spor yapmayı özledim, özellikle squat ı :KK43::KK43:

Sağol tatlım sumo squat i da ben çok sever yapıyorum ama sen çok yüklendi birden 100 yaptın ben 15 20 30 40 50 diye attirdim. . Diziniyilessin bbaşlarsın sende

medusa38 medusa38 lahmacunlarimiz öyle çok küçük değil cok büyük de değil .orta boy diyelim.en son ramazan da yemistim ben de canım. 68 olayım künefe yiyeceğim..
Sporu yaparken dedim zaten lahmacun falan kalmadı gitti diye.

Sağol tatlım sumo squat i da ben çok sever yapıyorum ama sen çok yüklendi birden 100 yaptın ben 15 20 30 40 50 diye attirdim. . Diziniyilessin bbaşlarsın sende
İyileşmek yerine bugün yürürken de sıkıntı yapmaya başladı. Doktor ameliyat falan der diye gitmeye korkuyorum, doktor fobim var zaten. Umarım ciddi bi yırtık yoktur, olsa basamazdım gerçi sanırım bilemedim:KK43:
50den başladım ben, bilsem senin gibi yapardım

medusa38 medusa38 lahmacunlarimiz öyle çok küçük değil cok büyük de değil .orta boy diyelim.en son ramazan da yemistim ben de canım. 68 olayım künefe yiyeceğim..
Sporu yaparken dedim zaten lahmacun falan kalmadı gitti diye.
Ben daha düşünmedim ne yiyeceğim güçlendirmeye geçince odul öğünler var mantı yaparım bende

Back
X